Goedkope gevelrenovatie

Gevel renoveren

Specialist in Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

U heeft een gevelrenovatie nodig of u wilt gewoon onderhoud uitvoeren? Dat is een goed idee, want nog veel te vaak zien we dat er geen aandacht wordt besteed aan de gevel waardoor alles vervalt en dat is precies wanneer de kosten hoog kunnen oplopen doordat u te laat bent met het onderhouden van de gevel. Het is dus belangrijk dat u eens in de zoveel tijd een budget beschikbaar houdt voor een gevelrenovatie. Een gevelrenovatie kan heel breed zijn, daar vallen kleine en grote werken onder. Wat u moet weten is dat Praesy u met elke werken kan helpen wanneer u toe bent aan een gevelrenovatie. Van alles dat vervallen is tot aan kleine onderhoudsbeurten die nodig zijn. Zo kan u hulp verkrijgen bij elke renovatiewerken die nodig zijn voor in dit geval uw gevel. Maar bij welke gevelrenovatie werken kunnen we u precies helpen?

 • We helpen u graag bij het vervangen van de gevelstenen
 • Zo kunnen we ook uw dorpel vervangen
 • Wilt u uw voegwerk herstellen en zijn dit kleine of grote werken? Ook dat is mogelijk
 • Gevel impregneren waardoor er geen vocht meer naar binnen kan geraken
 • Eigenlijk alles wat met uw gevel te maken heeft kunnen we in een gevelrenovatie project plaatsen

Of het nu gaat om het vervangen van gevelbekleding, het vernieuwen van voegwerk, het aanbrengen van nieuwe gevelisolatie of het vervangen van stenen die stuk zijn gegaan. Alle werken die vallen onder een gevel renoveren zal u bij Praesy terecht voor kunnen. Van grote tot aan kleine projecten, we zorgen ervoor dat u altijd hulp kan verkrijgen. Wilt u met spoed uw gevel renoveren, een afspraak maken of een offerte aanvragen? U kan Praesy 24/24 bereiken.

Gevelrenovatie prijs / kosten (per m2)

Soort GevelrenovatieKosten (gemiddeld, incl. btw)
Vervanging voegwerk€ 38 - € 42 per m2
Gebroken stenen vervangen€ 8,50 - 12,50 per steen
Dorpsels vervangen€ 28-35 euro per uur
Impregnatie€ 7 - 15 per m2

Gevel renoveren

Vaak wordt er veel te lang gewacht met een gevel renoveren tot de kosten oplopen en oplopen en dat is nou net juist wat u niet zal moeten doen. U zal uw huis of firma moeten onderhouden en dat betekent dat u heel goed moet kijken elk jaar waar u een budget apart voor zet zodat het gebouw goed onderhouden blijft. Daar hoort dus ook een gevel renoveren bij, waar u dus eens in de zoveel tijd een budget vrij voor moet laten maken. Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor een gevel renoveren dan bent u bij Praesy aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat u kan beschikken over een goedkope gevelrenovatie expert omdat we u maar al te graag helpen en met een glimlach achterlaten. Wanneer u met spoed hulp wilt verkrijgen of een offerte wilt aanvragen voor een gevel renoveren dan kan u contact met ons opnemen.

Gevel renoveren mogelijkheden

Zoals u op deze pagina bij de prijs al heeft kunnen lezen bestaan er verschillende gevel renoveren mogelijkheden waar we u mee kunnen helpen. Denk aan het vervangen van stenen, vervanging van voegwerk, gevelimpregnatie en andere werkzaamheden die te maken hebben met gevelrenovatie. Het komt er op neer dat de gevel renoveren mogelijkheden oneindig zijn, zolang ze te maken hebben met gevels is het altijd is wat we voor u kunnen uitvoeren. De mogelijkheden voor een gevelrenovatie zijn dus oneindig en we kunnen u eigenlijk bij alle kleine en grote werken helpen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Aannemers gevelrenovatie

Tegenwoordig is het enorm lastig om aannemers voor gevelrenovatie te vinden die betrouwbaar zijn en daarnaast ook nog eens kwaliteit leveren. Aannemers gevelrenovatie gezocht? Stop dan met zoeken, want Praesy zal dit ook in aanneming en onderaanneming kunnen doen. Zodra u duidelijke afspraken met ons maakt kunnen we altijd met u gaan kijken welke mogelijkheden er zijn voor een samenwerking. We denken graag met u mee.

Offerte gevelrenovatie aanvragen

In de meeste gevallen zal u toch een offerte voor een gevelrenovatie moeten aanvragen doordat er veel komt kijken bij zulke werken. Kleine of grote werken, vaak zal dit niet met spoed moeten en dan zal u een offerte aanvragen. Wanneer u echter werken heeft die met spoed moeten gebeuren dan is dit ook mogelijk. U kan ons dan direct contacteren en we kunnen u dan ook direct helpen door een technieker te sturen voor een inspectie en mogelijke oplossing.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring