Slotenmaker Gent

Slotenmaker in Gent

Goedkope slotenmaker Gent

Slotenmaker Gent

Wij verzorgen alles rondom sloten voor woningen en firma’s. Met een servicegerichte 24-uursdienst en veel vakkennis zijn wij een slotenmaker Gent en omgeving met een sluitende veiligheid voor ramen en deuren.

Herkent u zich in een van de volgende situaties?

 • U heeft zichzelf buitengesloten Gent en de sleutel van de voordeur bevindt zich in huis?
 • Het slot van uw deur lijkt weigert regelmatig en u heeft een nieuw slot nodig?
 • U bent uw sleutel kwijt Gent of deze is afgebroken toen u de sleutel wilde omdraaien?
 • U bent slachtoffer van een inbraak of vertrouwensbreuk en u heeft een inbraakbeveiliging Gent nodig?
 • U wilt extra sloten in uw woning of firma laten plaatsen?
 • U wilt uw bestaande sloten laten vervangen door veiligheidssloten?
 • U wilt een slotenplan of toegangscontrole Gent voor uw woning of firma?
 • U zoekt een betrouwbare slotenmaker Gent?

Wij openen eenvoudig en schadeloos deuren en ramen en zorgen ervoor dan ongewenste personen dit juist niet kunnen! Neem voor het antwoord op al uw vragen rondom sloten contact met ons op.

Slotenmaker Gent kan u weer binnen laten geraken

Stel, u wilde heel even naar buiten, maar de deur slaat achter u dicht. Of u komt na een lange dag werken thuis en bemerkt dat u uw huisdeursleutel bent vergeten of deze kwijt of gestolen is. Dit is een vervelende situatie, waarbij soms snel handelen geboden is. Onze slotenmaker is in Gent en omgeving snel ter plaatse om u te helpen. Door gebruik te maken van speciale instrumenten kunnen we binnen een paar minuten de deur openen, zonder schade aan slot of deur.

Bij buitensluiting kunt u in Gent 24/7 een beroep doen op onze snelle slotenmakerservice. Wij helpen u ook op zon- en feestdagen en buiten kantoortijden. Omdat we rekening houden met een ieders veiligheid openen we nooit deuren zonder dat de aanvrager zich kan legitimeren!

Slotenmaker Gent voor al uw sloten

Ook hang- en sluitwerk is het terrein van de slotenmaker. Bouwconstructies kunnen in de loop der tijd slijtage of verzak vertonen waardoor ramen en deuren niet meer goed sluiten of sloten niet meer goed passen. Ook na een inbraak(poging) kan de ophanging van deuren of ramen om herstelwerk vragen. Wij verzorgen dit graag en vakkundig voor u.

Niet elke deur of elk raam hoeft even sterk beveiligd te worden met sloten. Voor een binnendeur kan een normaal insteekslot volstaan terwijl u voor uw ramen graag een cilinderslot wilt, en op de terrasdeur, keukendeur of voordeur een veiligheidsslot. Gaat het om een zakelijkpand dan kan er gekozen voor sloten met toegangscontrole. Meest voorkomend is een cilinderslot, dat je herkend aan een sleutel met een geslepen profiel. Dit type slot kan gecombineerd worden met een meerpuntssluiting wat zorgt voor een verhoogde inbraakwerendheid. Een veiligheidsslot heeft ook een cilinderprofiel, en is daarnaast gemaakt van extra sterk materiaal. Een veiligheidsslot moet voorzien zijn van een certificering waaruit de extra veiligheid van het cilinderslot en het beslag blijkt.

Wilt u meer weten of sloten of advies over het voor u beste slotenplan? Wij helpen u graag.

Slotenmaker Gent Zuid

Voor een slotenmaker Gent Zuid bent u dus bij ons juist, want we kunnen vaak al met 30 minuten bij u geraken in Gent Zuid. U hoeft niet zoals bij andere firma’s lang te wachten of te rekenen op enorm hoge kosten, maar u kan er op rekenen dat de slotenmaker Gent Zuid van Praesy u rap, goedkoop en met kwaliteit kan helpen bij een depannage of renovatie.

Slotenmaker Gent Centrum

Of heeft u een slotenmaker Gent Centrum nodig en zal u deze met spoed bij u moeten laten geraken? Zodra u een slotenmaker Gent Centrum nodig heeft kan u 24/24 rekenen op de technieker in Gent Centrum. Met de slotenmaker Gent Centrum weet u dat u kan rekenen op een betrouwbare specialist die daarnaast ook nog eens betaalbaar is. Met spoed of op afspraak de slotenmaker Gent Centrum bij u laten geraken? Contacteer ons dan direct.

Slotenmaker in Gent

Nieuwe, goede sloten vergroten uw gevoel van veiligheid. Maar ze werken ook daadwerkelijk preventief tegen inbraakgevaar. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak of een poging tot inbraak. Met goede sloten op alle ramen deuren vergroot u echter wel degelijk de kans dat inbrekers uw pand overslaan. Inbrekers houden namelijk niet van moeilijk doen. Twijfelt u of uw woning of zakelijk object goed genoeg beveiligd is met goede sloten? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie en advies.

Niet alleen het forceren van deuren, maar vooral het openen van onbeveiligde ramen zijn voor inbrekers kinderspel. Een paar seconden is voldoende om uw gevoel van veiligheid voor langere tijd te verliezen. Wij voorzien u graag van een goed slotenplan. Sloten kunnen door ons worden vervangen, gerepareerd of aangebracht. Zowel deursloten als sloten voor ramen.

Sloten hebben regelmatig wat onderhoud nodig om soepel draaibaar te kunnen functioneren. Het mechanisme kan in de loop der tijd vervuild raken waardoor sleutels niet meer goed passen of het openen en sluiten stroever verloopt. De sleutel kan afbreken of de deur sluit niet goed meer af. Ook na een inbraak of inbraakpoging is het goed om sloten te laten nakijken door een slotenmaker. In veel gevallen kunnen we sloten herstellen. Is het slot of uw gevoel van veiligheid na een inbraak te sterk aangetast dan kan het beter zijn de sloten door ons te laten vervangen. Oudere sloten kunt u door ons laten vervangen voor moderne veiligheidssloten. Wij overleggen graag met u wat in uw geval de beste, meest efficiënte oplossing is.

Slotenmaker Gent openingstijden

Wanneer u de slotenmaker in Gent nodig heeft of in de regio van Gent dan is het voor u belangrijk dat u een slotenmaker Gent heeft die in de ochtend, middag, avond en nacht beschikbaar is. Dat is iets wat we voor u kunnen regelen. De volgende openingstijden gelden:

Maandag t/m Zondag: De hele dag, 24/24 (ook op feestdagen)

Spoed of offerte aanvragen bij de Slotenmaker Gent

Of u nu met spoed een slotenmaker Gent nodig heeft of dat u een offerte wilt aanvragen, het is allemaal mogelijk. Wanneer u met spoed een slotenmaker in Gent nodig heeft dan kan u naar ons bellen. Daarnaast kan u voor de slotenmaker Gent een offerte aanvragen via deze pagina.

Goedkope slotenmaker Gent

Wanneer u een slotenmaker Gent zoekt dan bent u uiteraard op zoek naar een goedkope slotenmaker Gent. De kans is namelijk groot dat u geen rekening heeft gehouden in uw budget van deze maand met het inhuren van een slotenmaker in Gent, waardoor u dus echt moet kijken naar wat u kan besteden voor de vakman om u te helpen met uw probleem. Wanneer u een goedkope slotenmaker Gent nodig heeft dan kan Praesy zeker wat voor u betekenen, maar niet alleen daarmee. We zorgen er namelijk ook voor dat u op factuur kan betalen bij de slotenmaker, waardoor u achteraf altijd het bedrag kan overschrijven. Zo heeft u meer ruimte in uw budget en dat zorgt er dan ook weer voor dat u wat minder stress heeft. Bent u dus op zoek naar een goedkope slotenmaker Gent? Neem dan direct contact met ons op voor de kosten.

Slotenmaker Gent prijs / kosten

De prijs of kosten om een slotenmaker Gent bij u te laten geraken voor werken is afhankelijk van de werken die uitgevoerd moeten worden. Wanneer u echt een deur wilt laten openen dan is de prijs vrij standaard en is er een gemiddelde prijs die Praesy hanteert. Hieronder de prijzen voor het openen van een deur door de slotenmaker in Gent. Ook kan u altijd hulp krijgen bij een kluis openen in Gent als u dat met spoed of op afspraak wil laten doen.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

[sc name=”slotenmaker-gent-part1″]

[sc name=”slotenmaker-gent-part2″]

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring