Goedkope Renovatiewerken

Goedkope Renovatiewerken gezocht? U bent dan bij Praesy juist. Renovaties uitgevoerd door de #1 renovatiewerken specialist!

Renovatiewerken

Specialist in Renovatiewerken

Praesy is de specialist in renovatiewerken, met kwaliteit, betaalbaarheid en natuurlijk betrouwbaarheid. Renovatie nodig? Bel!

Renovatiewerken

Renovatiewerken

In dit artikel kunt u informatie vinden over het gebruiken van bezettingswerken. Veel woningen zijn na verloop van tijd toe aan een vernieuwing. Het kan zijn dat er een muur beschadigd is geraakt, en dat die moet worden hersteld. Het kan zijn dat een deel van de woning moet worden vervangen, omdat de muren te oud zijn of het plafond lekt. Het is ook mogelijk dat u gaat verbouwen door bijvoorbeeld een kamer bij te bouwen. Bij al deze mogelijkheden zult u waarschijnlijk een soort stucwerk nodig hebben. Sommige soorten stucwerk worden veel gebruikt bij het herstellen van muren, andere juist voor het bouwen of vervangen ervan. Daarom is het soms lastig om te bepalen welk stucwerk u nodig heeft voor uw klus. In dit artikel kunt u richtprijzen voor de verschillende bezettingswerken.

Er zijn heel veel verschillende soorten bezettingswerken. Wanneer u uw woning wilt verbouwen, iets wilt bijbouwen, of iets wilt herstellen, dan zult u dus moeten kiezen uit al deze bezettingswerken. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, is het soms onmogelijk om zelf een goede keuze te maken, zeker als u niet veel verstand heeft van bezettingswerken. Daarom krijgt u in dit artikel uitleg over bepaalde types bezettingswerken. Op deze manier zult u een beter beeld krijgen van uw mogelijkheden, en nog belangrijker, ook van de prijzen. Bezettingswerken kunnen namelijk erg prijzig zijn. Wanneer u een krap budget heeft, dan moet u goed opletten of u voordelige bezettingswerken kunt vinden. Daarom zal dit artikel beginnen met goedkope bezettingswerken.

Kosten / Prijzen Renovatie

Er zijn veel onderdelen van renovaties. Zo kunt u de waterleiding laten herstellen of vervangen. Dit kost meestal rond de 3.000 euro in totaal. Deze prijs is al inclusief de btw en de montagekosten. Het vervangen van de elektriciteit is meestal wat duurder en kan ongeveer 4.000 euro in totaal kosten. Dat is niet niks, maar bedenk goed dat de elektricien jaren geleerd heeft voor dit vak. U betaalt dus niet alleen voor de materialen, maar ook voor de kennis en ervaring van de specialist. Het vervangen van een radiator hoeft niet zo duur te zijn en kunt u al voor 600 euro per stuk laten doen. Een ketel kan erg in prijs verschillen, maar meestal ligt de richtprijs tussen de 3.000 en de 6.000 euro. Dat ligt er maar net aan wat voor ketel uw woning nodig heeft. Voor grotere woningen zullen renovatiewerken over het algemeen duurder zijn dan voor kleine woningen.

Goedkope Renovatiewerken

Het is dus lastig om te bepalen wat precies goedkope renovatiewerken zijn. De richtprijzen van de meeste manieren van renovatie zijn echter wel bekend. Ook de richtprijzen van specialisten zijn vastgesteld. Daarom is het mogelijk om u een beeld te geven van de kosten van uw verbouwing. In dit artikel zullen eerst de richtprijzen voor renovatiewerken worden benoemd, en dan de richtprijzen voor de specialisten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om veel klussen zelf uit te voeren. In dat geval hoeft u dus het geld voor de specialist niet te betalen. Wel is het verstandig om de lastige klussen uit te besteden. Dat komt omdat er veel fout kan gaan bij een renovatie. Om de renovatie zo veilig en zorgvuldig mogelijk uit te voeren, moet er toch echt een specialist bij te pas komen. Anders loopt u het risico dat er dingen verkeerd gaan en dat uw woning niet zo veilig wordt als u zou willen. Probeer bijvoorbeeld nooit om zelf uw elektriciteit of waterleiding te vervangen. Wanneer er iets mis gaat, weet u waarschijnlijk niet wat u moet doen, en dat kan heel gevaarlijk zijn. Het inhuren van een deskundige is daarom verreweg de betere optie, ookal is het wat prijziger.

Andere soorten renovatiewerken

Naast elektra, waterleiding, radiator en ketel zijn er natuurlijk nog veel meer onderdelen van uw woning. Ook deze kunnen vervangen of hersteld worden. Het vervangen van uw ramen met ramen van dubbel glas kost gemiddeld 500 euro per vierkante meter. Dat is dus een dure operatie, maar het is het zeker waard. U kunt uiteindelijk veel geld besparen omdat u minder energie kwijt zult zijn. Dubbel glas houdt de warmte namelijk veel beter binnen dan enkel glas. In de winter kan deze investering dus zeker uit. Dakisolatie kost over het algemeen zo’n 30 euro per vierkante meter. De richtprijs van bepleistering kan erg verschillen, omdat er vele soorten stucwerk zijn. Het goedkoopste stucwerk is spuitpleister, en kunt u al voor 5 euro per vierkante meter krijgen, maar wanneer u voor een dure variant van sierpleister gaat, kunt u ook maar zo 80 euro per vierkante meter kwijt zijn.

Renovatiewerken per regio

Provincie West-Vlaanderen

Brugge
Ieper
Roeselare
Oostende
Knokke
Kortrijk

Provincie Vlaams-Brabant

Brussel
Anderlecht
Halle
Ukkel
Leuven
Dilbeek

Reviews & Feedback

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content