Goedkope keukenrenovatie

Keuken renoveren

Specialist in Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

U heeft een nieuwe keuken gekocht, u denkt erover na om alles te vernieuwen of u wilt gewoon een deel van de keuken veranderen. Hoe dan ook, wanneer u een keukenrenovatie in gedachten heeft dan is het goed om eerst in beeld te krijgen wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Zo kan u nadenken over een stijl die u graag wilt, maar u kan dit ook laten doen door een binnenhuisarchitect in te schakelen. En bij een keukenrenovatie kan u denken aan van alles, van de keuken zelf tot aan de tegels. Er is van alles mogelijk, van kleine werken tot aan grote werken. Kleine of een grote keukenrenovatie? Voor Praesy geen enkel probleem. Bij Praesy kan u namelijk een beroep doen op de techniekers en dat elke dag. Zelfs voor spoedwerken staan we voor u klaar. We helpen u graag bij:

 • Een totale keukenrenovatie waarbij u echt geheel alles wilt laten vernieuwen of verbouwen
 • Alleen uw keukenkastjes renoveren? Ook dat is gewoon mogelijk door een van de techniekers
 • Wilt u alleen een deel van de keuken renoveren of slechts enkele onderdelen? Ook dat is gewoon mogelijk

Volledige keukenrenovatie

Zo kan u er dus ook voor kiezen om een volledige keukenrenovatie uit te laten voeren, van echt alle tegels tot aan de keuken zelf. Van apparatuur tot aan elektriciteit. We zorgen ervoor dat een volledige keukenrenovatie geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Heeft u al een voorbeeld waar we aan kunnen werken of wilt u tips van een van onze experts? We helpen u graag bij een volledige keukenrenovatie, maar zijn ook altijd beschikbaar voor een gedeeltelijke renovatie van de keuken.

Keukenrenovatie gemiddelde prijs / kosten (per m2)

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een keuken renovatie dan kan u hieronder een indicatie zien per grootte van de keuken. Natuurlijk zijn dit slechts richtprijzen en kan het zijn dat de kosten goedkoper of duurder uit kunnen vallen afhankelijk van de wensen die u heeft. De beste manier om een goede prijs te krijgen is door een offerte aan te vragen. Daarmee kan u uw wensen kenbaar maken en krijgt u exact de kosten te zien.

Soort Keuken renovatieKosten (gemiddeld, incl. btw)
Kleine keuken€ 300 - 1000
Gemiddelde keuken€ 950 - 2300
Grote keuken€ 900 - 3.500

Keuken renoveren

Al nagedacht om zelf een keuken te renoveren? Een keuken renoveren is niet zo eenvoudig doordat er veel verschillende werken moeten gebeuren zoals tegels, stucwerk, elektriciteit, loodgieterij en nog andere andere werken zoals schilderwerken. Een keuken renoveren zonder eerdere ervaring is dan ook vrijwel geen optie voor u en dat is ook geen probleem, want Praesy kan u namelijk helpen wanneer u hulp nodig heeft. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een grote renovatie, we helpen u graag verder.

Bij een keuken renoveren komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt door de vele verschillende werken die zullen moeten gebeuren. U zal iemand moeten hebben die verstand heeft van leidingen, tegels, stucwerk en natuurlijk ook het monteren van de keuken zelf. Dat zijn allemaal verschillende diensten waarbij we u mee kunnen helpen.

Keuken laten renoveren

Heel veel mensen kiezen ervoor om zelf een keuken te renoveren, maar wanneer u daar de kennis of tijd niet voor heeft dan kan u een keuken laten renoveren door een expert. Een keuken laten renoveren zal binnen uw budget moeten passen, maar vaak zal u bij Praesy wel met het budget terecht kunnen, afhankelijk van de wensen die u heeft. Wilt u een keuken laten renoveren en wilt u hiervoor een offerte aanvragen? Of wilt u dit met spoed laten doen en heeft u een ruim budget? Dan kan u vandaag nog contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Voor ons maakt het niet uit hoe groot de werken zijn of wanneer u dit uitgevoerd wilt hebben, we komen graag bij u langs om een offerte op te stellen. Praesy staat namelijk dag en nacht voor u klaar om al uw werken uit te voeren en dat is iets wat we serieus nemen. We willen graag dat u met een glimlach wordt achtergelaten.

Goedkoop keuken renoveren

Het kan zijn dat u met een redelijk beperkt budget zit en dus op zoek bent naar een goedkope manier om uw keuken te renoveren en daar is behoorlijk wat in mogelijk. Zo kan u kiezen voor een minder dure keuken, minder dure tegels en ook andere manieren voor afwerking en installatie. Goedkoop uw keuken renoveren en wilt u hier tips bij of wilt u direct een offerte aanvragen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Offerte keukenrenovatie aanvragen

Het meest verstandige (en waar ook het meest voor wordt gekozen) is een offerte aanvragen voor een keuken renovatie. Zo weet u zeker dat u nooit voor een verrassing komt te staan en exact weet met welke kosten u rekening zal moeten houden voor het renoveren van uw keuken. Bedenk wat u wilt qua wensen, schrijf dit op in de offerte aanvraag en we zullen in de meeste gevallen bij u geraken om de offerte op te kunnen stellen.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring