@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Source%20Sans%20Pro%3A400%2C400i%2C700%2C700i%7COswald%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%7CPoppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic&display=swap')

Specialist in Schilderwerken

Een specialist in alle schilderwerken gezocht of heeft u gewoon tips nodig bij het schilderen? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste prijs, tegen de juiste kwaliteit!

Goedkope Schilder

100% Kwaliteit

100% Kwaliteit is wat wij altijd proberen te garanderen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Praesy, en we proberen u met een glimlach te veroveren!

Schilderwerken

Schilderwerken

U heeft zojuist een nieuwe huis, een nieuw appartement of een nieuw firmapand? Of de muren kunnen gewoon wel een likje verf gebruiken?  Heel veel mensen kiezen er voor om zelf gewoon te gaan schilderen en dat is zeker een mogelijkheid, maar wat u ook zou kunnen doen is een specialist inhuren om dit voor u te doen. U krijgt dan gegarandeerd de kwaliteit die u terug zou willen zien. Wanneer u op zoek bent naar schilderwerken dan kunnen we u bij Praesy zeker helpen aan de juiste vakman of de juiste vakmannen. U wil natuurlijk dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar u wil ook een betrouwbare persoon. Iemand die zijn of haar afspraken nakomt, bijvoorbeeld over een afgesproken datum om te verven.

U bent bij Praesy terecht gekomen en dat is goed nieuws. Via ons kan u altijd de meest betrouwbare, meest betaalbare en meest professionele schilders vinden die er in uw regio te vinden zijn. We werken samen met de beste schilderwerken specialisten, en geven de opdrachten alleen aan vakmannen die ook echt verstand hebben van het vak en ook passie hebben voor het vak. 

Wat kan een Schilderwerken specialist voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een schilder dan wilt u natuurlijk weten wat een schilder voor u kan betekenen. U wilt weten wat de specialiteiten zijn van de schilder, maar u wilt ook weten wat de prijs is. Daarnaast wilt u ook weten wanneer de opdracht uitgevoerd zou kunnen worden. Want wellicht bent u nu bezig met het inrichten van uw nieuwe huis of appartement, dan wil u natuurlijk dat het verven snel gebeurd zodat u verder kan met de rest van de werkzaamheden die u heeft.

 • Een schilder via Praesy kan u helpen bij het verven van alle stukken in uw huis
 • Een schilder via Praesy kan u advies geven over welke verf u het beste kan gebruiken en kan u ook advies geven over de verschillende kleuren
 • Een schilder kan u helpen in het adviseren hoe u het beste zelf zou kunnen schilderen en wat u allemaal moet doen om er voor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt

Wat doet een schilder allemaal?

Een schilder kan veel en doet ook veel in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Hierbij een kort overzicht van wat een schilderwerken specialist allemaal doet.

 • Reparatieschilderwerken, Onderhoudsschilderwerken en nieuwbouwschilderwerken
 • Het aanbrengen van een laklaag
 • Het afwerken van wanden en andere stukken
 • Heel af en toe kleinschalig timmerwerk, tegelwerk of herstelwerk
 • Ondergronden voorbereiden

Schilder

U bent op zoek naar een schilder die u kan helpen bij de schilderwerken die nodig zijn? Voordat u een offerte aanvraagt, is het belangrijk om een paar zaken in orde te hebben. We willen namelijk het volgende van u weten.

 • Welke schilderwerken er precies moeten gebeuren
 • Of u het materiaal zelf regelt of dat de schilder dit zou moeten regelen
 • Welke voorbereidingen er al zijn uitgevoerd
 • Wat uw budget is

Zodra we de volgende zaken hebben ontvangen in een offerte aanvraag, zullen we zo spoedig mogelijk op de aanvraag antwoorden. We bekijken in onze pool van schilders welke schilder perfect bij deze opdracht zou passen. In deze bak van schilders zitten alleen schilders die betrouwbaar zijn, een goede prijs vragen en daarnaast ook kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Met minder nemen we bij Praesy geen genoegen, en dat zal u ook merken wanneer we dit voor u organiseren.

Goedkope Schilder

Een goedkope schilder vinden in uw regio is vast niet een van de moeilijkste taken die u heeft, nou, eigenlijk niemand niet. Wanneer u alleen al op Google zoekt naar “Schilderwerken” dan vindt u talloze, maar dan ook echt talloze resultaten die aangeven dat ze goedkoop zijn en ook nog eens goed werk afleveren. En dat is helaas niet wat we in de praktijk zijn. We krijgen regelmatig klachten van mensen die een nare ervaring hebben gehad met een schilder, die zich voor deed als een goede schilder en die ook nog eens goedkoop was. En dat is precies, wat wij van Praesy, graag willen voorkomen.

Wanneer u een aanvraag doet bij Praesy, een offerte aanvraag, gaan we samen met u bekijken welke schilder het beste bij u zou passen. We kijken niet alleen naar uw budget, wat natuurlijk ook belangrijk is, maar we kijken voornamelijk naar de werkzaamheden die u uit wil laten voeren. Vervolgens bekijken we welke specialist hier het beste zou passen en dit het beste voor u zou kunnen uitvoeren. Vervolgens bekijken we of dit binnen uw budget past en of we wat kunnen doen aan het tarief van de schilderwerken specialist.

Mocht het zo zijn dat het niet binnen uw budget past, dan proberen we een andere schilder voor u te regelen die wel binnen uw budget past. Wel vinden we het belangrijk dat de kwaliteit voorop staat, aangezien u toch een goede schilderwerken wilt laten uitvoeren.

Offerte aanvragen

  OFFERTE AANVRAGEN