Schilderwerken Gent Gezocht – Professionele Schilders

Bij het zoeken naar kwalitatieve schilderwerken in Gent is het essentieel om ervaren en professionele schilders te vinden die zorgen voor een professionele afwerking en betrouwbare service. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende schildersprofielen met ruime ervaring en tevreden klanten. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerken, deze schilders kunnen allerlei klussen aan, van het schilderen van muren en deuren tot het verven van gevels. Neem contact op met de schilder van uw keuze en laat hen weten wat uw wensen zijn.

schilderwerken gent gezocht

Belangrijkste Punten

 • Vind ervaren en professionele schilders in Gent voor kwalitatieve schilderwerken
 • Kies uit verschillende schildersprofielen met ruime ervaring en tevreden klanten
 • Deze schilders zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, inclusief het schilderen van muren, deuren en gevels
 • Neem contact op met de schilder van uw keuze om uw wensen te bespreken en een professionele afwerking te krijgen
 • Vertrouw op de expertise en vakmanschap van betrouwbare schilders in Gent voor uw schilderwerken

Ervaring en Expertise van de Schilders

De schilders in Gent beschikken over ruime ervaring en expertise op diverse gebieden. Ze hebben ervaring met het schilderen van schoolgebouwen, gevels, ramen, deuren, plafonds en nog veel meer. Het leveren van gedetailleerd werk en een hoogwaardige afwerking staat bij hen centraal. Bovendien werken ze netjes en nauwkeurig, waardoor u kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Sommige schilders hebben ook ervaring op het gebied van decoratie, vloerbekleding en renovatiewerken. Of u nu een schilder zoekt voor een klein project of een grootschalige renovatie, deze ervaren schilders beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om aan uw wensen te voldoen.

“Het leveren van gedetailleerd werk en een hoogwaardige afwerking staat bij hen centraal.”

Verscheidenheid aan Expertise

De schilders in Gent hebben een brede kennis en ervaring op verschillende vakgebieden. Ze zijn bedreven in het schilderen van diverse oppervlakken, zoals muren, deuren, ramen, plafonds en gevels. Daarnaast kunnen ze ook expertise bieden op het gebied van decoratief schilderwerk, vloerbekleding en renovaties. Of het nu gaat om een schilderklus in uw woning, kantoor of ander pand, zij kunnen u voorzien van professioneel advies en hoogwaardige schilderwerkzaamheden.

Kwaliteit en Vakmanschap

De schilders in Gent hechten veel belang aan kwaliteit en vakmanschap. Ze gaan grondig te werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Het gebruik van hoogwaardige materialen en verf speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast houden ze rekening met uw specifieke wensen en zorgen ze voor een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

“Het gebruik van hoogwaardige materialen en verf speelt een belangrijke rol.”

Verscheidenheid aan Projecten

De schilders in Gent hebben ervaring met diverse projecten, zowel klein als groot. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele ruimte of een volledige woningrenovatie, zij staan klaar om uw project tot een succes te maken. Met hun expertise en deskundigheid kunnen ze u helpen bij het realiseren van uw ideeën en het creëren van een prachtig eindresultaat.

 • Ervaring met binnen- en buitenschilderwerken
 • Gespecialiseerd in gedetailleerd en nauwkeurig werk
 • Expertise in decoratie, vloerbekleding en renovatiewerken
 • Hoogwaardige afwerking en gebruik van kwaliteitsmaterialen
 • Flexibel en meedenkend bij het realiseren van uw wensen

Diensten en Specialiteiten van de Schilders

De schilders in Gent bieden een breed scala aan diensten aan. Ze zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerken en kunnen verschillende oppervlakken schilderen, zoals muren, deuren, ramen, plafonds en gevels. Daarnaast bieden ze ook behangdiensten aan en hebben ze ervaring met het aanbrengen van verschillende soorten behang, zoals vlies, klassiek, modern en glasvezel. Door hun expertise kunnen ze uw interieur transformeren met een frisse en stijlvolle uitstraling.

Professioneel en Vakkundig

De schilders in Gent streven naar professionaliteit en vakkundigheid in hun werk. Ze zorgen voor een grondige voorbereiding van de oppervlakken, inclusief het reinigen, schuren en repareren van eventuele oneffenheden. Vervolgens gebruiken ze hoogwaardige verf en materialen om een duurzame en kwalitatieve afwerking te garanderen. Ze werken nauwkeurig en met oog voor detail, en streven ernaar om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen.

“Onze schilders zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap en streven naar volledige klanttevredenheid. We hechten belang aan open communicatie, transparantie en het leveren van uitstekende service.” – Schilderbedrijf van den Berg.

Schilderofferte op Maat

Als u op zoek bent naar een schilder in Gent, kunt u contact opnemen met een van de schilders en een schilderofferte op maat aanvragen. Ze zullen graag langskomen om uw project te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan zullen ze een gedetailleerde offerte opstellen die rekening houdt met de benodigde materialen, het aantal werkuren en andere specifieke vereisten. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en een schildersbedrijf te kiezen dat aan uw verwachtingen en budget voldoet.

Stuur een bericht naar een van de schilders in Gent en ontvang een offerte op maat voor uw schilderproject. Of het nu gaat om het schilderen van één kamer of een complete woning, deze schilders staan voor u klaar om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Diensten Specialiteiten
Binnenschilderwerken ● Kleuradvies
● Behangen
● Verfraaiing van interieurs
Buitenschilderwerken ● Gevels schilderen
● Ramen en deuren schilderen
● Bescherming tegen weersinvloeden
Behangen ● Diverse behangsoorten
● Nauwkeurig en strak behangen
● Oog voor detail

Prijsindicatie voor Schilderwerken

Voor het uitvoeren van schilderwerken in Gent is het belangrijk om een idee te hebben van de prijsindicatie. De kosten voor schilderwerken kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project en de materiaalkosten. Hieronder vindt u een overzicht van richtprijzen die u kunt gebruiken als referentie bij het plannen van uw schilderproject.

Schilderwerk per uur

In het algemeen ligt het uurtarief van een professionele schilder tussen de €35 en €50 per uur. Dit tarief kan variëren afhankelijk van de ervaring en expertise van de schilder, evenals andere factoren zoals de complexiteit van het werk en de gebruikte materialen.

Schilderwerk per vierkante meter (m²)

Voor schilderwerken per m² wordt doorgaans een gemiddelde prijs gehanteerd tussen de €30 en €40 per m². Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke prijs kan variëren afhankelijk van de omvang van het oppervlak dat geschilderd moet worden, de ondergrond en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Richtprijzen voor specifieke schilderwerken

Voor specifieke schilderwerken kunt u rekening houden met de volgende richtprijzen:

 • €55-€85 per deur
 • €20-€30 per m² voor het schilderen van muren en plafonds
 • €15-€20 per raam

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Voor een nauwkeurige prijsindicatie en offerte kunt u het beste contact opnemen met de schilder van uw keuze. Zij zullen uw specifieke eisen en wensen beoordelen en een gedetailleerde prijsopgave voor uw schilderproject verstrekken.

schilder prijs gent

Met deze prijsindicatie kunt u beter begrijpen wat u kunt verwachten qua kosten bij het plannen van uw schilderwerken in Gent. Vergeet niet om altijd meerdere offertes aan te vragen en de prijzen en services van verschillende schilders te vergelijken om de beste keuze te maken voor uw budget en behoeften.

Betrouwbare Schilders in Gent

Bij het zoeken naar schilderwerken in Gent is het belangrijk om betrouwbare schilders te vinden die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. De schilders in Gent die hier vermeld worden, hebben al vele tevreden klanten en hebben ervaring met verschillende soorten schilderwerken. Ze werken netjes en volgens de wensen van de klant, en zorgen voor een professionele afwerking. U kunt vertrouwen op hun expertise en vakmanschap bij het uitvoeren van uw schilderwerken in Gent.

De betrouwbare schilders in Gent zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige schilderwerken die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Ze werken met precisie en zorgen voor een duurzaam resultaat dat lang meegaat. Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren of het renoveren van de gevel, deze schilders zetten zich in voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Voordelen van betrouwbare schilders in Gent

 • Professionele aanpak: Betrouwbare schilders hebben de expertise en ervaring om uw schilderwerken tot in de puntjes af te werken.
 • Kwaliteitsmaterialen: Ze maken gebruik van hoogwaardige verf en materiaal, zodat uw schilderwerken er niet alleen goed uitzien, maar ook bestand zijn tegen slijtage en vervaging.
 • Oog voor detail: Betrouwbare schilders in Gent hebben oog voor detail en streven naar perfectie in hun werk. Ze zorgen ervoor dat elk oppervlak nauwkeurig wordt geschilderd, met aandacht voor de kleinste details.
 • Op tijd en binnen budget: Deze schilders begrijpen het belang van een strakke planning en werken efficiënt om ervoor te zorgen dat uw schilderwerken op tijd en binnen het afgesproken budget worden voltooid.

Referenties en ervaringen van tevreden klanten

De betrouwbare schilders in Gent hebben een uitstekende reputatie en kunnen trots zijn op hun tevreden klantenbestand. Klanten waarderen hun professionaliteit, vakmanschap en de kwaliteit van het geleverde werk. Hieronder ziet u een voorbeeld van enkele positieve feedback van tevreden klanten:

Klant Ervaring
Marieke S. “De schilder heeft fantastisch werk geleverd! Mijn muren zien er prachtig uit en het hele proces verliep zeer soepel. Ik ben zeer tevreden.”
Jan V. “Ik was op zoek naar een betrouwbare schilder in Gent en ben blij dat ik deze schilder heb gevonden. Hij heeft uitstekend werk geleverd en ik zou hem zeker aanraden aan anderen.”
Anneke D. “De schilder heeft mijn gevel opnieuw geschilderd en het ziet er geweldig uit. Hij was professioneel, vriendelijk en leverde kwaliteitswerk. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat.”

Reviews en Ervaringen van Klanten

Bij het zoeken naar kwaliteit schilderwerken in Gent wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor een schilder die uitstekende service en vakmanschap levert. Gelukkig kunt u bij Trustlocal terecht om reviews en ervaringen van klanten te raadplegen. Door de feedback van andere klanten te lezen, kunt u een goed beeld krijgen van de kwaliteit van het werk en de tevredenheid van de klanten.

De reviews en ervaringen van klanten kunnen u helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing bij het selecteren van een schilder in Gent. U kunt inzicht krijgen in de professionaliteit, betrouwbaarheid en afwerking van verschillende schilders. Daarnaast kunt u ook zien of de schilder voldoet aan de verwachtingen van de klant en of ze goede service bieden.

Enkele positieve reacties van klanten:

“Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het schilderwerk dat deze professionals hebben geleverd. Ze waren punctueel, vriendelijk en leverden echt vakmanschap.”

– Marieke B., Gent

“De schilder die we hebben gekozen via Trustlocal heeft fantastisch werk geleverd. Ze waren snel, netjes en zorgden ervoor dat alles perfect was. Ik zou ze zeker aanbevelen!”

– Tim D., Gent

Bij Trustlocal kunt u nog meer reviews en ervaringen van klanten lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de schilders in Gent. Op basis van deze informatie kunt u een weloverwogen keuze maken en de schilder selecteren die het beste bij uw behoeften past.

Schilder Kwaliteit Service Prijs
Peter’s Schilderwerken Uitstekend Geweldig Redelijk
Schilderexpertise Goed Uitstekend Redelijk
Kunst en Kleur Uitstekend Goed Hoog

Vergelijk Prijzen en Maak uw Keuze

Wanneer u op zoek bent naar schilderwerken in Gent, is het belangrijk om verschillende prijsopgaven te vergelijken van verschillende schilders. Op Trustlocal kunt u eenvoudig en veilig uw opdracht plaatsen en vrijblijvende offertes ontvangen van betrouwbare professionals. Vergelijk de prijzen en de bijbehorende services om de schilder te kiezen die het beste past bij uw budget en specifieke wensen.

Schilder Prijsindicatie Specialiteit
Jansen Schilderwerken €35 – €50 per uur Binnen- en buitenschilderwerken
Vanhove Schilderbedrijf €30 – €40 per m² Gevels en plafonds
Schildersbedrijf De Vries €55 – €85 per deur Decoratiewerk

De bovenstaande tabel geeft een indicatie van prijzen en specialiteiten van enkele schilders in Gent. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke prijs afhangt van factoren zoals de omvang van het project en de materiaalkosten. Door prijzen te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en de schilder selecteren die het beste past bij uw behoeften.

Maak nu gebruik van Trustlocal om prijzen te vergelijken en uw ideale schilder te vinden. Met behulp van de filters kunt u de zoekresultaten verfijnen op basis van specialiteit, prijs en locatie. Zo kunt u snel en eenvoudig een schilder vinden die past bij uw wensen en budget.

schilder gezocht gent

Neem vandaag nog de eerste stap naar kwalitatieve schilderwerken in Gent en vergelijk de prijzen om de beste schilder voor uw project te vinden.

Overige Diensten voor uw Huis

Naast schilderwerken bieden veel schilders in Gent ook andere diensten aan voor uw huis, zoals renovatie- en herstellingswerken. Als u op zoek bent naar aannemers, tuinonderhoudsbedrijven of andere vakmensen, kunt u ook gebruik maken van Trustlocal om de beste professionals in uw regio te vinden. Door de reviews van klanten te lezen en prijsopgaven aan te vragen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van de juiste vakman voor uw specifieke behoeften.

Aannemers in de buurt

 • Bouw & Co.
 • Renovatie Experts
 • Vastgoedklus

Tuinonderhoud bedrijven in de buurt

 • Green Thumb
 • Natuurlijk Groen
 • Tuinmeesters

Niet alleen schilderwerken, maar ook andere aspecten van uw huis kunnen de aandacht nodig hebben. Of u nu renovatie- en herstellingswerken in gedachten heeft of hulp zoekt bij het onderhoud van uw tuin, de vakmannen en professionals die u via Trustlocal kunt vinden, staan klaar om u van dienst te zijn. Verken de mogelijkheden en ontdek de beste professionals bij u in de buurt.

Schilders in Populaire Plaatsen

Niet alleen in Gent, maar ook in andere populaire plaatsen in België vindt u ervaren schilders. Of u nu in Antwerpen, Brugge, Leuven, of andere steden bent, u kunt gebruik maken van Trustlocal om de beste schilders in uw buurt te vinden. Filter op specialisme en kies zelf welke schilder u het meeste aanspreekt. Met Trustlocal kunt u makkelijk een keuze maken en uw schilderwerk laten uitvoeren door een betrouwbare professional.

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare schilders in Antwerpen of Brugge, kunt u vertrouwen op Trustlocal om u te helpen bij het vinden van de juiste vakman. Antwerpen en Brugge zijn beide populaire steden met een rijke geschiedenis en architectuur, en het is essentieel om ervaren schilders te vinden die het karakter en de stijl van deze steden begrijpen.

Schilders in Antwerpen

In Antwerpen kunt u rekenen op een breed scala aan professionele schilders met expertise in zowel binnen- als buitenschilderwerken. Of u nu een historisch pand in het centrum van de stad wilt laten schilderen, of een nieuwbouwwoning in de buitenwijken, de schilders in Antwerpen kunnen aan al uw schilderbehoeften voldoen. Met jarenlange ervaring en aandacht voor detail zorgen zij voor een prachtig resultaat dat past bij uw stijl en smaak.

Schilders in Brugge

In Brugge vindt u schilders die gespecialiseerd zijn in het schilderen van historische gebouwen en monumenten. Deze vakmensen hebben kennis van de specifieke technieken en materialen die nodig zijn om het erfgoed van Brugge te behouden en te verbeteren. Of het nu gaat om het restaureren van gevels, het schilderen van houtwerk of het aanbrengen van decoratieve afwerkingen, de schilders in Brugge leveren vakmanschap en kwaliteit.

Of u nu in Antwerpen, Brugge, Leuven of een andere stad in België bent, kunt u vertrouwen op Trustlocal om u te helpen bij het vinden van de beste schilders in uw omgeving. Met hun expertise en vakmanschap zorgen deze schilders voor prachtige en duurzame resultaten. Neem vandaag nog contact op met een betrouwbare schilder in uw buurt en laat uw schilderwerk uitvoeren door een professional.

Conclusie

Het vinden van betrouwbare schilderwerken in Gent kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie en tools kunnen de beste schilders gevonden worden. Door gebruik te maken van Trustlocal, kunt u reviews, prijzen en ervaringen van klanten raadplegen en zo een weloverwogen keuze maken. Of u nu op zoek bent naar binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangen of andere diensten, de schilders in Gent die hier vermeld worden, bieden kwalitatieve schilderwerken en een professionele service. Neem contact op met de schilder van uw keuze en laat uw schilderwerken in Gent uitvoeren door een ervaren vakman.