Goedkope verhuisfirma

Specialist in Verhuizen

Verhuisfirma

Verhuisfirma

U heeft plannen om te gaan verhuizen en u heeft daar hulp bij nodig? Dan bent u op zoek naar een verhuisfirma. Een verhuisfirma is er speciaal voor om u gedeeltelijk of volledig te ontzorgen van uw verhuizing. Wanneer u wilt verhuizen dan kiest u er voor om van A naar B te gaan, of dit nu in uw huidige stad is of naar een nieuwe stad of misschien wel een nieuw land. Een verhuisfirma kan u helpen bij het maken van het plan om een zo goed mogelijke verhuizing te realiseren.

Verhuizen voor een verhuisfirma is meer dan alleen spullen van A naar B brengen, maar het gaat echt om het goed verzorgen van de verhuizing. U wil tenslotte zeker weten dat alles goed vervoerd wordt en dat er geen beschadigingen ontstaan aan uw spullen. Daarnaast wil u er misschien wel voor zorgen dat u totaal niet na hoeft te denken over de verhuizing, en dat u dat liever over laat aan een verhuisfirma.

Waarom zou u voor een verhuisfirma moeten kiezen?

 • U wordt gedeeltelijk of volledig ontzorgt
 • U hoeft niets te regelen qua het huren van materiaal voor de verhuizing
 • U kan er zeker over zijn dat u geholpen wordt door professionals die al talloze verhuizingen hebben uitgevoerd
 • U heeft meer tijd om andere zaken omtrent de verhuizing te regelen

Voor steeds meer mensen is het belangrijker geworden om een betrouwbare verhuisfirma te verkrijgen die de juiste kwaliteit en service kan bieden. We zien helaas dat dit niet altijd het geval is en dat is ook precies een van de redenen waarom Praesy dit voor u in orde wilt brengen. We zorgen er altijd voor dat u de juiste verhuisfirma verkrijgt die u kan helpen bij een compleet of gedeeltelijk verhuis. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verhuizen.

Wat kan een Verhuisfirma voor u betekenen?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kan een verhuisfirma u volledig ontzorgen van uw gehele verhuizing, maar ook gedeeltelijk. Praesy werkt samen met betrouwbare partners die al talloze verhuizingen hebben uitgevoerd en dus precies weten wat er nodig is om een verhuis goed te laten verlopen. Een verhuisfirma kan veel voor u betekenen, namelijk..

 • Een verhuisfirma kan een verhuiswagen of meerdere verhuiswagens voor u regelen
 • Een verhuisfirma kan een verhuislift of meerdere verhuisliften voor u regelen
 • Een verhuisfirma kan personeel voor u regelen die helpen bij de verhuizing
 • Een verhuisfirma kan u helpen bij het maken van een plan voor een grootschalige verhuizing

Verhuizen

Een verhuisfirma is de specialist op het gebied van verhuizen en heeft talloze ervaringen opgedaan als het om verhuizen gaat. Kleinschalige of grootschalige verhuizingen, breekbare spullen, een appartement op een hoog verdiep, het verhuizen van firma’s, het maakt allemaal niet uit voor de specialist.

Een verhuisfirma vinden is geen enkel probleem op het internet, maar hoe weet u of u een betrouwbare verhuisfirma heeft gevonden? Het belangrijkste is dat u op zoek gaat naar verhuisfirma’s die al veel ervaring hebben met verhuizen en daarbij is het belangrijk om te letten op de ervaringen die zijn geplaatst op het internet. Een verhuisfirma zal u precies vertellen wat u nodig heeft, wat het gaat kosten en wanneer dit kan worden uitgevoerd.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een verhuisfirma?

 • Sla altijd de eerste 3/4 resultaten in Google over. Dit zijn betaalde advertenties en hier bevinden zich vaak malafide firma’s tussen
 • Is de verhuisfirma transparant over de prijzen en over de aanpak? Zo niet, dan is het de vraag of u deze firma wel kan vertrouwen
 • Vraag altijd om een offerte voordat u akkoord gaat met de verhuizing, zo kan u precies zien wat er in de offerte is opgenomen

Verhuizen, hoe werkt dat precies?

U heeft een datum in gedachte wanneer u wil verhuizen? U weet het adres? U weet welke spullen u wil verhuizen? Het enige wat u nu nog nodig heeft is een verhuisfirma die dit voor u zou willen uitvoeren. De stappen zijn als volgt (voor een kleinschalige verhuizing)

 • Vraag een verhuisfirma om uw verhuizing te regelen (of vraag eerst een offerte aan). Geef hierbij aan wat u wil verhuizen, van waar naar waar en ook de datum van de verhuizing
 • Als u eenmaal akkoord bent zal de verhuisfrima ook een akkoord geven en dit inplannen
 • Op de dag zelf zal de verhuisfirma u ontzorgen met de volledige verhuizing

Goedkope Verhuisfirma

Een goedkope verhuisfirma vinden is tegenwoordig niet eenvoudig door de talloze firma’s die er zijn en dat is ook een van de redenen waarom we het voor u eenvoudiger willen maken. Via Praesy verkrijgt u namelijk een goedkope verhuisfirma tegen de juiste kwaliteit en service. De prijs en de kosten zijn bij ons niet het belangrijkst, maar dit speelt wel mee in waar we naar op zoek zijn voor u om u een zo goed mogelijke ervaring te geven met een verhuisfirma.

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope verhuisfirma dan kan u direct een offerte aanvragen via het formulier of via de telefoon. Ons advies is wel om niet alleen naar een goedkope verhuisfirma te zoeken, maar ook te kijken waar u de juiste service en kwaliteit verkrijgt. We zien namelijk maar al te vaak dat de firma’s niet proper te werk gaan en dan zal de prijs alsnog vrij hoog voor u zijn en dat is niet wat u zoekt. Wilt u met spoed een goedkope verhuisfirma of wilt u een offerte aanvragen om eerst de prijs en de totale kosten te weten? Neem dan direct contact met ons op voor alle mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Verhuisfirma in de regio

Regio Antwerpen

Regio West-Vlaanderen

Regio Vlaams-Brabant

Regio Oost-Vlaanderen

Regio Limburg

Verhuisfirma prijs en kosten

Een van de eerste vragen waar u een antwoord op wilt wanneer u zich aan het voorbereiden bent op het verhuizen naar een andere woning of firma is te weten wat de prijs per uur zal zijn of de totale kosten die nodig zullen zijn om een verhuisfirma in te huren om dit allemaal voor u te organiseren. Wanneer u een verhuisbedrijf zoekt zal er altijd eerst gekeken worden naar wat u zal moeten verhuizen en hoe lang dit gaat duren. Normaal rekenen we een totaalprijs voor de eerste twee uren die u nodig heeft voor het verhuizen en daarnaast nog een prijs per uur. Afhankelijk van hoe groot uw verhuis is zal er dus gekeken kunnen worden naar wat de totale kosten zullen zijn voor het verhuizen. Hieronder kan u een overzicht zien van de gemiddelde prijzen die u kan verwachten voor een klein, gemiddeld en groot verhuis. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Type VerhuisKosten (gemiddeld)
Klein verhuis€ 200 - 400
Gemiddeld verhuis€ 400 - 600
Groot verhuisVanaf € 600
Exacte prijs weten?Offerte aanvragen

Onze Services

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring