Goedkope Dakwerken

100% Kwaliteit

Dakwerken

Het aanleggen van nieuwe daken, het aanleggen van dakisolatie, het onderhouden van uw dak, het zijn allemaal werken die eens in de zoveel jaar moeten gebeuren om er voor te zorgen dat uw huis goed onderhouden blijft. En dit zijn niet zomaar werken, maar voor deze dakwerken heeft u een firma nodig wat gespecialiseerd is in verschillende dakwerken. En het belangrijkste daarbij is dat de firma genoeg ervaring heeft om de dakwerken goed voor u uit te voeren. Wanneer u dakwerken nodig heeft is het van belang om er voor te zorgen dat u vakmannen in dienst neemt, en dat is lastig. Er zijn genoeg dakwerkers te vinden, maar de juiste dakwerkers vinden is weer een ander verhaal.

Wanneer u dus op zoek bent naar dakwerken, dan heeft u een van de volgende klussen die u uit wil laten voeren.

 • U wilt een nieuw dak aanleggen of uw huidige dak laten vernieuwen
 • U wilt dakisolatie laten aanleggen
 • U wilt dakonderhoud of dakrenovatie laten plaatsvinden
 • U wilt zinkwerken of koperwerken laten uitvoeren (bijv. een nieuwe goot)
 • U wilt gevelbekleding laten repareren, aanleggen of vervangen
 • U wilt dakvensters of veluxramen laten vervangen, plaatsen of repareren

En natuurlijk zijn er nog veel meer dakwerken waar u ons voor kan benaderen. Praesy helpt u bij het krijgen van de juiste partner. We zorgen namelijk niet alleen dat u zeer ervaren dakwerkers krijgt om uw werkzaamheden uit te voeren, maar we zorgen ook nog eens dat dit tegen een eerlijke prijs gebeurd en daarnaast ook nog eens met kwaliteit hoog in het vaandel.

Dat is dan ook precies een van de redenen waarom u voor de specialist in dakwerken moet kiezen via Praesy. Wilt u met spoed hulp verkrijgen met een depannage in dakwerken, wilt u een afspraak maken of wilt u eerst een offerte aanvragen om zo de prijs en de kosten te weten? Neem dan direct contact met ons op voor alle mogelijkheden die we bieden.

Wat kan een Dakwerken specialist voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een dakwerken specialist, dan wil u natuurlijk weten wat een dakwerker voor u zou kunnen betekenen. U wil tenslotte weten of de werkzaamheden die bij u uitgevoerd moeten worden passen binnen het vak van dakwerken. Een dakwerker is veelzijdig, en zal niet alleen een dak kunnen vernieuwen, repareren of onderhouden. Maar een dakwerken specialist doet eigenlijk alles op het gebied van het dak, en alles rondom het dak.

Maar wat kan een dakwerken specialist nu echt voor u betekenen? Een dakwerken specialist kan..

 • Uw dak of daken onderhouden, renoveren, repareren en een heel nieuw dak aanleggen
 • Uw dak voorzien van isolatie (voor een lagere energierekening, warmer huis/appartement/firma zonder te stoken)
 • Het voorzien in uw dakonderhoud en dakrenovatie
 • Verschillende zinkwerken en koperwerken uitvoeren
 • U helpen bij het repareren, onderhouden of aanleggen van gevelbekleding
 • Dakvensters en veluxramen plaatsen, renoveren, repareren of vervangen

Specialist in Dakwerken

U heeft dakwerken die uitgevoerd moeten worden? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een specialist op het gebied van dakwerken. Firma’s vinden die u kunnen helpen bij het uitvoeren van dakwerken is geen enkel probleem. U hoeft maar te zoeken in Google en u kan al een firma vinden die gespecialiseerd zegt te zijn in dakwerken. Het is echter belangrijk om er voor te zorgen dat u goed toetst of dit ook echt een specialist is op het gebied van dakwerken. Praesy krijgt namelijk regelmatig meldingen dat klanten een slechte ervaring hebben gehad met dakwerken en nu een echte specialist nodig hebben op dit gebied.

Wanneer u op zoek bent naar een dakwerken specialist is het goed om te kijken naar de volgende eigenschappen bij een firma.

 • Kies nooit een firma die advertenties neemt in de eerste 3/4 resultaten in Google. Hoewel sommigen goede firma’s zijn, kunnen hier ook slechte firma’s tussen zitten. Kies altijd voor wat lagere posities, de natuurlijke resultaten
 • Vraag altijd om referenties en bekijk of deze referenties kloppen
 • Zoek naar de naam van de firma op het internet en bekijk of er slechte ervaringen zijn achtergelaten bij werkzaamheden die de firma heeft uitgevoerd
 • Vraag in uw omgeving of ze een betrouwbare dakwerken firma kennen die u kunnen helpen bij de werkzaamheden
 • Vraag duidelijk aan de firma wat de prijzen zijn (tip: als ze hier een vaag/of geen antwoord op geven, dan moet u verder kijken)

Wanneer u de tips hierboven volgt, dan weet u dat u met een goede firma te maken heeft. En dat is precies wat Praesy makkelijker voor u wil maken. Praesy kent de juiste partners die u kunnen helpen bij het uitvoeren van dakwerken. We brengen u en die partner samen om de werken naar tevredenheid uit te voeren.

Algemene dakwerken

Algemene dakwerken is een heel breed begrip, en daar valt dan ook echt alles onder wat met dakwerken te maken heeft. Wanneer u algemene dakwerken heeft die uitgevoerd moeten worden, dan bent u ook bij Praesy aan het juiste adres om de juiste partner te vinden die dit voor u kan uitvoeren. Algemene dakwerken zijn vaak kleinere werken die moeten gebeuren en waar u niet een al te groot budget voor heeft. Zo kan u denken aan..

 • Kleine reparaties en vernieuwingen aan het dak
 • Kleine reparaties en vernieuwingen aan zinkwerken en koperwerken
 • Kleine werken die te maken hebben met dakisolatie
 • Kleine werken die te maken hebben met dakvensters en veluxramen
 • Kleine werken die rond het dak moeten gebeuren, maar niet aan het dak zelf (ook daar kan een van onze partners zeker wat voor u betekenen!)

Goedkope dakwerken

Het is te begrijpen dat u op zoek bent naar goedkope dakwerken, want vaak zullen de werken die u nodig heeft met spoed moeten gebeuren en zijn deze plots naar voren gekomen. U zal met een budget zitten en door goedkope dakwerken uit te laten voeren zal u binnen dit budget kunnen blijven in bepaalde gevallen. Ons advies is wel om niet alleen naar de prijs en de kosten te kijken, maar vooral naar de service en de kwaliteit die u zal ontvangen.

Want u kunt wel goedkope dakwerken ontvangen, maar wanneer u binnen een paar weken weer hetzelfde probleem heeft dan zal u meer geld kwijt zijn aan de reparaties dan nodig. Door een firma via Praesy bij u te laten geraken kan u goedkope dakwerken verkrijgen, maar met de juiste kwaliteit en service die u mag verwachten van een specialist. Wilt u met spoed hulp verkrijgen met goedkope dakwerken of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Dakwerken prijs / kosten

Zoals u weet zijn er talloze dakwerken mogelijk en is er niet even een prijs te bepalen voor wat u wilt uitvoeren qua werken. Zo kan het gaan om kleine of grote dakwerken en is het afhankelijk van de omvang, duur en het gerief dat nodig zal zijn om de dakwerken uit te voeren. Wanneer u exact de prijs wilt weten voor de dakwerken die bij u uitgevoerd moeten worden dan kan u altijd een offerte aanvragen. Hierbij zal er vaak een technieker bij u op locatie geraken om een offerte op te maken. Zo kunnen we exact zien wat de kosten zijn en kunnen we een goede inschatting geven van wat de prijs zal zijn voor de totale dakwerken de uitgevoerd moeten worden. Wilt u dus de kosten weten voor de uit te voeren dakwerken in uw regio? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Type werkKosten (vanaf, incl. btw)
Goedkope dakwerken€ 65

Dakwerken vergoeding door verzekering?

Het kan zijn dat u met spoed bepaalde dakwerken moet laten uitvoeren doordat u met een lekkage of met een kapot dak zit en het kan hierbij gaan om kleine of grote werken die echt rap uitgevoerd moeten worden. Wist u dat er heel veel onder uw verzekering kan vallen wanneer het gaat om schade aan uw dak? Zo zijn er veel vergoedingen mogelijk bij uw verzekering voor een dak dat kapot is of wanneer het gaat om een lek. De beste manier om er achter te komen of u in aanmerking kan komen voor een vergoeding bij uw verzekering is dat u contact opneemt met de verzekeraar. U kan de situatie uitleggen en u zal dan precies ontvangen waar u recht op heeft. Wanneer u dakwerken heeft waarbij u denkt dat die onder de verzekering zal vallen kan u ook de polis eens goed nalezen. Dat helpt vaak ook!

Onze services

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring