Ontstoppingsdienst

U kent het wel: Uw gootsteen, toilet of doucheputje is verstopt en wat u ook maar doet om dit te ontstoppen, niets lijkt maar te lukken om het probleem op te lossen. U heeft een middel, ontstopper en nog veel andere dingen geprobeerd om de ontstopping weg te krijgen, maar tevergeefs. Een ontstoppingsdienst is precies de partij die u zoekt om dit soort hardnekkige verstoppingen op te lossen. Een ontstoppingsdienst bestaat uit vakmannen die precies weten wat er moet gebeuren om een toilet, gootsteen, beerput, septische put, doucheputje, en nog veel andere dingen die verstopt kunnen raken, te ontstoppen. Een ontstoppingsdienst heeft verschillende middelen die het in kan zetten voor hardnekkige ontstoppingen. Dat begint met middeltjes en kleine apparatuur, maar mocht het echt een groter probleem zijn dan kan groter apparatuur gebruikt worden.

In sommige gevallen kan u een ontstopping zelf oplossen, maar wanneer u merkt dat u echt niet verder komt is het dus verstandig om een van onze partners in te schakelen. Praesy werkt samen met verschillende ontstoppingsdiensten die er voor kunnen zorgen dat uw probleem snel opgelost wordt.

Wat kan een Ontstoppingsdienst voor u betekenen?

Een ontstoppingsdienst vinden op internet is tegenwoordig geen enkel probleem, maar hoe weet u nu of u ook een betrouwbare ontstoppingsdienst heeft? Er komen steeds meer meldingen op het internet van malafide ontstoppingsdiensten. Praesy brengt daar verandering in. Praesy werkt samen met betrouwbare partners, waar u zeker van kan weten dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben en daarnaast ook geen torenhoge prijzen vragen.

Wat kan u van een ontstoppingsdienst verwachten?

 • Het helpen ontstoppen van een verstopte WC/toilet
 • Het helpen ontstoppen van een verstopte afvoer
 • Het ruimen van een beerput
 • Het ledigen van een septische put
 • Het helpen ontstoppen van een regenpijp
 • Het helpen ontstoppen van een doucheputje
 • Een septische put ledigen of beerput ledigen

Ontstoppingsdienst in de buurt

Als u kosten wilt besparen op een ontstoppingsdienst dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een ontstoppingsdienst in de buurt. Heel veel firma’s zullen aangeven dat ze in de regio zitten, maar vaak zal dit niet het geval zijn en zal dat dus doorgerekend worden in de kosten. Bij Praesy kan u 24/24 gebruik maken van een ontstoppingsdienst in de buurt en zorgen we er zo voor dat de kosten lager kunnen uitvallen voor u. Wilt u een ontstoppingsdienst in de buurt en wilt u deze met spoed of afspraak inschakelen? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specialist in Ontstoppen

Het ontstoppen van dingen die verstopt zijn is een vak apart, en hoe makkelijk het ook vaak klinkt, vaak kan het ingewikkelder zijn dan het lijkt. Een ontstopping kan een normale ontstopping zijn die makkelijk is te verhelpen, maar soms kan het ook een hardnekkige verstopping zijn in een heel complex. En dan gaat het niet lukken om deze verstopping op te lossen met een ontstopper of met een middel. Dan moet er echt groot apparatuur uit de kast worden getrokken om dit probleem op te lossen.

Een verstopping is essentie niets anders dan een ophoping van ‘vuil’ in uw afvoer. Dit kan gaan om haren, toiletpapier, etenswaren en andere dingen die vast komen te zitten. In sommige gevallen kan het ook nog eens zo zijn dat het niets met uw afvoer te maken heeft, maar met het hele complex waar u in woont. Dan is dit een hardnekkig probleem en zal de huisbaas moeten worden opgeroepen.

Praesy werkt samen met ontstoppingsdiensten die zich in de jaren hebben ontwikkeld tot specialisten op het gebied van ontstoppen. Geen verstopping is te groot voor deze specialisten, dus of het nu gaat om een normale ontstopping van een doucheputje of een hele grote ontstopping in de riolering. Alles kan worden opgelost met de juiste apparatuur en met de juiste mensen.

Ontstoppen, hoe werkt dat precies?

Wanneer u denkt aan het ontstoppen van een verstopte gootsteen, toilet of iets anders dan denkt u vaak al snel aan een ontstopper of een middel die u kan gebruiken. In essentie klopt dit wel en is het vaak mogelijk om kleine verstoppingen te verhelpen door het gebruiken van deze methodes. Maar dat is niet alles. Wanneer u een kleine verstopping heeft kan u het volgende proberen:

 • Meng water, soda en azijn en giet dit in de afvoer, het toilet of iets anders wat verstopt is (HOUD UW GEZICHT OP AFSTAND!)
 • Helpt dit niet? Probeer dan een ontstopper te gebruiken voor uw afvoer of doucheputje
 • Wanneer het om uw toilet gaat kan u handschoenen gebruiken om met uw arm in het toilet te gaan en te kijken of er iets vast zit in de afvoer
 • Mochten deze tips niet werken, dan is het verstandig om de vakman in te schakelen!

Goedkope ontstoppingsdienst

Heel vaak zal u te maken krijgen met een probleem dat plotseling is ontstaan en u daardoor met een verstopping zal zitten waar u totaal geen rekening mee heeft gehouden deze maand. Het is dan ook niet gek om te denken dat u aan uw budget wilt denken en dus een goedkope ontstoppingsdienst zoekt. Dat is ook precies waar we u mee kunnen helpen, want we zijn een van de goedkopere firma’s van de regio. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en service die u zal verkrijgen van deze goedkope ontstoppingsdienst, want u wilt natuurlijk niet dat u over een week of op korte termijn weer hetzelfde probleem zal verkrijgen. WC stinkt naar beerput en u wil dit laten onderzoeken? Dat kan altijd door de ontstoppingsdienst die werkzaam is in de regio.

Zodra u met spoed een goedkope ontstoppingsdienst nodig heeft in de regio dan kan u direct rekenen op de service van Praesy. Geen lange wachttijden, goedkoop, betrouwbaar en de juiste kwaliteit en service die u mag verwachten van een vakman. Zo kan de technieker van de regio er al direct voor zorgen dat elk probleem in uw afvoer of leiding direct wordt opgelost. Van hogedruk tot aan machines om uw afvoer proper te maken en dat is precies wat u momenteel zoekt. Wanneer u met spoed hulp wilt verkrijgen van de goedkope ontstoppingsdienst van de regio dan helpen we u maar al te graag. Wilt u liever eerst een afspraak maken of een offerte aanvragen om te bekijken wat de prijs en kosten zullen zijn? Neem dan direct contact met ons op voor een prijsaanvraag.

Ontstoppingsdienst in de regio

Regio Antwerpen

Regio West-Vlaanderen

Regio Oost-Vlaanderen

Regio Vlaams-Brabant

Regio Limburg

Prijs en kosten

Wanneer u een ontstoppingsdienst nodig heeft dan zal u daarvoor de expert van Praesy bij u kunnen laten geraken. U zal daar een prijs voor betalen, maar de prijs die u bij de ontstoppingsdienst van Praesy kan verkrijgen is vaak voordeliger dan bij andere firma’s. Bij veel firma’s zal de prijs die genoemd is per half uur, per uur of per meter in de leidingen zijn, terwijl dit bij onze ontstoppingsdienst gewoon een totale prijs is. Geen verborgen of extra kosten, maar 100% transparantie zoals u zou mogen verwachten van een betrouwbare ontstoppingsdienst.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Verstopping verhelpen€ 100-160

Veelgestelde vragen


Wat is een Ontstoppingsdienst?

Een Ontstoppingsdienst is de specialist op het gebied van het ontstoppen, ruimen en inspecteren van een riolering en afvoer. Dit betekent dus dat alle afvoeren en leidingen in en rondom uw huis onder de werken vallen van de ontstoppingsdienst. Een Ontstoppingsdienst werkt op basis van spoed, maar u kan ook altijd een offerte aanvragen bij de Ontstoppingsdienst.

Welke werken kan een Ontstoppingsdienst uitvoeren?

Wanneer u op zoek bent naar een Ontstoppingsdienst dan betekent het vaak dat u een verstopping heeft in een van uw afvoeren. Denk aan een toilet, keukenafvoer, badkamer, kelder of een andere ruimte. Maar wist u dat een Ontstoppingsdienst u ook kan helpen bij een camera inspectie, het ruimen van een septische put of voor kleine werken omtrent uw sanitair?

Welke tips en trucs kan u geven voor het zelf ontstoppen?

We krijgen heel vaak mensen die om tips vragen aan ons als ontstoppingsdienst wat ze eerst kunnen proberen voordat ze onze specialist inschakelen. En dit is dan ook een logische vraag, want als u geld kan besparen op een ontstoppingsdienst dan is dat altijd mooi meegenomen. We helpen u dan ook altijd wanneer u ons belt voor meer informatie. Als ontstoppingsdienst geven we u de volgende tips mee:

 • Probeer eerst een rubberen ontstopper te gebruiken: werkt dit niet?
 • WC ontstoppen met heet water, soda of azijn door uw afvoer om deze grondig proper te maken: werkt dit niet?
 • Maak de sifon en leiding grondig schoon: werkt dit niet? Schakel dan de ontstoppingsdienst in!

In welke regio’s kan u de Ontstoppingsdienst oproepen?

De Ontstoppingsdienst via Praesy is op te roepen in de volgende regio’s: Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. De Ontstoppingsdienst is binnen deze regio’s in alle plaatsen beschikbaar, dat met een spoed dienst en ook voor een offerte aanvragen.

Gerelateerd

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring