Bijennest in grond bestrijden

Bijennest in de grond?

Bestrijden van bijennest in grond

Bijennest in grond bestrijden

Hommels, bijen en andere soorten bijen kunnen zich in de grond nestelen en we willen dan ook meteen een waarschuwing uitdelen: Begin niet zelf aan het verwijderen van de bijennest of het bestrijden van de bijennest. De bijen kunnen namelijk enorm agressief reageren om de bijennest te verdedigen, waarbij ze niet schuwen om alles te doen om hun nest te verdedigen.

We raden u dan ook aan om dit niet zelf te doen en in de meeste gevallen raden we u ook aan om de bijennest in de grond te laten zitten, tenzij u er enorme last van heeft. Als u de bijennest in de grond wil bestrijden dan kan u contact opnemen met de ongediertebestrijding om dit te laten verhelpen.

Wat te doen bij een bijennest in de grond

Ons eerste advies is om niets te doen wanneer u zelf niet weet wat u zou kunnen doen om de bijennest te bestrijden. U kan dit beter overlaten aan de specialist en u kan da ook altijd contact met ons opnemen voor advies of om een expert bij u te laten geraken om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om de bijennest in de grond te bestrijden.

Zelf een bijennest in de grond bestrijden

Zoals u heeft kunnen lezen raden we u niet aan om zelf een bijennest te bestrijden die in de grond zit, maar mocht u er toch aan willen wagen dan kan u eigenlijk beginnen met wat hele simpele trucs door bijvoorbeeld water in de hol te stoppen waar de bijen naartoe gaan. Vaak zal aan de oppervlak geen bij te zien zijn, maar zal vaak te zien zijn dat ze naar binnen gaan in de gaten die in de grond te vinden zijn.

U hoeft geen bijennest te bestrijden als de bijen niet voor schade zorgen of voor irritatie zorgen, maar als u er echt op staat dat u de bijennest in de grond wil laten bestrijden dan raden we u aan om vandaag nog een specialist van ons in te schakelen om dit voor u in gang te zetten. Met professioneel gerief en jarenlange ervaring kan dit op de goede manier gebeuren.

Laat dit over aan een specialist

Een bijennest in grond bestrijden kan u het beste overlaten aan een specialist met jarenlange ervaring zodat u geen gevaar loopt door de agressieve bijen wanneer u zelf probeert om deze te bestrijden. Zo kan de specialist vandaag nog bij u geraken om te bekijken wat er kan gebeuren om de bijennest te bestrijden. Vaak zal ons advies zijn om de bijennest te laten bestaan als dit niet hinderlijk is, want bijen zijn enorm belangrijk voor de natuur. Maar we kunnen samen met u naar de mogelijkheden bekijken.

Ongediertebestrijding per regio

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring