Automatische poort

Elektrische poort gaat niet meer open

Elektrische poort service in de regio

Elektrische poort gaat niet meer open

Er zijn talloze redenen denkbaar waarom een elektrische poort niet meer open gaat, maar de meest voorkomende die we zien is toch een reparatie die nodig zal zijn aan de elektriciteit of de motor. In dat geval kan de elektricien u helpen bij een reparatie. In de meeste gevallen zal u merken dat wanneer u gebruik maakt van de afstandsbediening dat de poort niet meer reageert. Dit betekent dan ook dat u vaak geen gebruik meer kan maken van de poort.

Gelukkig is het zo dat bij de meeste elektrische poorten u altijd nog over kan schakelen op handbediening. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal u met spoed een depannage nodig hebben en we kunnen u daar dan ook dag en nacht mee helpen. Gaat uw elektrische poort niet meer open? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak of vraag een offerte aan om de prijs en kosten te vergelijken.

Automatische poort wil niet meer open

Een van de meest voorkomende redenen waarom een poort niet meer open wil is dat de motor kapot is gegaan en dat deze vervangen zal moeten worden, maar dat is niet de enige reden. Er zijn namelijk ook andere oorzaken die we vaak voor zien komen en die u gelukkig allemaal zelf zou kunnen oplossen. Wanneer dat het probleem is dat uw automatische poort niet meer open gaat dan heeft u geen specialist nodig voor een interventie. Hieronder de meest voorkomende redenen die we meemaken:

 • De batterijen van de afstandsbediening zijn leeg. Dit kan u eenvoudig zelf oplossen door nieuwe batterijen te kopen
 • Er is een stroomstoring in huis: bekijk alle zekeringen en vervang de juiste zekering als dit het probleem blijkt te zijn
 • Rails of andere delen die niet schoon zijn: zorg er altijd voor dat de oprit proper is en dat de poort schoon wordt gemaakt zodat dit geen oorzaak kan zijn dat uw automatische poort niet open gaat

Offerte aanvragen voor Elektrische poort gaat niet meer open

In de meeste gevallen krijgen we oproepen waardoor klanten graag met spoed hulp willen voor als de elektrische poort niet meer open gaat, maar het kan ook zijn dat u liever eerst een offerte aanvraagt om de prijs en de kosten in te zien en deze zelfs te vergelijken met andere firma’s. U kan dan ook direct een offerte aanvragen via ons. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Elektrische poort gaat niet meer open in de regio

Elektrische poort gaat niet meer open prijs & kosten

Type werkKosten per uur (vanaf, incl. btw)
Elektrische poort gaat niet meer open€ 65

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring