Specialist in Ontstoppen

Een specialist in ontstoppen gezocht of heeft u gewoon tips nodig bij een verstopping? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste prijs, tegen de juiste kwaliteit!

Goedkope Ontstoppingsdienst

100% Kwaliteit

100% Kwaliteit is wat wij altijd proberen te garanderen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Praesy, en we proberen u met een glimlach te veroveren!

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

U kent het wel: Uw gootsteen, toilet of doucheputje is verstopt en wat u ook maar doet om dit te ontstoppen, niets lijkt maar te lukken om het probleem op te lossen. U heeft een middel, ontstopper en nog veel andere dingen geprobeerd om de ontstopping weg te krijgen, maar tevergeefs. Een ontstoppingsdienst is precies de partij die u zoekt om dit soort hardnekkige verstoppingen op te lossen. Een ontstoppingsdienst bestaat uit vakmannen die precies weten wat er moet gebeuren om een toilet, gootsteen, beerput, septische put, doucheputje, en nog veel andere dingen die verstopt kunnen raken, te ontstoppen. Een ontstoppingsdienst heeft verschillende middelen die het in kan zetten voor hardnekkige ontstoppingen. Dat begint met middeltjes en kleine apparatuur, maar mocht het echt een groter probleem zijn dan kan groter apparatuur gebruikt worden.

In sommige gevallen kan u een ontstopping zelf oplossen, maar wanneer u merkt dat u echt niet verder komt is het dus verstandig om een van onze partners in te schakelen. Praesy werkt samen met verschillende ontstoppingsdiensten die er voor kunnen zorgen dat uw probleem snel opgelost wordt.

Wat kan een Ontstoppingsdienst voor u betekenen?

Een ontstoppingsdienst vinden op internet is tegenwoordig geen enkel probleem, maar hoe weet u nu of u ook een betrouwbare ontstoppingsdienst heeft? Er komen steeds meer meldingen op het internet van malafide ontstoppingsdiensten. Praesy brengt daar verandering in. Praesy werkt samen met betrouwbare partners, waar u zeker van kan weten dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben en daarnaast ook geen torenhoge prijzen vragen.

Wat kan u van een ontstoppingsdienst verwachten?

  • Het helpen ontstoppen van een verstopte WC/toilet
  • Het helpen ontstoppen van een verstopte afvoer
  • Het ruimen van een beerput
  • Het ledigen van een septische put
  • Het helpen ontstoppen van een regenpijp
  • Het helpen ontstoppen van een doucheputje

Specialist in Ontstoppen

Het ontstoppen van dingen die verstopt zijn is een vak apart, en hoe makkelijk het ook vaak klinkt, vaak kan het ingewikkelder zijn dan het lijkt. Een ontstopping kan een normale ontstopping zijn die makkelijk is te verhelpen, maar soms kan het ook een hardnekkige verstopping zijn in een heel complex. En dan gaat het niet lukken om deze verstopping op te lossen met een ontstopper of met een middel. Dan moet er echt groot apparatuur uit de kast worden getrokken om dit probleem op te lossen.

Een verstopping is essentie niets anders dan een ophoping van ‘vuil’ in uw afvoer. Dit kan gaan om haren, toiletpapier, etenswaren en andere dingen die vast komen te zitten. In sommige gevallen kan het ook nog eens zo zijn dat het niets met uw afvoer te maken heeft, maar met het hele complex waar u in woont. Dan is dit een hardnekkig probleem en zal de huisbaas moeten worden opgeroepen.

Praesy werkt samen met ontstoppingsdiensten die zich in de jaren hebben ontwikkeld tot specialisten op het gebied van ontstoppen. Geen verstopping is te groot voor deze specialisten, dus of het nu gaat om een normale ontstopping van een doucheputje of een hele grote ontstopping in de riolering. Alles kan worden opgelost met de juiste apparatuur en met de juiste mensen.

Ontstoppen, hoe werkt dat precies?

Wanneer u denkt aan het ontstoppen van een verstopte gootsteen, toilet of iets anders dan denkt u vaak al snel aan een ontstopper of een middel die u kan gebruiken. In essentie klopt dit wel en is het vaak mogelijk om kleine verstoppingen te verhelpen door het gebruiken van deze methodes. Maar dat is niet alles. Wanneer u een kleine verstopping heeft kan u het volgende proberen:

  • Meng water, soda en azijn en giet dit in de afvoer, het toilet of iets anders wat verstopt is (HOUD UW GEZICHT OP AFSTAND!)
  • Helpt dit niet? Probeer dan een ontstopper te gebruiken voor uw afvoer of doucheputje
  • Wanneer het om uw toilet gaat kan u handschoenen gebruiken om met uw arm in het toilet te gaan en te kijken of er iets vast zit in de afvoer
  • Mochten deze tips niet werken, dan is het verstandig om de vakman in te schakelen!