Toegangscontrole

Toegangscontrole expert

Toegangscontrolesysteem

Toegangscontrole

Ongewenste personen de deur weigeren. Tegenwoordig hoeft u geen security meer te hebben, maar kan u gebruik maken van een toegangscontrole. De toegangscontrole kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan u een toegangscontrole met badge, toegangscontrole met kaart en zelfs toegangscontrole met telefoon regelen. Er zijn talloze opties om uw toegangscontrole te regelen. Hiervoor kan u het beste advies bij ons inwinnen. Wij doen namelijk niet alleen de toegangscontrole installeren, maar kunnen u ook adviseren over hoe u de toegangscontrole in uw huis, appartement of firma kan regelen zodat u zeker weet dat ongewenste personen niet binnen kunnen geraken.

Waar kan u de toegangscontrole voor gebruiken?

 • U kan de toegangscontrole gebruiken als inbraakbeveiliging voor uw firma, huis of appartementencomplex
 • U kan de toegangscontrole gebruiken om sleutels en sloten te vervangen voor veilige en betrouwbare badges en een toegangscontrolesysteem
 • U kan de toegangscontrole gebruiken als tijdsregistratiesysteem, dat doet u door de toegangscontrolesysteem te laten installeren
 • U kan een toegangscontrolesysteem gebruiken om bepaalde rechten te geven op bepaalde deuren en poorten

Toegangscontrole deur

Zo kan u er voor kiezen om een toegangscontrole deur te plaatsen, dat is een van de meest voorkomende toegangscontrole die er zijn op dit moment. Bij een toegangscontrole deur kan u namelijk een deur hebben die voorzien is van toegangscontrole met badge of zonder badge, afhankelijk van wat u wil. Met een toegangscontrole deur weet u zeker dat er geen ongewenste personen binnen kunnen geraken in uw huis, firma of appartementencomplex. Een toegangscontrole deur vereist ook geen sleutels, maar een badge. Wilt u een toegangscontrole deur met badge of zonder badge? Dat kunnen we voor u regelen.

Toegangscontrole poort

Een andere mogelijkheid is een toegangscontrole poort, dat kan voor een ingang zijn van een terrein, parkeerplaats, maar het kan ook een toegangscontrole poort binnen zijn in uw appartementencomplex, firma of huis. Een toegangscontrole poort zit ingewikkelder in elkaar, maar het is een van de mogelijkheden die u heeft. Voor een toegangscontrole poort kunnen wij uiteraard ook het nodige betekenen voor u. Wilt u een toegangscontrole poort? Neem dan contact met ons op.

Toegangscontrole badge

En zo kan u er ook voor kiezen om een toegangscontrole badge of zonder badge te laten installeren. Een toegangscontrole badge is namelijk niet de enige manier om uw toegangscontrolesysteem te beveiligen. Zo kan u naast een toegangscontrole badge ook kiezen voor een biometrische toegangscontrole, of een met een cijfercode. Wilt u een toegangscontrole badge? Dan is dit uiteraard gewoon mogelijk!

Toegangscontrole met badge

Een toegangscontrole met badge is de meest voorkomende toegangscontrolesysteem die op dit moment wordt gebruikt. Een toegangscontrole met badge is dan ook de simpele manier om een toegangscontrolesysteem te installeren. Er zijn naast de toegangscontrole met badge ook andere manieren, maar dit is wel echt de meest gekozen manier. Wanneer u een badge heeft en uw sleutel kwijt bent, dan hoeft u uw slot niet te vervangen. Daarnaast geldt dit natuurlijk ook voor een afgebroken sleutel of het vergeten hiervan. Een badge kan altijd aangemaakt worden. Er kan namelijk altijd een badge worden aangemaakt. Wilt u een toegangscontrole met badge installeren? Neem dan contact met ons op.

Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem is tegenwoordig onmisbaar om er voor te zorgen dat uw beveiliging op en top is, of dit nu voor uw firma is, voor uw huis of voor een complex aan appartementen. Een toegangscontrolesysteem is het perfecte systeem dat u kan gebruiken om de deuren en poorten te beveiligen tegen ongewenste personen. Daarnaast kan u met een toegangscontrole ook zorgen dat alleen bepaalde personen rechten hebben op bepaalde ruimtes. Daarnaast ziet u altijd wie er ergens binnen is geraakt, wanneer dat is gebeurd en welke persoon dat is geweest. Zo zorgt u voor een optimale beveiliging door de toegangscontrolesyteem te laten installeren.

Ondanks dat een toegangscontrolesysteem zich bewezen heeft, wordt het nog niet vaak gebruikt vanwege de kosten of de prijs voor het installeren en onderhouden van dit systeem. Dat vinden wij jammer, want er bestaat namelijk een goedkope toegangscontrole. En als u een toegangscontrole met kwaliteit wilt dan kunnen we er altijd voor zorgen dat de kosten lager worden gehouden. Zo zorgt u voor een optimale beveiliging, tegen lage kosten. Zo hoeft u ook niet talloze sleutels uit te delen, maar worden dit goedkope badges die gecontroleerd kunnen worden door middel van dit toegangscontrolesysteem.

Biometrische toegangscontrole

Een van de meest opkomende soorten is toch wel de biometrische toegangscontrole, waarbij de toegangscontrole geregeld wordt met een vingerafdruk, een irisscan, netvliesscan, stemherkenning of gezichtsscan. Uw vinger, iris, netvlies, stem en gezicht kunnen allemaal gebruikt worden in een biometrische toegangscontrole. De meest gebruikte is toch wel de vingerafdruk en de iris/netvlies. Wilt u een biometrische toegangscontrole installeren? Het installeren van een biometrische toegangscontrolesysteem laat u natuurlijk over aan de specialist.

Elektronische toegangscontrole

De elektronische toegangscontrole is in meerdere vormen te vinden, zo kan u kiezen voor een toegangscontrolesysteem met badge, een biometrische en natuurlijk ook een met een cijfercode. Wanneer u een elektronische toegangscontrole nodig heeft dan kan u dit niet zomaar laten installeren door een gewone slotenmaker. Dit zal door een echte specialist in toegangscontrolesystemen moeten worden gedaan. Bent u op zoek naar een elektronische toegangscontrole? Neem contact met ons op.

NFC toegangscontrole

Een NFC toegangscontrole is vaak een toegangscontrolesysteem met badge of kaart waarin een NFC chip zit verwerkt. Een NFC toegangscontrole is populair en wordt door veel firma’s gebruikt als toegangscontrole. Bent u op zoek naar een installatie, reparatie of toevoeging? Wilt u een NFC toegangscontrole laten installeren? Neem contact met ons op.

Salto toegangscontrole

U kan er ook voor kiezen om voor een Salto toegangscontrole te gaan. Een Salto toegangscontrole kunnen we altijd voor u installeren wanneer u dit nodig heeft. Zo kan u met een Salto toegangscontrole toegang krijgen met uw mobiel of badge. Op zoek naar een Salto toegangscontrole voor uw huis, firma of appartementencomplex? Wij installeren die met plezier voor u.

Paxton toegangscontrole

Daarnaast kan u ook kiezen voor een Paxton toegangscontrole, waarbij ook een cijfercode mogelijk is voor uw toegangscontrolesysteem. De Paxon toegangscontrole is een populair systeem dat veel wordt gebruikt. Wilt u een Paxton toegangscontrole of een ander toegangscontrolesysteem? Neem rap contact met ons op.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring