Ongedierte bestrijden Gent

Ongediertebestrijding Gent

Ongediertebestrijder Gent

Ongediertebestrijding Gent

Stelt u het zich voor: u wilt op vakantie vertrekken, u bent uw koffers aan het inpakken en plots hoort u een piepend geluid. U gaat op zoek naar waar het geluid vandaan komt en plots ontdekt u achter de kast een muis. U raakt helemaal in paniek en schrikt zich een ongeluk. Niemand verwacht immers om een muis binnen in zijn woning te zien en dat net op het moment dat u op vakantie gaat vertrekken. Wat nu gedaan? Want u wilt uiteraard zo snel mogelijk van dit probleem af zijn, zodat u met een gerust hart uw woning kan achterlaten. U kan dan aan ongediertebestrijding Gent doen. U vindt hier een stappenplan om muizen in geen tijd te verjagen en een mogelijke oplossing wanneer u het niet zitten om dit probleem zelf aan te pakken. Dit betekent dat u de ongediertebestrijding Gent kan inschakelen van Praesy wanneer het zelf niet lukt. De ongediertebestrijding Gent van Praesy weet wel raad met de ongedierte.

Ongedierte bestrijden Gent

Ongedierte bestrijden Gent en u wilt dit vandaag nog of morgen? Dat is allemaal mogelijk bij de 24/24 service van Praesy in ongedierte bestrijden Gent. De echte expert in ongediertebestrijding Gent kan u bij ons verkrijgen. Daarnaast geven we u graag tips. Hieronder tips wat u kan doen bij muizen.

 • Muizenval: u heeft twee soorten muizenvallen die u kan gaan proberen. In de eerste plaats wordt aangeraden om een muizenval te gebruiken dat de muis niet dood, maar gewoon vangt. U plaatst de muizenval net zoals een muizenval die wel dodelijk is. U stopt in de muizenval voedsel, waar het beestje op afkomt. De muis gaat de muizenval binnen en het deurtje valt dicht waardoor die vast zit. Op die manier kan u de val nemen en het dier gewoon vrijlaten in de natuur.
 • Ultrasoon geluid: een tweede manier om een muist te verjagen, maar ze niet te doden is met ultrasoon geluid. U kan een apparaat in huis halen dat dit geluid verspreid en waar muizen van gaan lopen. Wij horen dit geluid niet, maar voor hen is dit zo vervelend dat ze hun onderdak ergens anders gaan zoeken. U moet er natuurlijk wel zeker van zijn dat het apparaat goed werkt, want dit is helaas niet altijd het geval heeft onderzoek reeds uitgewezen.
 • Muizengif: ongedierte bestrijden Gent en dan met name muizen kan u ook doen aan de hand van muizengif. Gebruik dit gif op de juiste manier, zodat het dier wel degelijk overlijdt en niet resistent wordt. Dit gebeurt soms wanneer een gif niet op de juiste manier wordt gebruikt.

Ongediertebestrijder Gent

Wanneer u het niet ziet zitten om zelf met dit probleem om te gaan, kunt ons bellen, Praesy. Wij zijn een gespecialiseerde firma die de specialist is in ongediertebestrijding Gent. Wij sturen een ervaren ongediertebestrijder Gent naar u thuis om het probleem aan te pakken. Ook zullen wij kijken wat de oorzaak kan zijn geweest van deze muizen. Wij geven ook tips om in de toekomst ongedierte te vermijden. Dankzij Praesy bent u in geen tijd verlost van uw ongedierte dit, omdat wij de beste ongediertebestrijder Gent zijn! Wij zijn een gekeurd en onderzocht bedrijf dat aan een eerlijke en correcte prijs een goede klantenservice biedt. Waar u zich ook bevindt, wij bij Praesy kunnen uw probleem, hoe dringend dit ook is, meteen oplossen. Zo kun u toch nog met een gerust hart op die geplande vakantie vertrekken!

Ongediertebestrijding Gent in het kort

Muizen komen, net zoals alle andere soorten ongedierte, niet zomaar langs. Dit heeft echt wel een reden. Vaak komen ze af, omdat ze op zoek zijn naar voedsel en wanneer ze zich bij u bevinden, wil dat zeggen dat er ergens restjes voedsel liggen. Ook kan een gebrek aan hygiëne een oorzaak zijn. Maar hoe komen deze dieren dan binnen, horen we u denken? Wel heel eenvoudig, via gaten, kieren of spleten in uw woning. Ze hebben echt niet veel nodig, een halve centimeter is al genoeg voor een muis om in uw woning binnen te raken. Let er daarom op dat alle spleten, kieren en gaten in uw muren goed zijn opgevuld.

Wanneer u het geluid van een muis hoort, heeft u het soort ongedierte natuurlijk meteen ontdekt. Dit maakt dat u direct kan handelen en meteen aan de slag kan gaan met de juiste manier van muizen verjagen. Dit is helaas niet altijd voor iedereen zo duidelijk. Echter is het belangrijk om ongedierte bestrijden Gent op de juiste manier te doen. Muizen kan u op verschillende manieren verjagen en hetzelfde geldt natuurlijk voor andere ongedierte. Er is ook een muizenval die het beestje wel doodt. Wanneer de eerste muizenval toch niet het gewenste resultaat heeft, zit er niets anders op dan deze te gebruiken. U kan kiezen voor het gekende houten plankje met kaas op. Hier komt de muis op af en zodra ze het blokje kaas neemt, zit ze vast tussen de klem die springt. Ook kan u kiezen voor een val, waar u verder niets meer mee hoeft te doen. Er zijn geurenvallen voor muizen die een bepaalde geur verspreidt, deze is dodelijk voor de muis.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring