Goedkope Inbraakbeveiliging

Veiligheid voor alles

Inbraakbeveiliging tegen dieven

Inbraakbeveiliging

Wanneer u een inbraak achter de rug heeft, dan weet u maar al te goed hoe belangrijk het is om de inbraakbeveiliging van uw woning of firma in orde te hebben. Het hebben van een goede inbraakbeveiliging voorkomt vaak een inbraak, maar kan er ook voor zorgen dat u de inbrekers in eerste instantie al kan afschrikken om bij u in te breken. U bent natuurlijk vaak goed verzekerd, maar de ravage van een inbraak is vaak niet te overzien. Vooral het emotionele, maar ook vaak het financiele kan een enorme impact op uw woning, uw firma of misschien zelfs op u hebben. En dat is iets wat u echt zal moeten voorkomen, want de mensen die eerder een inbraak achter de rug hebben gehad, weten precies hoe dit werkt.

Een goede inbraakbeveiliging begint eigenlijk al met een goed slot, maar dat is natuurlijk niet het enige. Veilige deuren, veilige ramen, veilige sloten en dat in combinatie met een goede inbraakpreventie zoals camera’s en sensoren dragen bij de inbraakbeveiliging waar u naar op zoek bent.

Inbraakbeveiliging prijs en kosten

Wanneer u op vakantie bent of wanneer u een avond weg bent dan wil u natuurlijk altijd dat u spullen er nog staan, en niet dat ze ontvreemd zijn door een inbreker. Een goede inbraakbeveiliging kan dit voorkomen. Inbraakbeveiliging kan worden uitgevoerd door verschillende methodes te hanteren. In de onderstaande tabel kan u de gemiddelde prijzen zien per mogelijkheid.

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Het overzicht in de tabel geeft eigenlijk een beeld van de gemiddelde kosten van een normale opdracht voor het beveiligen van bepaalde delen van een woning of een firma. Het kan natuurlijk zo zijn dat u andere wensen en behoeftes heeft, waardoor de kosten niet gelijk zullen zijn aan de gemiddelde kosten die u in de tabel kan zien. Het is daarom belangrijk om goed te bepalen wat uw budget is, wat uw wensen zijn en bij ons na te vragen of dit budget past bij de wensen die u heeft.

Vaak krijgen we oproepen waarbij men aangeeft dat ze graag de beveiliging willen opschroeven en dat het budget niet uit maakt. Praesy bekijkt dan samen met u wat de mogelijkheden zijn en ook om te bekijken wat het doel precies van de inbraakbeveiliging die u nodig heeft. Samen bekijken we wat er nodig is om u zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbekenden.

Welke maatregelen kan u nemen voor een goede inbraakbeveiliging?

Wanneer u heeft besloten dat het tijd is om een goede inbraakbeveiliging te nemen is het belangrijk om voor u om een overzicht te krijgen van de maatregelen die u kan nemen om dit voor elkaar te krijgen. Nu zijn er natuurlijk talloze websites die u advies kunnen geven hierover, maar het is belangrijk om vooral rekening te houden dat u een bepaald budget heeft en echt niet meer kwijt kan dan dat budget. Een betrouwbare slotenmaker vinden die een specialist is op het gebied van inbraakbeveiliging is hierbij van belang, want er zijn veel malafide slotenmakers die u torenhoge kosten zullen aanrekenen. Praesy kan u helpen bij het vinden van de juiste partner.

De volgende maatregelen kan u nemen voor een goede inbraakbeveiliging..

Inbraakbeveiliging door Alarmsysteem en/of alarminstallatie

Een van de meest onderschatte maatregelen tegen inbraken is toch wel het hebben van een alarmsysteem of alarminstallatie. Tegenwoordig zijn er eindloze mogelijkheden die ook nog eens goedkoper zijn dan u voorheen bekend mee was. Een goed alarmsysteem of een goede alarminstallatie is dan ook belangrijk om inbraken te voorkomen, maar ook om inbrekers op heterdaad te betrappen. Zo kan u tegenwoordig een stil alarm krijgen.

Inbraakbeveiliging door Camerabewaking en/of plaatsen van sensoren

Camerabewaking wordt tegenwoordig nog steeds veel gebruikt als inbraakpreventie, maar helaas wordt dit vaak niet op de juiste manier gebruikt. Camerabewaking in combinatie met sensoren is een van de krachtigste manieren om inbraken tegen te gaan. U hoeft dan namelijk geen alarminstallatie te hebben, want u kan er dan voor zorgen met een app op uw telefoon dat u een signaal krijgt wanneer er een detectering is gedaan van iemand/iets in het huis. U kan dan met de camera meekijken en bekijken of er iets aan de hand is of dat het uw kat is.

Inbraakbeveiliging van uw raam of meerdere ramen

Een van de eerste en belangrijkste maatregelen die u zal nemen is het beveiligen van de belangrijkste raam of belangrijke ramen in uw woning of in uw firma. Tegenwoordig worden er veel inbraken gepleegd via het raam, omdat deze vaak slecht beveiligd zijn en dus makkelijk te openen zijn met verschillende soorten methodes. Beveilig uw raam dus met een goede mechanisme en zorg er natuurlijk voor dat uw raam zelf goed beveiligd is. Dat begint bij het sluitwerk, maar ook het glas is een onderdeel van die beveiliging.

Inbraakbeveiliging voor uw deur of deuren

Wanneer u meerdere deuren in uw woning of firma heeft dan is het belangrijk om deze goed te beveiligen tegen allerlei soorten methodes die gebruikt worden bij inbraken. Zo moet u voorkomen dat u een ontzettend goed slot heeft en daarnaast ook een hele stevige deur. Een simpel slot of een simpele deur zijn makkelijk te forceren door inbrekers. Daarnaast moet het ook niet mogelijk zijn om via de brievenbus uw deur te openen. En dit zijn slechts een paar maatregelen die u kan nemen. Neem contact met ons op voor een offerte om meer informatie te ontvangen!

Er is bij ons ingebroken, wat nu?

Antwoord: Heeft u niet al te lang geleden een inbraak achter de rug gehad? Dan is dat een zeer vervelende ervaring. Het gaat vaak niet om de spullen, aangezien die verzekerd zijn, maar wel om de gedachte dat een onbekende bij u in huis is geraakt. Dat geeft geen fijn gevoel. Wanneer u deze ervaring heeft gehad, dan is het verstandig om te bekijken wat u kan doen om uw huis, appartement of firma te beveiligen tegen inbrekers. Daarvoor kan u met een inbraakbeveiliging specialist via ons contact opnemen.

Wat kan ik zelf doen tegen inbraken?

Antwoord: De meest eenvoudige maatregelen die u kan nemen tegen inbraken zijn als volgt: het licht aan laten wanneer u uit huis of uit uw firma vertrekt. Een goed slot laten plaatsen met beveiliging, waardoor het moeilijker is voor inbrekers om binnen te geraken door het slot kapot te maken. Een bewegingssensor plaatsen zodat het licht automatisch aan gaat wanneer er een beweging wordt gedetecteerd. Dit zijn zo even snel wat tips die u kunnen helpen bij een veiligere omgeving!

 

Wat kan de slotenmaker betekenen?

Antwoord: De partners waar Praesy mee werkt zijn ook specialisten op het gebied van inbraakbeveiliging. De slotenmaker kan u dan ook niet alleen helpen bij het geven van tips, het opstellen van een adviesplan, maar de slotenmaker kan u ook helpen bij het daadwerkelijk veilig maken van uw woning of uw firma. Deze zorgt voor een zo goed mogelijke beveiliging tegen het budget dat u over heeft voor een goede inbraakbeveiliging.

Wat zijn de kosten voor de inbraakbeveiliging?

Antwoord: Nadat u een inbraak heeft gehad kan u de kosten verhalen op de verzekering, maar wanneer u uit eigen initiatief iets wilt doen aan de inbraakbeveiliging dan zal u wel het bedrag zelf moeten betalen. Hoeveel dat kost is totaal afhankelijk van wat u graag zou willen laten beveiligen. Wanneer u een bepaald budget heeft kunnen we bekijken wat we binnen dat budget kunnen laten realiseren. Vraag een offerte aan.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring