Slotenmaker Leuven

Slotenmaker in Leuven

Goedkope slotenmaker Leuven

Slotenmaker Leuven

Bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare slotenmaker in Leuven? Dan heeft u gevonden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen de juiste expertise maar bieden u ook echt de goedkoopste service. En aangezien wij begrijpen dat uw veiligheid heel belangrijk is en niet kan wachten tot de volgende werkdag staan wij de hele dag voor u klaar, ook na kantoortijden en op zon- en feestdagen.

Waar kan uw slotenmaker u bij helpen?

 • Advies bij aanschaf van sloten en sleutels
 • Plaatsing van veiligheidssloten
 • Het optimaliseren, installeren, repareren en onderhouden van de toegangscontrole Leuven
 • Het maken van een slotenplan voor uw woning of bedrijfspand
 • Bij spoed situaties als buitengesloten Leuven
 • Het openen van sloten bij verlies van uw sleutels
 • Schoonmaken en repareren van sloten
 • Het verwijderen van een afgebroken sleutel uit een slot
 • Het bedenken van een slotenplan en een inbraakbeveiliging Leuven

Ons klantvriendelijke team staat klaar om u te helpen bij uw slotenproblemen, inbraakpreventie en toegangscontrole in de regio Leuven. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, de slotenmaker Leuven helpt u de beste oplossing te vinden voor een betaalbare prijs.

Slotenproblemen laten oplossen door de slotenmaker Leuven

Onze 24-uurs slotenservice Leuven staat klaar om u te helpen bij acute veelvoorkomende problemen die u kunt hebben met sleutels of sloten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een situatie waarbij u zichzelf per ongeluk heeft buiten gesloten doordat de deur achter u is dichtgevallen en u geen sleutel op zak heeft. De slotenmaker Leuven dan met spoed naar u toekomen om de deur te openen.

Het verlies van uw sleutels is een andere veelvoorkomende situatie. U bent uw sleutels ergens kwijtgeraakt, en kunt deze niet meer terugvinden waardoor u uw huis niet meer in kunt. Ook in dit geval kan de slotenmaker Leuven snel uit de problemen helpen. Wij kunnen in de meeste gevallen met onze speciale apparatuur het slot openen zonder blijvende schade. Helaas zijn sommige sloten zo goed, dat het niet altijd lukt. In dat geval kunnen we ook net zo snel een nieuw slot plaatsen.

De slotenmaker Leuven vraagt u wel om uzelf te legitimeren in deze situaties zodat niemand misbruik kan maken van onze diensten.

Uw slot onderhouden door de slotenmaker Leuven

Een slot wordt intensief gebruikt en is daarom onderhevig aan slijtage. Stof, gruis en vuiligheid hopen zich na jaren op in het slot, en belemmeren de sleutel om goed te draaien. Als u het idee heeft dat het slot wat stroef gaat, dan is het tijd om het slot grondig door ons te laten reinigen. Het regelmatig laten reinigen van uw sloten kan een onnodige kostbare dienst lijken, maar stroeve sloten zijn de hoofdoorzaak van afgebroken sleutels. Als er een deel van de sleutel dan diep in het slot blijft steken zodat u het er niet meer uit kunt krijgen, dan bent u nog verder van huis. Wij adviseren u niet zelf te proberen het sleuteldeel te verwijderen. Dit resulteert vaak in schade aan het slot doordat het deel steeds verder vast komt te zitten. Wij kunnen een gebroken sleutel uit een slot verwijderen zonder al te veel schade. Mocht er toch een nieuw slot moeten worden geplaatst, dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Slotenmaker in Leuven

Inbraakpreventie is erop gericht om de inbreker zo veel mogelijk te vertragen en zo mogelijk af te schrikken. De gebruikelijke sloten zijn nauwelijks afschrikwekkend voor een inbreker. Het is gebleken dat de standaard cilinders heel snel open zijn te krijgen en dus nauwelijks vertragend werken. De nieuwe cilinders die aan de veiligheidseisen van politie en verzekeringsmaatschappijen voldoen, werken wel vertragend. Deze cilinders zijn zodanig ontworpen dat de inbrekers niet meer zo makkelijk de cilinderkern uit het slot kunnen trekken, of de cilinder uitboren. U kunt ook kiezen voor een meerpuntsslot. Deze sloten grijpen op meer dan 1 punt vast in uw deur, zodat een inbreker meerdere blokkades op zijn weg tegenkomt, en daarmee hopelijk zijn acties onverrichter zake staakt.

Om uw huis optimaal te beveiligen raden wij u aan niet te stoppen bij de voordeur. Ook de achterdeur, de garage en de ramen zijn veelgebruikte wegen om via binnen te komen voor een inbreker. Onze ervaring leert dat bij huizen met dubbelglas vaak niet de ramen worden ingeslagen, maar het raam geforceerd met bijvoorbeeld een koevoet. Het gebeurt ook regelmatig dat de inbreker een gaatje boort in het raamkader en vervolgens met een dun staafje of pennetje de raamklink opent. Er zijn ook hele goede veiligheidssloten voor ramen op de markt welke wij voor u kunnen leveren en plaatsen. Zo kunt u kiezen uit raam bijzetsloten of raamkrukken met ingebouwd slot. Dan weet u in ieder geval zeker dat de gaatjesboor techniek niet meer werkt en kunt u weer veilig slapen.

Slotenmaker Leuven openingstijden

De slotenmaker Leuven openingstijden zijn bij ons 24/24. Dit betekent dat wij een 24 uurs service hebben en dus altijd bereikbaar en beschikbaar zijn. Heeft u dus een slotenmaker in Leuven nodig? Dan kan u ons altijd bellen: ochtend, middag, avond en in de nacht.

Spoed of offerte aanvragen bij de slotenmaker Leuven

Wilt u met spoed geholpen worden door de slotenmaker Leuven of wilt u een offerte aanvragen? Het maakt bij Praesy niet uit wat u nodig heeft. We helpen u als de slotenservice in Leuven graag met alle werkzaamheden die u heeft liggen voor de slotenmaker van Leuven.

Goedkope slotenmaker Leuven

Wanneer u een goedkope slotenmaker Leuven zoekt dan weet u dat u voortaan kan rekenen op de diensten van de slotenmaker Leuven die Praesy voor u kan verkrijgen. Niemand, maar dan ook niemand heeft een budget klaar staan voor calamiteiten aan een slot, deur, raam of een poort. Het zijn van die kleine werkzaamheden waar u eigenlijk geen rekening mee houdt. Aan de ene kant natuurlijk wel jammer, want dit zijn ook belangrijke werkzaamheden die moeten gebeuren. En daarvoor heeft u dus de slotenmaker in Leuven nodig. Bij Praesy vinden we het belangrijk dat ook mensen met een budget een betaalbare dienst van de slotenmaker kan krijgen. De goedkope slotenmaker Leuven staat dan ook 24/24 voor u klaar om u te helpen bij alle werkzaamheden.

Slotenmaker Leuven prijs / kosten

Praesy hecht veel waarde aan transparantie en dat betekent dus dat we u willen informeren over de prijs of de kosten wanneer u de slotenmaker Leuven langs laat geraken om een deur te openen. Helaas merken we vandaag de dag nog steeds dat er geheimzinnig wordt gedaan over de prijzen van de slotenmaker Leuven en daar willen wij verandering in brengen. Hieronder kan u de prijs vinden voor het openen van een deur.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring