Tado thermostaat installatie

Tado slimme thermostaat

Tado installatie in de regio

Tado thermostaat installeren

Een van de redenen om een slimme thermostaat te installeren is toch wel om de kosten terug te brengen wanneer u denkt dat dat nodig is voor uw gasverbruik. Maar het kan bovendien ook gewoon handig zijn om een slimme thermostaat te hebben om alles vanuit uw telefoon te kunnen bedienen. Zo kan u alvast het huis opwarmen wanneer u afwezig bent of kan u vanuit een van uw kamers de thermostaat aanzetten zonder dat u zelf aan de thermostaat hoeft te zitten.

De belangrijkste redenen om voor een slimme tado thermostaat te kiezen:

 • Besparen op uw elektriciteit
 • U hoeft niet meer aan de knoppen te zitten en kan het op afstand bedienen
 • De slimme thermostaat is zelflerend en kan zichzelf dus afstemmen op de historie van uw thermostaat
 • U kan daarnaast ook nog eens per kamer een besluit nemen om die wel of niet te verwarmen

In veel gevallen zal u een elektricien nodig hebben om de installatie te doen, maar wanneer u zelf enorm handig bent en het een en ander weet over elektriciteit en slimme apparatuur dan kan u ook zelf de tado slimme thermostaat te installeren.

Zelf de installatie van de tado thermostaat uitvoeren

Een van de andere opties waar u voor kan kiezen is om zelf de installatie van de tado thermostaat uit te voeren. Hier moet u wel goed over nadenken, want de thermostaat moet direct aangesloten worden aan de ketel waardoor u dus wel een goede ervaring moet hebben met klussen en ook het nodige weet van elektriciteit en van ketels. Als u niet veel ervaring heeft met het installeren van slimme apparaten dan zou ik u aan willen raden om daar een klusjesman voor in te schakelen zodat u zeker weet dat u een propere installatie verkrijgt. Nog beter zou een elektriciteitswerker zijn, zoals ook al eerder aanbevolen zodat u over een perfecte installatie zal beschikken.

Wanneer u zelf de installatie wil doen van de slimme tado thermostaat dan kan u hieronder de handleiding bekijken. Wil u liever een specialist inschakelen die de installatie voor u kan doen? Dan kan u direct contact met ons opnemen. U kan een offerte aanvragen of met spoed iemand bij u laten geraken.

Tado slimme thermostaat installatie handleiding

Hier kan u de handleiding vinden: Klik hier

In de handleiding krijgt u precies uitgelegd wat u moet doen om de tado thermostaat te installeren en wordt het ook vrij eenvoudig voor u gemaakt. Let wel op dat u genoeg ervaring heeft met elektriciteit en ketels, anders raden we u niet aan om de handleiding te volgen. U kan dan beter een specialist inschakelen.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring