Goedkope Slotenmaker

Een goedkope slotenmaker of slotenmakersfirma kan u vinden bij Praesy. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste prijs, tegen de juiste kwaliteit!

Betrouwbare Slotenmaker

100% Kwaliteit

100% Kwaliteit is wat wij altijd proberen te garanderen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Praesy, en we proberen u met een glimlach te veroveren!

Slotenmaker & Slotenmakers firma

Slotenmaker

Een slotenmaker is een professional die alles weet op het gebied van sloten, maar vaak moet deze professionele klusser niet alleen alles weten van sloten, maar ook heel veel van deuren, ramen en elektriciteit. Een slotenmaker is dus voornamelijk een expert op het gebied van sloten, maar moet ook verstand hebben van de zaken die te maken hebben met sloten. Een slot plaatst u namelijk in een deur, poort of raam. En dat kan een normaal slot zijn, maar ook een elektrisch slot. Daar moet een goede slotenmaker dus allemaal verstand van hebben. Een slotenmaker is iemand die ervaring heeft in het vak, en ook heel veel situaties is tegengekomen. Deze moet snel anticiperen op de klus, aangezien er vaak een snelle oplossing bedacht moet worden.

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft dan bent u bij Praesy juist, en bent u met ons aan de juiste partner geraakt voor het helpen bij al uw slotenmakers klussen. Dit wil zeggen dat we u kunnen helpen bij alle problemen met de sloten in uw ramen, deuren, poorten, maar we kunnen u natuurlijk ook gewoon helpen wanneer u problemen heeft met uw deur, raam of poort los van het slot zelf.

Wat kan een slotenmaker voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker dan wil u natuurlijk eerst weten of een slotenmaker wel u zou kunnen helpen met waar u mee zit. U wil weten wat een slotenmaker precies voor u kan betekenen. En om u een beter beeld te geven bij waar een slotenmaker u mee kan helpen, hebben we het volgende opgesteld. Dit is wat een slotenmaker doet:

 • U helpen bij het maken van een sluitplan: dit wil eigenlijk zeggen dat de slotenmaker u kan helpen bij het opstellen van een goed plan voor de sloten in uw huis, appartement of firma
 • U helpen wanneer u buitengesloten bent: wanneer u uw sleutel kwijt bent, uw sleutel afgebroken is in het slot
 • U helpen bij een autosleutel bijmaken of andere sleutels.
 • U helpen bij het repareren, vervangen of plaatsen van een slot
 • U helpen bij het repareren, vervangen of plaatsen van een elektrisch slot of elektrische sloten
 • U helpen bij een goede inbraakbeveiliging en tips voor inbraakpreventie
 • U helpen bij het openen van een kluis
 • U helpen bij het vervangen, plaatsen of repareren van een brievenbus slot
 • U helpen bij het automatiseren van deuren en poorten
 • En alles wat te maken heeft met sloten!
 • We kunnen u ook helpen bij toegangscontrole en het installeren, repareren en leveren van extra’s voor uw systeem

Het overzicht hierboven is vrij compleet, maar er zijn natuurlijk ook kleine en andere werkzaamheden die een slotenmaker voor u kan doen. Zo doet de slotenmaker ook veel met elektriciteit, maar ook heel veel met deuren en ramen. Het is dan ook goed mogelijk dat een slotenmaker u gewoon met deze dingen kan helpen. Vraag dus altijd even na wat een slotenmaker voor u kan betekenen!

Slotenmakers

De laatste jaren zijn slotenmakers veel in het nieuws geweest, en dat is vooral niet in de positieve zin. Heel veel oplichters die actief zijn en honderden euro’s vragen voor het openen van een deur, of slotenmakers die niet het juiste advies geven over uw beveiliging. En er zijn zelfs slotenmakers die uw slot vervangen en vervolgens u komen beroven wanneer u niet thuis bent. Dit soort activiteiten vinden in heel het land plaats en dat is iets waar we, de professionele slotenmakers, allemaal voor moeten waken.

Wanneer u Praesy als partner kiest, kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en daarnaast ook nog eens tegen een goed tarief. Geen bizarre prijzen, maar eerlijke prijzen die recht doen aan zowel de slotenmaker die aan het werk is als de klant die de slotenmaker nodig heeft.

Er zijn natuurlijk talloze slotenmakers die u overal zou kunnen vinden, maar zijn het ook goede partners. Kan u er op vertrouwen dat er geen torenhoge prijzen worden gevraagd? Kunt u er op vertrouwen dat uw huis, appartement of firma veilig is zodra deze slotenmaker u heeft geholpen? Vaak is dat helaas niet het geval.

Goedkope Slotenmaker

Een goedkope slotenmaker vinden is helaas geen eenvoudige opgave. Een goedkope slotenmaker zal overdag tussen de 60-120 euro kosten. En in de avond kan daar maximaal 30-35 euro bij komen, dus ongeveer 150 euro maximaal. Dit is voor het openen van een deur. Het kan in sommige gevallen alleen duurder zijn als uw slot uitgeboord moet worden en dit een heel duur slot is, maar vaak hoeft dat niet. Dit hoeft alleen wanneer uw deur op slot zit en u uw sleutels kwijt bent, en dus buitengesloten bent.

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare slotenmaker dan heeft u Praesy als juiste partner gekozen. Onze slotenmakers zijn betaalbaar, leveren kwaliteit en zullen u altijd verwittigen over wat de prijs zal zijn of in ieder geval wat de schatting is. Meer dan dat zal het niet worden, tenzij er iets compleet mis is met uw slot of deur. Maar ook dit zullen we nooit uitvoeren, tenzij de slotenmakers toestemming van u krijgen om dit uit te voeren.

Meest gestelde vragen

Slotenmaker prijs / kosten

Wanneer u een slotenmaker van Praesy wilt inschakelen dan zal u graag willen weten wat de kosten of de prijs is van de werken die er moeten gebeuren. Hieronder ziet u wat de gemiddelde prijs is voor het openen van een deur. Natuurlijk zijn er nog veel andere werken die er uitgevoerd kunnen worden door de slotenmaker en ook daarvoor kunnen we de prijs en of de kosten aangeven. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we u meer informatie geven over de prijs en kosten.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Slotenmaker laten komen, hoe werkt dat?

Voordat u een slotenmaker laat komen zal u eerst een probleem moeten hebben waarvoor u een slotenmaker kan inschakelen. Dit kan alles te maken hebben met een slot, deur, raam, poort of een kluis en het maakt dan niet uit welke werken er moeten gebeuren. In de meeste gevallen zal de slotenspecialist ervaring hebben in al deze werken die u heeft. Of het nu gaat om kleine werken of grote werken, dat maakt niet uit. Zodra u een slotenmaker nodig heeft belt u naar Praesy. U zal vragen krijgen over het probleem en wanneer u een technieker nodig zal hebben. Een foto helpt ons vaak bij het bekijken van het huidige probleem zodat we al een eerste analyse kunnen uitvoeren. Zodra we alle informatie hebben zullen we (vaak) met spoed bij u geraken voor een inspectie en de oplossing.

Reviews & Feedback

Naam
Email
Uw ervaring
Beoordeling
Review Content

★★★★★
- Anonymous