Goedkope ventilatiewerken

Ventilatie expert

Spoed of afspraak

Ventilatie

Zoals u heeft kunnen zien in de Corona (COVID-19) crisis heeft dit virus er voor gezorgd dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan ventilatie en het zo goed mogelijk ventileren van ruimtes. Niet alleen voor het coronavirus is dit belangrijk, maar zo is ventilatie ook belangrijk voor andere virussen zoals de griep en ook om frisse lucht binnen te krijgen zodat dit een zo gezond mogelijke situatie oplevert voor u thuis, maar bijvoorbeeld ook voor uw medewerkers of klanten in uw firma. Wilt u met spoed hulp verkrijgen bij een ventilatie of wilt u een afspraak maken? Wilt u eerst een offerte aanvragen voor de werken die u heeft?

Wanneer u uw ventilatiewerken wilt laten uitvoeren door een ventilatie specialist dan bent u bij Praesy aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en het juiste gerief dat in stock is kan de technieker u helpen bij een depannage, maar daarnaast ook helpen bij allerlei werken op afspraak zoals een installatie, reparatie en herstel en natuurlijk ook bij onderhoud die u eens in de zoveel tijd zal moeten uitvoeren om over een propere ventilatie te beschikken.

Waar kan de specialist u allemaal mee helpen?

Goedkope ventilatie

Samen met u zullen we gaan bekijken welke mogelijkheden er zijn voor goedkope ventilatiewerken, vooral als het gaat om een groot project of een project waar beperkt budget voor beschikbaar is. Bij particulieren is het vaak eenvoudig om goedkope ventilatie te organiseren doordat we daarvoor vaak altijd een specialist in de buurt hebben. Bij grote projecten zullen we samen met de aannemer moeten bekijken welke mogelijkheden er zijn, al gaat ons voorkeur altijd naar kwaliteit boven het leveren van een goedkope ventilatie.

Ventilatie kosten / prijs

Wanneer u besloten heeft u dat u een betere ventilatie in uw woning of in uw firma wilt dan zullen we samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn om beter te ventileren. Zo kan het zijn dat u al een ventilatiesysteem heeft, maar dat u extra installaties wilt of een reparatie en onderhoud. Zo kan het ook zo zijn dat u de ventilatie totaal wilt vernieuwen met een hypermodern systeem wat zorgt voor een frisse lucht door het huis en een kleinere kans op virussen. We bekijken altijd samen met u welke prijs en de totale kosten we kunnen bieden voor uw wensen.

Ventilatiesysteem

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig: een ventilatiesysteem installatie, repareren of onderhouden. Maar zo eenvoudig is het allemaal niet en u zal dan ook echt een specialist nodig hebben met de juiste ervaring en het juiste gerief. Zo bestaan er verschillende soorten ventilatiesystemen en daarvoor zal de nodige kennis zijn voor het installeren, herstellen of onderhouden van deze systemen. Maar welk ventilatiesysteem is er mogelijk? En welke heeft u dan? Om daar achter te komen kan u hieronder alvast de verschillende soorten zien en samen met u kunnen we bekijken wat u nu heeft of wat het beste zal passen bij uw woning of uw firma voor een nieuwe installatie of voor het vervangen van de huidige. Wilt u bekijken welke mogelijkheden er zijn en wilt u hiervoor Praesy inschakelen? We helpen u 24/24, dag en nacht. Bel ons direct.

 • Ventilatiesysteem A (natuurlijke ventilatie)
 • Ventilatiesysteem B (combinatie van natuurlijke en mechanische ventilatie)
 • Ventilatiesysteem C (combinatie van natuurlijke en mechanische ventilatie)
 • Ventilatiesysteem D+ (mechanische ventilatie)

Ventilatie installatie

Als u momenteel nog geen ventilatie heeft of als u extra’s wilt of wellicht zelfs uw huidig systeem wilt laten vervangen dan zal u een specialist nodig hebben die u kan helpen bij een installatie van de ventilatie. Daarbij zal er bekeken moeten worden welke ventilatie u wilt laten installeren en wat de mogelijkheden zijn in uw budget. Zoals u heeft kunnen zien met corona is het steeds belangrijker geworden om een goede ventilatie te hebben.

Ventilatie reparatie en herstellen

Heeft u momenteel al een ventilatiesysteem en werkt die niet meer proper en wilt u deze laten repareren en herstellen? De technieker kan al rap bij u geraken om te bekijken wat het probleem precies is met uw ventilatiesysteem en we bekijken direct welke oplossing er mogelijk is voor het probleem.

Ventilatie onderhoud

Het proper houden van uw ventilatie door middel van een onderhoud is een van de belangrijke werken die u zal moeten laten uitvoeren, maar helaas zien we dat het niet vanzelfsprekend is dat er wordt gekozen voor een ventilatie onderhoud. Dat is zonde, want daarmee zal uw ventilatiesysteem slechter functioneren en zelfs kapot kunnen gaan. Wilt u hier hulp bij verkrijgen en het liefst met spoed? Neem dan contact met ons op!

Ventilatie expert per regio

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring