WC loopt door?

WC loopt door (rap) verhelpen

WC loopt door na doortrekken

WC loopt door

Uw WC loopt door en dat heeft u nu al wat dagen of weken of dit is pas vandaag gebeurd. In heel veel gevallen zal het eerst beginnen met dat uw WC door blijft lopen waarbij u het bijna niet merkt. Vervolgens zal u pas echt merken na een tijd dat uw WC door blijft lopen en dat u echt hoort dat dit ook gebeurd. In dat geval zal er een onderdeel kapot zijn in uw stortbak en zal dit onderdeel eruit gehaald moeten worden en dit door een nieuw onderdeel vervangen moeten worden. Zodra u merkt dat dit in eerste instantie al heel voorzichtig gebeurd, dat uw WC door loopt, is het al verstandig om direct een technieker van Praesy in te schakelen. De loodgieter van Praesy kan in veel gevallen in de beginfase van dit probleem het onderdeel goed vastzetten waardoor het weer gaat werken. Wanneer u echter te lang wacht dan zal het onderdeel kapot gaan en zal dit vervangen moeten worden en in sommige gevallen zal de stortbak vervangen moeten worden.

WC loopt door verhelpen prijs / kosten

Uw WC loopt door is eigenlijk het gevolg van een onderdeel dat kapot is in de stortbak en in heel veel gevallen zal dit vervangen moeten worden. Wanneer dit echter niet door een reden vervangen kan worden dan zullen we over gaan tot het compleet vervangen van uw stortbak. Uw WC loopt door en u wilt de prijs en kosten weten? Hieronder vindt u een overzicht met een indicatie van de prijs. Wilt u de exacte prijs en de totale kosten weten? Contacteer ons dan direct.

Type werkKosten (vanaf, incl. btw)
Onderdeel vervangen€ 70
Stortbak vervangen€ 85

Toilet loopt door

Wanneer u te maken heeft met een toilet dat door loopt is het belangrijk om dit rap te laten bekijken zodat u geen andere problemen zal verkrijgen. In de meeste gevallen zal u bij een toilet dat door loopt een onderdeel moeten vervangen of zal u de gehele bak van uw WC moeten vervangen. We zullen samen met u bekijken welke oplossing het goedkoopst voor u is en wat het beste zal passen bij de situatie waar u in zit.

Inbouw WC loopt door

Heeft u een inbouw WC of een inbouwreservoir waarbij deze niet meer door loopt? Ook dan heeft u hetzelfde probleem zoals hierboven beschreven, waarbij er dus een stuk in uw inbouw WC vervangen zal moeten worden. In dit geval zullen we vaak niet de bak vervangen doordat deze ingebouwd is. Dit zal niet de meest goedkope oplossing zijn. Inbouw WC loopt door? Neem direct contact op.

Stortbak loopt door

Stortbak loopt door en u wilt dit met spoed laten verhelpen door een van onze specialisten? Wanneer uw stortbak door loopt zal dit vandaag nog verholpen kunnen worden door de specialist die voldoende gerief op stock heeft om u met een depannage te voorzien.

Geberit, Wisa of een ander merk

In de meeste gevallen zal uw toilet van het merk Geberit of Wisa zijn, maar ook andere merken hebben vaak problemen met onderdelen die uiteindelijk vervangen zullen moeten worden. Wilt u een afspraak met spoed maken, wilt u eerst een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over hoe we dit kunnen verhelpen? Bel ons rap!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring