Ratten bestrijden in Kippenhok

Goedkope service

24/24 bestrijding

Ratten bestrijden in Kippenhok

Wanneer u een kippenhok heeft in de tuin of als boer zijnde dan zal u merken dat dit een magneet is voor ratten en dat is ook de reden waarom u er nu last van heeft. Het kan zijn dat dit eerder ook al was en nu dus weer, of dat dit de eerste keer is dat u last heeft van ratten in een kippenhok. Ratten bestrijden in kippenhok is dan de enige oplossing om ervoor te zorgen dat deze ratten zich er niet meer bevinden. Maar voorkomen is beter dan genezen en dat is ook precies waarom we u ook van tips zullen voorzien.

Wanneer u last heeft van ratten in een kippenhok is het belangrijk om te bekijken hoeveel ratten voor onrust zorgen. In de meeste gevallen zullen, wanneer een van de specialisten er is, de kippen tijdelijk uit het hok moeten om ervoor te zorgen dat er goed het werk kan worden uitgevoerd. Ratten zorgen namelijk niet alleen voor keutels en urine, maar ook nog eens dat kabels en dergelijke kapot worden gemaakt. Ratten bestrijden in kippenhok is dan ook enorm belangrijk, want het kan zijn dat als u te lang wacht dat u uw kippen helaas zal moeten ruimen. De reden hiervoor is dat ratten enorm onhygienisch zijn en hun urine en keutels veel bacterien bevatten die uw kippen ziek kunnen en wellicht zullen maken.

Wilt u dus met spoed geholpen worden met ratten bestrijden in Kippenhok en wilt u de kans groter maken dat u uw kippen kan behouden? Neem dan vandaag contact met ons op voor de mogelijkheden voor een rappe depannage. U kan ook een afspraak maken met onze specialist voor de ratten bestrijden in Kippenhok.

Ratten bestrijden in Kippenhok kosten / prijs

Type WerkKosten (gemiddeld)
Rattenbestrijding€ 80-150

Tips om zelf ratten te bestrijden in een kippenhok

Zelf ratten bestrijden in een kippenhok is waarschijnlijk niet heel verstandig en dat zal u ook in de meeste gevallen niet kunnen doen. Wel zijn er natuurlijk tips die u kan volgen om te voorkomen dat u last zal krijgen van ratten zodat u de rattenbestrijding niet nodig zal hebben.

 • Hygiene: Zorgen dat uw hok hygienisch is is enorm van belang om ervoor te zorgen dat de ratten niet aangetrokken worden. Zorg ervoor dat alles proper is en blijft, ruim alles netjes op en zorg ervoor dat alles wordt onderhouden
 • Voedsel: Etensresten opruimen is belangrijk zodat ratten niet aangetrokken worden, maar ook het voedsel geven in bakjes is verstandig zodat u zeker weet dat deze niet makkelijk bereikbaar zijn
 • Kabels: Zorg ervoor dat alle kabels netjes weggewerkt zijn en niet eenvoudig bereikbaar zijn, want ook dat is aantrekkelijk voor ratten. Die houden namelijk van kabels
 • Zoals u kan zien zijn er genoeg tips waar u zich aan kan houden om ervoor te zorgen dat het risico zo klein mogelijk is op ratten. Wanneer u toch last krijgt van ratten zal u de specialist van Praesy in moeten schakelen. Uw ratten bestrijden in kippenhok zal vandaag nog kunnen en ook met spoed.

Goedkoop Ratten bestrijden in Kippenhok

Praesy zou Praesy niet zijn als we niet rekening houden met klanten die een beperkt budget hebben voor deze werken. Dat is precies waar we voor staan. We zorgen ervoor dat u op een zo goedkoop mogelijke manier geholpen kan worden met de ratten bestrijden in kippenhok. Het is niet altijd mogelijk om het enorm goedkoop te maken, maar we bekijken altijd samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Onze services

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring