Goedkope Renovatiewerken

Goedkope Renovatie

Specialist in Renovatie

Renovatiewerken

U bent op zoek naar renovatiewerken en dat kan verschillen van hele kleine renovatiewerken tot aan grote renovatiewerken waar echt weken voor uit moet worden getrokken. Het eerste wat u zal doen wanneer u op zoek bent naar renovatiewerken is dat u eerst bedenkt welke renovatie u precies wilt laten uitvoeren en vervolgens gaat u bij verschillende firma’s een offerte aanvragen om te bekijken wat de prijs en de kosten zijn, maar dat niet alleen, ook wat de firma te bieden heeft. Praesy is een firma die ervoor zorgt dat u al uw renovatie wensen uit kunnen komen, of u nu met een groot project zit of dat u een kleine renovatie wilt laten uitvoeren. Dankzij onze team van experts kunnen we ervoor zorgen dat u altijd geholpen kan worden met de renovatiewerken die u heeft. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij:

 • Een totaalrenovatie, waarbij u echt alles in uw huis, appartement of firma volledig wilt laten renoveren. Dit zijn vaak grotere projecten waar we weken voor uit moeten trekken. Hiervoor hebben we een heel team klaar staan om dit voor u op te pakken
 • Ook helpen we u graag bij een deelrenovatie wanneer dit nodig is. Daarbij kan u denken aan een deel van het huis, appartement of firma waarbij er enkele delen slechts moeten worden gerenoveerd
 • Een keukenrenovatie waarbij u alleen renovatiewerken heeft in uw keuken, van kleine renovatiewerken tot aan grote
 • Bij een badkamerrenovatie kan u ook bij ons terecht. Of dat nu gaat om een deel van de badkamer of dat u een totale renovatie van de badkamer wilt, geen enkel probleem
 • Ook bij een gevelrenovatie kan u bij ons terecht, waarbij we alle soorten gevels aan kunnen
 • Zolderrenovatie of een dakrenovatie, ook daarvoor kunnen we u altijd helpen. Van kleine werken tot aan hele grote werken waarbij u echt alles wilt laten vervangen of ombouwen
 • Toilet renovatie gezocht en wilt u uw toilet verbouwen? Daar kan u ook altijd bij ons voor terecht

Renovatie prijs / kosten

Het is niet eenvoudig om zomaar een prijs te bepalen voor een renovatie, want renovatiewerken kunnen heel breed zijn. Van een badkamer tot aan een keuken tot aan een volledig dak. Het is heel erg afhankelijk van wat u precies nodig heeft, wanneer u dit nodig heeft en wat uw budget is. Voor een renovatie kunnen de kosten hoog oplopen afhankelijk van wat uw wensen zijn. Om een beter beeld te krijgen van de prijs van een renovatie bij Praesy raden we u altijd aan om een offerte aan te vragen. Door een offerte aan te vragen krijgen wij een beter beeld van wat u nodig heeft en wanneer u dit nodig heeft en daartegenover kan u dan een document van ons ontvangen waarbij u exact kan zien wat de prijs en de kosten zullen zijn en wanneer we dit voor u kunnen opleveren. In de meeste gevallen zal een van onze collega’s bij u moeten geraken om de offerte op te stellen.

Er zijn veel onderdelen van renovaties. Zo kunt u de waterleiding laten herstellen of vervangen. Dit kost meestal rond de 3.000 euro in totaal. Deze prijs is al inclusief de btw en de montagekosten. Het vervangen van de elektriciteit is meestal wat duurder en kan ongeveer 4.000 euro in totaal kosten. Dat is niet niks, maar bedenk goed dat de elektricien jaren geleerd heeft voor dit vak. U betaalt dus niet alleen voor de materialen, maar ook voor de kennis en ervaring van de specialist. Het vervangen van een radiator hoeft niet zo duur te zijn en kunt u al voor 600 euro per stuk laten doen. Een ketel kan erg in prijs verschillen, maar meestal ligt de richtprijs tussen de 3.000 en de 6.000 euro. Dat ligt er maar net aan wat voor ketel uw woning nodig heeft. Voor grotere woningen zullen renovatiewerken over het algemeen duurder zijn dan voor kleine woningen.

Renovatie

U heeft dan uiteindelijk het besluit genomen: U wilt een renovatie laten uitvoeren. Dit kan van een hele kleine renovatie tot aan een grote renovatie zijn. Het eerste wat u gaat doen is dat u gaat bekijken wat u precies wilt laten renoveren. Dit betekent dat u bekijkt welke eisen en wensen u heeft en dit dan ook opschrijft. Met al die gegevens die u heeft opgeschreven kan u vervolgens bij Praesy een offerte aanvragen. Als u nog niet zeker bent wat u wilt als renovatie dan kan u altijd een binnenhuisarchitect inschakelen om te bekijken wat goed zou passen bij uw stijl en uw woning of firma.

Wanneer u met spoed een renovatie wilt laten uitvoeren door Praesy kan u 24/24 contact met ons opnemen. In de meeste gevallen zal een van onze techniekers bij u geraken om de situatie te bekijken en een offerte op te stellen. U zal zo een beeld krijgen van wat er mogelijk is en wat de prijs/kosten zullen zijn van de werken. Daarnaast zullen wij zelf ook een beeld krijgen van wat er nodig is om de renovatie uit te voeren.

Algemene renovatiewerken

U bent van plan om algemene renovatiewerken uit te laten voeren en u bent zelf niet handig of u heeft zelf niet de tijd om dit te doen? Dan bent u op zoek naar een specialist op het gebied van algemene renovatiewerken die dit voor u kan uitvoeren en dan bent u bij Praesy aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat al uw algemene renovatiewerken kunnen worden uitgevoerd. Geen lange wachttijden, geen hoge kosten, maar een betaalbare en betrouwbare dienst om uw algemene renovatie in goede banen te leiden. We zorgen ervoor dat u altijd met een glimlach wordt achtergelaten.

Goedkope Renovatiewerken

Het is dus lastig om te bepalen wat precies goedkope renovatiewerken zijn. De richtprijzen van de meeste manieren van renovatie zijn echter wel bekend. Ook de richtprijzen van specialisten zijn vastgesteld. Daarom is het mogelijk om u een beeld te geven van de kosten van uw verbouwing. In dit artikel zullen eerst de richtprijzen voor renovatiewerken worden benoemd, en dan de richtprijzen voor de specialisten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om veel klussen zelf uit te voeren. In dat geval hoeft u dus het geld voor de specialist niet te betalen. Wel is het verstandig om de lastige klussen uit te besteden. Dat komt omdat er veel fout kan gaan bij een renovatie. Om de renovatie zo veilig en zorgvuldig mogelijk uit te voeren, moet er toch echt een specialist bij te pas komen. Anders loopt u het risico dat er dingen verkeerd gaan en dat uw woning niet zo veilig wordt als u zou willen. Probeer bijvoorbeeld nooit om zelf uw elektriciteit of waterleiding te vervangen. Wanneer er iets mis gaat, weet u waarschijnlijk niet wat u moet doen, en dat kan heel gevaarlijk zijn. Het inhuren van een deskundige is daarom verreweg de betere optie, ookal is het wat prijziger.

Andere soorten renovatiewerken

Naast elektra, waterleiding, radiator en ketel zijn er natuurlijk nog veel meer onderdelen van uw woning. Ook deze kunnen vervangen of hersteld worden. Het vervangen van uw ramen met ramen van dubbel glas kost gemiddeld 500 euro per vierkante meter. Dat is dus een dure operatie, maar het is het zeker waard. U kunt uiteindelijk veel geld besparen omdat u minder energie kwijt zult zijn. Dubbel glas houdt de warmte namelijk veel beter binnen dan enkel glas. In de winter kan deze investering dus zeker uit. Dakisolatie kost over het algemeen zo’n 30 euro per vierkante meter. De richtprijs van bepleistering kan erg verschillen, omdat er vele soorten stucwerk zijn. Het goedkoopste stucwerk is spuitpleister, en kunt u al voor 5 euro per vierkante meter krijgen, maar wanneer u voor een dure variant van sierpleister gaat, kunt u ook maar zo 80 euro per vierkante meter kwijt zijn.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring