Slotenmaker

Een slotenmaker is een professional die alles weet op het gebied van sloten, maar vaak moet deze professionele klusser niet alleen alles weten van sloten, maar ook heel veel van deuren, ramen en elektriciteit. Een slotenmaker is dus voornamelijk een expert op het gebied van sloten, maar moet ook verstand hebben van de zaken die te maken hebben met sloten. Een slot plaatst u namelijk in een deur, poort of raam. En dat kan een normaal slot zijn, maar ook een elektrisch slot. Daar moet een goede slotenmaker dus allemaal verstand van hebben. Een slotenmaker is iemand die ervaring heeft in het vak, en ook heel veel situaties is tegengekomen. Deze moet snel anticiperen op de klus, aangezien er vaak een snelle oplossing bedacht moet worden.

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft dan bent u bij Praesy juist, en bent u met ons aan de juiste partner geraakt voor het helpen bij al uw slotenmakers klussen. Dit wil zeggen dat we u kunnen helpen bij alle problemen met de sloten in uw ramen, deuren, poorten, maar we kunnen u natuurlijk ook gewoon helpen wanneer u problemen heeft met uw deur, raam of poort los van het slot zelf.

We snappen maar al te goed dat u in heel veel situaties met spoed een depannage wilt verkrijgen en dat is ook wat we proberen mogelijk te maken door altijd een slotenmaker actief te hebben in uw regio die u kan helpen wanneer u met spoed binnen wilt geraken of andere werken heeft die rap moeten worden uitgevoerd. Wanneer u geen spoed heeft dan raden we u aan om dan ook een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Hierdoor zal u kosten besparen en dat niet alleen: U zal dan ook even rustig kunnen bekijken welke firma u wilt inschakelen om de werken voor u uit te voeren. Zo maakt u geen overhaast besluit.

Wat kan een slotenmaker voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker dan wil u natuurlijk eerst weten of een slotenmaker wel u zou kunnen helpen met waar u mee zit. U wil weten wat een slotenmaker precies voor u kan betekenen. En om u een beter beeld te geven bij waar een slotenmaker u mee kan helpen, hebben we het volgende opgesteld. Dit is wat een slotenmaker doet:

 • U helpen bij het maken van een sluitplan: dit wil eigenlijk zeggen dat de slotenmaker u kan helpen bij het opstellen van een goed plan voor de sloten in uw huis, appartement of firma
 • U helpen wanneer u buitengesloten bent: wanneer u uw sleutel kwijt bent, uw sleutel afgebroken is in het slot
 • U helpen bij een autosleutel bijmaken of andere sleutels.
 • U helpen bij het repareren, vervangen of plaatsen van een slot
 • U helpen bij het repareren, vervangen of plaatsen van een elektrisch slot of elektrische sloten
 • U helpen bij een goede inbraakbeveiliging en tips voor inbraakpreventie
 • U helpen bij het openen van een kluis
 • U helpen bij het vervangen, plaatsen of repareren van een brievenbus slot
 • U helpen bij het automatiseren van deuren en poorten
 • En alles wat te maken heeft met sloten!
 • We kunnen u ook helpen bij toegangscontrole en het installeren, repareren en leveren van extra’s voor uw systeem

Het overzicht hierboven is vrij compleet, maar er zijn natuurlijk ook kleine en andere werkzaamheden die een slotenmaker voor u kan doen. Zo doet de slotenmaker ook veel met elektriciteit, maar ook heel veel met deuren en ramen. Het is dan ook goed mogelijk dat een slotenmaker u gewoon met deze dingen kan helpen. Vraag dus altijd even na wat een slotenmaker voor u kan betekenen!

Slotenmaker in de buurt

Wanneer u een slotenmaker in de buurt nodig heeft dan kan u altijd rekenen op de techniekers van Praesy. De meeste firma’s zullen vaak niet een slotenmaker in de buurt hebben en het kan daardoor dus zo zijn dat u lang moet wachten voordat er een specialist bij u kan geraken. Bij Praesy weet u altijd dat er een slotenmaker in de buurt is waardoor u niet lang hoeft te wachten en ook niet onnodig hoge transportkosten zal moeten betalen. Een slotenmaker in de buurt is daarom enorm van belang om te hebben. Heel veel firma’s zullen aangeven dat ze in de regio actief zijn, maar in de meeste gevallen zal dit toch echt niet zo zijn. Wilt u dus een slotenmaker in de buurt? Dan kan u direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Doordat u een slotenmaker van de regio zal inschakelen via Praesy zal u ook een goedkopere service kunnen verkrijgen dan de meeste firma’s dit aanbieden. Daarnaast weet u ook zeker dat u een betrouwbare en transparante technieker zal verkrijgen en dat is enorm belangrijk vandaag de dag.

Slotenmakers

De laatste jaren zijn slotenmakers veel in het nieuws geweest, en dat is vooral niet in de positieve zin. Heel veel oplichters die actief zijn en honderden euro’s vragen voor het openen van een deur, of slotenmakers die niet het juiste advies geven over uw beveiliging. En er zijn zelfs slotenmakers die uw slot vervangen en vervolgens u komen beroven wanneer u niet thuis bent. Dit soort activiteiten vinden in heel het land plaats en dat is iets waar we, de professionele slotenmakers, allemaal voor moeten waken.

Wanneer u Praesy als partner kiest, kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en daarnaast ook nog eens tegen een goed tarief. Geen bizarre prijzen, maar eerlijke prijzen die recht doen aan zowel de slotenmaker die aan het werk is als de klant die de slotenmaker nodig heeft.

Er zijn natuurlijk talloze slotenmakers die u overal zou kunnen vinden, maar zijn het ook goede partners. Kan u er op vertrouwen dat er geen torenhoge prijzen worden gevraagd? Kunt u er op vertrouwen dat uw huis, appartement of firma veilig is zodra deze slotenmaker u heeft geholpen? Vaak is dat helaas niet het geval.

Goedkope Slotenmaker

Een goedkope slotenmaker vinden is helaas geen eenvoudige opgave. Een goedkope slotenmaker zal overdag tussen de 60-120 euro kosten. En in de avond kan daar maximaal 30-35 euro bij komen, dus ongeveer 150 euro maximaal. Dit is voor het openen van een deur. Het kan in sommige gevallen alleen duurder zijn als uw slot uitgeboord moet worden en dit een heel duur slot is, maar vaak hoeft dat niet. Dit hoeft alleen wanneer uw deur op slot zit en u uw sleutels kwijt bent, en dus buitengesloten bent.

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare slotenmaker dan heeft u Praesy als juiste partner gekozen. Onze slotenmakers zijn betaalbaar, leveren kwaliteit en zullen u altijd verwittigen over wat de prijs zal zijn of in ieder geval wat de schatting is. Meer dan dat zal het niet worden, tenzij er iets compleet mis is met uw slot of deur. Maar ook dit zullen we nooit uitvoeren, tenzij de slotenmakers toestemming van u krijgen om dit uit te voeren. We zullen dus alles in overleg met u doen zodat u de beste ervaring zal verkrijgen van onze slotenmaker.

De voordelen van slotenmaker Praesy

Een van de vele voordelen van de slotenmaker van Praesy is dat u een goedkope slotenmaker verkrijgt die 24/24 bereikbaar is. U kan met bancontact (pinbetaling) en u heeft jarenlange garantie op de sloten wanneer deze vervangen of geplaatst worden. U kan beschikken over een uitstekende spoedservice en u verkrijgt altijd een prijsopgave van tevoren voor het werk begint. Heldere en transparante werken, gratis advies en ook nog eens vaak binnen 30 minuten bij u. Kortom, u kan 100% rekenen op de betrouwbare slotenmaker van Praesy wanneer u ons nodig heeft. Zoals u heeft kunnen lezen is dit niet altijd het geval bij elke firma, maar wanneer u een slotenmaker via Praesy inschakelt dan kan u hier altijd op vertrouwen. En dat is belangrijk, want u wilt gewoon een betrouwbare en transparante technieker bij u verkrijgen. Bel direct voor een afspraak!

Slotenmaker gezocht

Een slotenmaker in de regio verkrijgen is niet eenvoudig en dit maakt het ook dat heel veel van deze techniekers een hoge prijs hebben en dat is precies waar we dus verandering in gaan brengen. Door een groot netwerk van slotenmakers kan Praesy ervoor zorgen dat u vrijwel altijd een slotenmaker in de regio kan verkrijgen en daardoor zal de prijs ook een stuk lager zijn dan u gewend bent van andere vakmannen. Via Praesy kan u er zeker van zijn dat u altijd een slotenmaker van de regio kan verkrijgen en dat is belangrijk. We zorgen er daarnaast voor dat er altijd een goedkope, betrouwbare en transparante vakman bij u kan geraken om u te helpen bij elke depannage of elke kleine/grote werken. Wanneer u met spoed een depannage wilt verkrijgen van een slotenmaker dan kan u direct hulp verkrijgen. Wilt u liever eerst een afspraak maken of een offerte aanvragen voor de werken die u heeft die geen spoed betreffen? Neem dan direct contact met ons op voor alle opties.

Slotenmaker in de regio

Regio Antwerpen

Regio West-Vlaanderen

Regio Vlaams-Brabant

Regio Oost-Vlaanderen

Regio Limburg

Slotenmaker prijs / kosten

Wanneer u een slotenmaker van Praesy wilt inschakelen dan zal u graag willen weten wat de kosten of de prijs is van de werken die er moeten gebeuren. Nu is het zo dat de werken van een slotenmaker enorm verschillen, zo kan het gaan om het openen van een deur, maar ook gaat het om installaties en renovaties. Daarnaast kan het zo zijn dat het gaat om een slot voor een deur, maar we zijn ook nog gespecialiseerd in deuren, ramen, poorten en andere hang- en sluitwerk. Het is enorm belangrijk om een offerte aan te vragen voor de werken die u heeft en u kan dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen voor de werken die u met spoed of op afspraak wilt laten uitvoeren.

Hieronder ziet u wat de gemiddelde prijs is voor het openen van een deur. Natuurlijk zijn er nog veel andere werken die er uitgevoerd kunnen worden door de slotenmaker en ook daarvoor kunnen we de prijs en of de kosten aangeven. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we u meer informatie geven over de prijs en kosten en dat geldt dan voor alle werken die u heeft, voor zowel deuren, ramen, poorten, kluizen en ander hang- en sluitwerk.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Slotenmaker laten komen, hoe werkt dat?

Voordat u een slotenmaker laat komen zal u eerst een probleem moeten hebben waarvoor u een slotenmaker kan inschakelen. Dit kan alles te maken hebben met een slot, deur, raam, poort of een kluis en het maakt dan niet uit welke werken er moeten gebeuren. In de meeste gevallen zal de slotenspecialist ervaring hebben in al deze werken die u heeft. Of het nu gaat om kleine werken of grote werken, dat maakt niet uit. Zodra u een slotenmaker nodig heeft belt u naar Praesy. U zal vragen krijgen over het probleem en wanneer u een technieker nodig zal hebben. Een foto helpt ons vaak bij het bekijken van het huidige probleem zodat we al een eerste analyse kunnen uitvoeren. Zodra we alle informatie hebben zullen we (vaak) met spoed bij u geraken voor een inspectie en de oplossing.

Vergoeding door de verzekering?

In heel veel gevallen, vooral na een inbraak, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de schade en de depannage door uw verzekering. Om hier in aanmerking voor te komen zal u eerst contact op moeten nemen met uw verzekeraar zodat u niet zonder toestemming werken laat uitvoeren. Zo weet u zeker of u in aanmerking komt voor een vergoeding op basis van uw verzekering of niet. U kan ook speciaal voor uw sloten en deuren een verzekering afsluiten om hier in de toekomst gebruik van kunnen te maken.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring

  ★★★★★
  - Anonymous