Goedkope Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Specialist in Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie

Het kan zijn dat u een nieuw huis, appartement of firma (met een oude badkamer) heeft gekocht waarbij u renovatiewerken wil laten uitvoeren, maar het kan ook zo zijn dat u al tijden een badkamer heeft en deze wel een vernieuwing toe is. Welke reden u dan ook heeft voor een aankomende badkamerrenovatie, u wil bekijken welke specialisten dit voor u kunnen uitvoeren tegen een goede kwaliteit en natuurlijk ook voor een juiste prijs. In het geval van een badkamer renovatie kan u bij Praesy altijd terecht om een offerte aan te vragen. In sommige gevallen is het nodig om een technieker met spoed te krijgen, voor een opening van een firma of voor een rappe oplevering van uw woning. In dat geval kan u altijd met spoed ook een badkamerrenovatie aanvragen.

Badkamerrenovatie prijs / kosten

We snappen maar al te goed dat u goed wil nadenken over een badkamerrenovatie en dat u daar een bepaald budget voor wil hebben en dat u dat al heeft bedacht. In het geval van een badkamerrenovatie zal u een ruim budget beschikbaar moeten hebben om de kwaliteit te krijgen die u mag verwachten van een badkamer renovatie. Door via Praesy een badkamerrenovatie te verkrijgen kan u er zeker van zijn dat u altijd de juiste kwaliteit krijgt en natuurlijk ook uw wensen in vervulling ziet gaan.

Om een indicatie te krijgen van de prijs en de totale kosten voor een badkamerrenovatie kan u hieronder een overzicht zien van de prijzen die we gemiddeld hanteren. Wil u een exacte prijs en kosten krijgen voor het renoveren van uw badkamer? In dat geval vragen wij u altijd om een offerte aan te vragen. Geef aan welke werken u aan de badkamer wil laten uitvoeren en voeg daar ook foto’s aan toe. Zo kunnen we u een goede inschatting geven van de kosten. Ook kunnen we bij u geraken voor een betere offerte.

Soort BadkamerrenovatieKosten (gemiddeld, incl. materiaal, werk & btw)
Complete badkamerrenovatie€ 3.000,- tot 12.000,-
Ontwerpen Badkamer€ 200 - 500
Douche€ 400 - 2.000
Bad (spabad of ligbad)€ 700 - 3.000
Sauna€ 1.000 - 4.000
Andere werkenOp aanvraag

Goedkope Badkamerrenovatie

We snappen maar al te goed dat sommige mensen op zoek zijn naar een goedkope badkamerrenovatie, maar het is wel belangrijk om te vermelden dat goedkoop vaak niet de beste kwaliteit zal opleveren. Als u dat weet en toch naar de mogelijkheden wil kijken voor een goedkope badkamerrenovatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we wat uw budget is en wat daarvoor de mogelijkheden zijn om dit op de juiste manier uit te voeren. De loodgieter zal samen met u kijken wat er binnen het budget mogelijk is en u kan daarvoor dan een offerte krijgen.

Om tot een goede offerte te komen zal de technieker bij u moeten geraken om te zien wat de situatie is. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de muur, vloer en sanitair, maar ook naar de leidingen die zich in de badkamer bevinden. Deze zijn belangrijk om er zeker van te zijn dat deze voldoende zijn voor de badkamerrenovatie. In veel gevallen kan het zijn dat deze leidingen vervangen moeten worden om de komende jaren de kans te verkleinen om problemen te krijgen met een lekkage of andere soorten problemen.

Is het een kleine of grote badkamerrenovatie die u nodig heeft? Wil u alles renoveren of wil u slechts een deel van de badkamer renoveren? Dat zijn allemaal belangrijke vragen waar u over na moet denken zodat het voor ons eenvoudiger is om u te helpen bij het opstellen van een offerte.

Badkamerrenovatie in 1 dag

Afhankelijk van de grootte van de badkamer en de werken die nodig zijn is het mogelijk om een badkamerrenovatie in 1 dag te laten uitvoeren. Hiervoor is het belangrijk dat u al precies weet wat u nodig heeft en wat u graag zou willen voor de badkamerrenovatie in 1 dag. Door genoeg specialisten in te zetten en door rap een akkoord te hebben op de offerte kunnen we direct aan de slag en is het vaak mogelijk om de badkamerrenovatie al in 1 dag te voltooien.

We vragen u dan ook om vooraf aan te geven wat uw wensen zijn, met daarbij de foto’s en het gerief dat u graag wil laten plaatsen in de badkamer. Zo zorgt u ervoor dat we rap een offerte voor u kunnen opstellen en dat we dan ook rap kunnen beginnen aan het renoveren van de badkamer.

Badkamer renovatie zonder breken

U wil een badkamer renovatie zonder breken? Dan is het wel afhankelijk van de wensen die u heeft, want in de meeste gevallen ontkomt u er echt niet aan om te breken in de badkamer. Als het alleen gaat om het vervangen van sanitair dan is dit mogelijk, maar wanneer u tegels en leidingen ook wil laten vervangen dan zal een badkamer renovatie zonder breken helaas niet tot de mogelijkheden behoren. We vernemen graag van u wat de wensen zijn.

Totale badkamerrenovatie

Een van de meest gevraagde werken die we voorbij zien komen is toch wel een totale badkamerrenovatie. Dit betekent dat u werkelijk alles in de badkamer wil laten renoveren en dat is vaak ook het beste. Zo zorgt u er namelijk voor dat u een compleet nieuwe badkamer krijgt die voldoet aan de laatste eisen en aan de kwaliteit die nodig is om lekker te genieten in uw badkamer. Een totale badkamerrenovatie zal wat tijd in zitten om dit te doen. Zo kan er bijvoorbeeld bij een totale badkamerrenovatie weken werk in zitten, afhankelijk van de werken die u nodig heeft en de grootte van de badkamer. Wanneer u met spoed een totale badkamerrenovatie nodig heeft dan kunnen we dit vaak al binnen een paar dagen compleet maken.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring