@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Source%20Sans%20Pro%3A400%2C400i%2C700%2C700i%7COswald%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%7CPoppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic&display=swap')

Goedkope verhuisfirma

Een specialist in verhuizen gezocht of heeft u gewoon tips nodig voor uw verhuis? Wij helpen u graag bij het verhuizen, en goedkoop. Bel nu!

Specialist in Verhuizen

Specialist Verhuisfirma

Praesy is 100% een van de goedkoopste van de regio. Een verhuisfirma met spoed of op afspraak. Alles is mogelijk. Verhuizen offerte? Bel ons!

Verhuisfirma

Verhuisfirma

U heeft plannen om te gaan verhuizen en u heeft daar hulp bij nodig? Dan bent u op zoek naar een verhuisfirma. Een verhuisfirma is er speciaal voor om u gedeeltelijk of volledig te ontzorgen van uw verhuizing. Wanneer u wilt verhuizen dan kiest u er voor om van A naar B te gaan, of dit nu in uw huidige stad is of naar een nieuwe stad of misschien wel een nieuw land. Een verhuisfirma kan u helpen bij het maken van het plan om een zo goed mogelijke verhuizing te realiseren.

Verhuizen voor een verhuisfirma is meer dan alleen spullen van A naar B brengen, maar het gaat echt om het goed verzorgen van de verhuizing. U wil tenslotte zeker weten dat alles goed vervoerd wordt en dat er geen beschadigingen ontstaan aan uw spullen. Daarnaast wil u er misschien wel voor zorgen dat u totaal niet na hoeft te denken over de verhuizing, en dat u dat liever over laat aan een verhuisfirma.

Waarom zou u voor een verhuisfirma moeten kiezen?

 • U wordt gedeeltelijk of volledig ontzorgt
 • U hoeft niets te regelen qua het huren van materiaal voor de verhuizing
 • U kan er zeker over zijn dat u geholpen wordt door professionals die al talloze verhuizingen hebben uitgevoerd
 • U heeft meer tijd om andere zaken omtrent de verhuizing te regelen

Wat kan een Verhuisfirma voor u betekenen?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kan een verhuisfirma u volledig ontzorgen van uw gehele verhuizing, maar ook gedeeltelijk. Praesy werkt samen met betrouwbare partners die al talloze verhuizingen hebben uitgevoerd en dus precies weten wat er nodig is om een verhuis goed te laten verlopen. Een verhuisfirma kan veel voor u betekenen, namelijk..

 • Een verhuisfirma kan een verhuiswagen of meerdere verhuiswagens voor u regelen
 • Een verhuisfirma kan een verhuislift of meerdere verhuisliften voor u regelen
 • Een verhuisfirma kan personeel voor u regelen die helpen bij de verhuizing
 • Een verhuisfirma kan u helpen bij het maken van een plan voor een grootschalige verhuizing

Verhuizen

Een verhuisfirma is de specialist op het gebied van verhuizen en heeft talloze ervaringen opgedaan als het om verhuizen gaat. Kleinschalige of grootschalige verhuizingen, breekbare spullen, een appartement op een hoog verdiep, het verhuizen van firma’s, het maakt allemaal niet uit voor de specialist.

Een verhuisfirma vinden is geen enkel probleem op het internet, maar hoe weet u of u een betrouwbare verhuisfirma heeft gevonden? Het belangrijkste is dat u op zoek gaat naar verhuisfirma’s die al veel ervaring hebben met verhuizen en daarbij is het belangrijk om te letten op de ervaringen die zijn geplaatst op het internet. Een verhuisfirma zal u precies vertellen wat u nodig heeft, wat het gaat kosten en wanneer dit kan worden uitgevoerd.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een verhuisfirma?

 • Sla altijd de eerste 3/4 resultaten in Google over. Dit zijn betaalde advertenties en hier bevinden zich vaak malafide firma’s tussen
 • Is de verhuisfirma transparant over de prijzen en over de aanpak? Zo niet, dan is het de vraag of u deze firma wel kan vertrouwen
 • Vraag altijd om een offerte voordat u akkoord gaat met de verhuizing, zo kan u precies zien wat er in de offerte is opgenomen

Verhuizen, hoe werkt dat precies?

U heeft een datum in gedachte wanneer u wil verhuizen? U weet het adres? U weet welke spullen u wil verhuizen? Het enige wat u nu nog nodig heeft is een verhuisfirma die dit voor u zou willen uitvoeren. De stappen zijn als volgt (voor een kleinschalige verhuizing)

 • Vraag een verhuisfirma om uw verhuizing te regelen (of vraag eerst een offerte aan). Geef hierbij aan wat u wil verhuizen, van waar naar waar en ook de datum van de verhuizing
 • Als u eenmaal akkoord bent zal de verhuisfrima ook een akkoord geven en dit inplannen
 • Op de dag zelf zal de verhuisfirma u ontzorgen met de volledige verhuizing

Meest gestelde vragen

Verhuisfirma prijs / kosten

Type VerhuisKosten (gemiddeld)
Klein verhuis€ 200 - 400
Gemiddeld verhuis€ 400 - 600
Groot verhuisVanaf € 600
Exacte prijs weten?Offerte aanvragen

Verhuizen prijs / kosten

Type VerhuisKosten (gemiddeld)
Klein verhuis€ 200 - 400
Gemiddeld verhuis€ 400 - 600
Groot verhuisVanaf € 600
Exacte prijs weten?Offerte aanvragen

Offerte aanvragen