Kunstgras Leggen Prijzen – Betaalbaar & Kwalitatief

Wil je graag kunstgras laten leggen in je tuin, maar ben je bang voor hoge kosten? Bij BuitenGewoon Kunstgras kun je betaalbaar kunstgras van hoge kwaliteit vinden.

Met acht verschillende soorten kunstgras in hun collectie, bieden ze voor ieder wat wils. Vanaf slechts €24,95 per vierkante meter kun je al genieten van een prachtig groen gazon. Dankzij directe inkoop bij de producent in Nederland en online verkoop, kunnen ze de kosten laag houden.

Daarnaast biedt BuitenGewoon Kunstgras een 100% prijsgarantie, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste prijs. Met hun betaalbare en kwalitatieve kunstgras ben je in staat om jouw droomtuin te realiseren zonder je bankrekening te plunderen.

Voordelen en eigenschappen kunstgras

Kunstgras heeft tal van voordelen ten opzichte van echt gras. Het biedt een duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor een groen gazon. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Waterdoorlaatbaarheid: Kunstgras is ontworpen met een speciale onderlaag die ervoor zorgt dat water gemakkelijk weg kan stromen. Hierdoor blijft het gazon na een regenbui snel droog en moddervrij.
 • Vorstbestendigheid: In tegenstelling tot echt gras, blijft kunstgras ook tijdens koude wintermaanden mooi groen. Het is bestand tegen vorst en zal niet bevriezen of beschadigd raken.
 • Jaarrond groen gazon: Met kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over seizoensgebonden veranderingen. Je geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder dat je hoeft te maaien of te bemesten.
 • Weinig tot geen onderhoud: Kunstgras vereist minimaal onderhoud. Je hoeft niet te maaien, te sproeien of onkruid te verwijderen. Af en toe borstelen om de grassprietjes rechtop te houden is voldoende.
 • Natuurlijke uitstraling: Moderne kunstgrasproducten hebben een natuurlijke uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van echt gras. Je kunt genieten van een groen gazon met een realistische look en feel.

kunstgras aanleggen prijs per m2

Eigenschappen van kunstgras

Kunstgras wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV-straling en slijtage. Het is ontworpen om jarenlang mooi te blijven, zelfs onder intensief gebruik. Bovendien biedt BuitenGewoon Kunstgras tot maar liefst acht jaar garantie op al hun producten, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en kwaliteit.

Eigenschappen Kunstgras Echt gras
Waterdoorlaatbaarheid
Vorstbestendigheid
Onderhoud Minimaal Intensief
Natuurlijke uitstraling
Levensduur 10+ jaar Seizoensgebonden

Het kunstgras uit Nederland

De prijs van kunstgras leggen is afhankelijk van de lengte en breedte van het oppervlak. Bij BuitenGewoon Kunstgras varieert de prijs van €24,95 tot €44,95 per vierkante meter.

Wil je een indicatie van de kosten van jouw kunstgras? Maak dan gebruik van de handige calculator op onze website. Hiermee kun je eenvoudig de prijs per m2 berekenen op basis van de afmetingen van jouw tuin of project.

Wij streven ernaar om altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Daarom bieden wij een 100% prijsgarantie. Mocht je hetzelfde kunstgras ergens anders goedkoper vinden, dan passen wij onze prijs aan en ontvang je het kunstgras voor de lagere prijs. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs.

Tabel: Prijzen per vierkante meter

Kunstgras Prijs per m2
Kunstgras type A €24,95
Kunstgras type B €29,95
Kunstgras type C €34,95
Kunstgras type D €39,95
Kunstgras type E €44,95

Let op: de prijzen zijn exclusief eventuele extra benodigdheden zoals geotextiel, instrooizand of kunstgraslijm.

Met BuitenGewoon Kunstgras haal je kwalitatief kunstgras uit Nederland in huis. Onze prijzen zijn transparant, eerlijk en inclusief btw. Voor een scherpe prijs creëer je een prachtig groen gazon dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

Kunstgras Staalaanvraag

Twijfel je nog welk type kunstgras het beste bij jouw wensen past? Bij BuitenGewoon Kunstgras kun je gratis stalen aanvragen om de verschillende soorten te vergelijken. Zo kun je de kwaliteit en uitstraling van het kunstgras zelf ervaren voordat je een keuze maakt. Je kunt ook offertes vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Vraag vandaag nog jouw gratis stalen aan en ontdek welk kunstgras het beste bij jouw tuin, terras of balkon past. Daarnaast kun je eenvoudig offertes vergelijken om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor het leggen van kunstgras. Wacht niet langer en maak gebruik van deze mogelijkheden!

Gratis kunstgras stalen aanvragen

Met de gratis kunstgras stalen van BuitenGewoon Kunstgras kun je de verschillende soorten kunstgras in het echt ervaren. Dit stelt je in staat om de kwaliteit, zachtheid en kleur van het gras te beoordelen en te vergelijken. Je zult versteld staan van de realistische uitstraling en het comfort dat kunstgras biedt.

Door de stalen in huis te halen, kun je ook beter inschatten welke kleur het beste past bij jouw tuin of terras. Het is belangrijk dat het kunstgras mooi blendt met de omgeving voor een natuurlijk ogend resultaat. Met de gratis stalen kun je op je gemak de verschillende opties bekijken en de juiste keuze maken.

Kunstgras leggen offerte vergelijken

Naast het aanvragen van kunstgras stalen is het ook verstandig om offertes te vergelijken voor het leggen van kunstgras. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Wanneer je offertes vergelijkt, is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. Let ook op de kwaliteit van het kunstgras en de ervaring van de installateur. Een goedkope offerte kan vaak betekenen dat er wordt bespaard op de kwaliteit van het gras of de deskundigheid van de installateur. Weeg alle factoren zorgvuldig af voordat je een beslissing neemt.

Kunstgras leverancier Prijs per vierkante meter Kwaliteit Ervaring installateur
BuitenGewoon Kunstgras €24,95 – €44,95 Prima kwaliteit Deskundige installateurs
KunstgrasXL €29,95 – €49,95 Goede kwaliteit Ervaren installateurs
Gras en Groen €34,95 – €54,95 Hoogwaardige kwaliteit Vakbekwame installateurs

Vergelijk de offertes zorgvuldig en kies de beste optie die past bij jouw budget en wensen. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief kunstgrasoppervlak tegen een goede prijs.

Kunstgras leggen offerte<!–

–>

Goedkoop kunstgras laten leggen

Hoewel het mogelijk is om kunstgras zelf aan te leggen, kiezen veel mensen ervoor om dit door een professional te laten doen. Bij de Hovenier-Gigant kun je terecht voor het goedkoop laten aanleggen van kunstgras. De prijzen voor het laten leggen van kunstgras variëren, afhankelijk van het soort gras, de oppervlakte en de benodigde werkzaamheden.

Door een professional in te schakelen, ben je verzekerd van een professionele installatie en een strak resultaat. Bovendien bespaar je tijd en moeite doordat je zelf geen werkzaamheden hoeft uit te voeren. De Hovenier-Gigant hanteert betaalbare prijzen voor het leggen van kunstgras, zodat je kunt genieten van een prachtig groen gazon zonder dat het je een fortuin kost.

Benieuwd naar de prijzen voor het laten leggen van kunstgras in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de Hovenier-Gigant voor een offerte op maat.

Oppervlakte Prijs per m²
Kleine tuin €25 – €35
Gemiddelde tuin €35 – €45
Grote tuin €45 – €55

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Het is altijd raadzaam om een offerte op te vragen om een nauwkeurige prijsberekening te ontvangen. De Hovenier-Gigant staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomgazon met betaalbaar geïnstalleerd kunstgras.

kunstgras laten leggen

Kunstgras leggen voor verschillende doeleinden

Kunstgras biedt talrijke mogelijkheden voor verschillende situaties. Of het nu gaat om het aanleggen van kunstgras in de tuin, op het balkon, op het dakterras of zelfs op tegels, het is een veelzijdige en duurzame keuze. Kunstgras kan zowel particulieren als bedrijven voorzien van een onderhoudsarm en groen gazon gedurende het hele jaar.

De prijs voor het leggen van kunstgras varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte en de benodigde werkzaamheden. Het is raadzaam om offertes te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden voor het aanleggen van kunstgras.

Voor een visuele impressie van de veelzijdigheid van kunstgras, bekijk de onderstaande afbeelding:

kunstgras leggen prijzen

Verschillende toepassingen van kunstgras:

 • Voor de tuin: Kunstgras in de tuin zorgt voor een altijd groene en verzorgde uitstraling zonder de noodzaak van maaien, bewateren of bemesten. Het is een ideale oplossing voor mensen die graag tijd willen besparen en toch willen genieten van een mooi gazon.
 • Voor het balkon: Kunstgras op het balkon geeft een frisse en natuurlijke uitstraling aan een stedelijke omgeving. Het creëert een ontspannen sfeer en biedt comfort aan bewoners en bezoekers.
 • Voor het dakterras: Kunstgras op het dakterras maakt het mogelijk om een groene oase te creëren in de stad. Het biedt een aangename plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.
 • Voor op tegels: Kunstgras kan ook over bestaande tegels worden gelegd om een natuurlijke uitstraling te geven aan bijvoorbeeld een terras of binnenplaats. Dit is een eenvoudige en effectieve manier om een kale vloeroppervlakte te verfraaien.

“Kunstgras biedt een praktische en decoratieve oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Het is een duurzame keuze die weinig onderhoud vereist en het hele jaar door een groene uitstraling biedt.”

Of je nu kiest voor kunstgras in de tuin, op het balkon, op het dakterras of op tegels, het is belangrijk om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. De totale kosten voor het leggen van kunstgras zijn afhankelijk van de oppervlakte en de benodigde werkzaamheden.

Bij het maken van een beslissing is het aan te raden om advies in te winnen bij professionals en offertes te vergelijken om de beste deal te krijgen voor kunstgras leggen.

Kunstgras leggen op tegels

Wil je je terras verfraaien en een groene uitstraling creëren? Het is mogelijk om kunstgras over tegels heen te leggen. Op deze manier kun je genieten van de voordelen van een groen gazon zonder dat je de oorspronkelijke tegels hoeft te verwijderen. Het kunstgras kan eenvoudig worden vastgezet om verschuiving te voorkomen, waardoor het stevig en stabiel blijft liggen.

De prijs voor het leggen van kunstgras op tegels kan variëren, afhankelijk van de oppervlakte en de benodigde werkzaamheden. Het is raadzaam om een professionele kunstgrasinstallateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat het kunstgras op de juiste manier wordt geplaatst. Op die manier ben je verzekerd van een mooi resultaat en kun je optimaal genieten van je groene terras.

kunstgras leggen op tegels

Voordelen van kunstgras leggen op tegels

 • Eenvoudig te installeren: Kunstgras leggen op tegels is een relatief eenvoudig proces. Het bestaande tegeloppervlak zorgt voor een stevige ondergrond, waardoor je geen extra grondwerk hoeft te verrichten.
 • Weinig onderhoud: Kunstgras vereist weinig tot geen onderhoud. Door het te leggen op tegels, verminder je nog meer onderhoudstaken, zoals het maaien van het gras.
 • Natuurlijke uitstraling: Kunstgras van goede kwaliteit heeft een natuurlijke uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van echt gras. Op tegels gelegd behoudt het zijn realistische look en zorgt het voor een groene en levendige omgeving.
 • Verhoogde duurzaamheid: Door kunstgras over tegels heen te leggen, bied je extra bescherming aan de tegels en verleng je hun levensduur. Het kunstgras fungeert als een buffer en voorkomt slijtage van de tegels.

Of je nu een klein balkon of een groot terras hebt, kunstgras leggen op tegels is een kostenefficiënte en aantrekkelijke optie om een natuurlijke uitstraling te creëren. Neem contact op met een professionele kunstgrasinstallateur voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Kunstgras Vlieland: geschikt voor tuin, terras en balkon

Kunstgras is een populaire keuze voor tuin, terras en balkon, en Kunstgras Vlieland is daar geen uitzondering op. Met zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid is Kunstgras Vlieland geschikt voor verschillende doeleinden. De poolhoogte van 35 mm en C-Shape vezelvorm zorgen voor een realistische look en stevigheid, waardoor je kunt genieten van een prachtig groen gazon zonder het gedoe van echt gras.

Het aanleggen van Kunstgras Vlieland is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Het is kind- en diervriendelijk, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Of je nu wilt ontspannen in je tuin, je terras wilt verfraaien of je balkon wilt transformeren, Kunstgras Vlieland biedt de perfecte oplossing voor een groene en onderhoudsarme buitenruimte.

Kenmerken van Kunstgras Vlieland:

 • Natuurlijke uitstraling
 • Duurzaam en stevig
 • Kinder- en diervriendelijk
 • Geschikt voor tuin, terras en balkon
 • Makkelijk aan te leggen

Kortom, Kunstgras Vlieland is de ideale keuze voor een mooie en onderhoudsarme buitenruimte. Met zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid is het geschikt voor tuinen, terrassen en balkons. Leg Kunstgras Vlieland eenvoudig zelf aan of laat het professioneel doen voor een prachtig resultaat. Vergelijk de prijzen van kunstgras leggen om de beste deal te vinden en creëer een groene oase waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Kunstgras Vlieland aanleggen, hoe doe je dat?

Het aanleggen van kunstgras Vlieland is een eenvoudige klus die je zelf kunt doen. Volg deze stappen en geniet snel van een prachtig groen gazon:

 1. Zorg voor een egale ondergrond: Verwijder eventuele oude graszoden, stenen of grote oneffenheden in de grond. Zorg ervoor dat de ondergrond vlak en stevig is.
 2. Creëer een zandbed: Breng een zandlaag van minimaal vijf centimeter dik aan op de ondergrond. Het zandbed zorgt voor een stabiele en goed drainerende basis.
 3. Leg de kunstgrasmatten: Plaats de kunstgrasmatten op het zandbed. Zorg ervoor dat ze strak tegen elkaar aan liggen en snijd indien nodig bij om de gewenste vorm te krijgen.
 4. Veranker de matten: Bevestig de kunstgrasmatten met kunstgrashaken om verschuiving te voorkomen. Plaats de haken op regelmatige afstand langs de randen van de matten.
 5. Maak de naden onzichtbaar: Snijd waar nodig de naden van de matten zorgvuldig op maat en verbind ze met kunstgraslijmband. Op deze manier worden de naden vrijwel onzichtbaar.
 6. Onderhoud en geniet: Kunstgras Vlieland vereist vrijwel geen onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een bezem of bladblazer is voldoende om het gras in optimale conditie te houden. Nu kun je het hele jaar door genieten van een prachtig groen gazon!

Dankzij de eenvoudige installatie en de minimale onderhoudseisen is het aanleggen van kunstgras Vlieland betaalbaar en efficiënt. Het biedt een duurzame oplossing voor een groen gazon zonder hoge kosten en intensief onderhoud.

Voor meer informatie kun je de website van BuitenGewoon Kunstgras bezoeken.

Author: [Author Name]

Conclusie

Kunstgras leggen is een betaalbare en kwalitatieve optie voor een groene tuin het hele jaar door. De prijzen variëren afhankelijk van het type kunstgras, de oppervlakte en de benodigde werkzaamheden. Het is verstandig om offertes te vergelijken om de beste prijs te vinden.

Bij BuitenGewoon Kunstgras en de Hovenier-Gigant kun je terecht voor betaalbaar kunstgras van goede kwaliteit en professionele aanleg. Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor je tuin, balkon of terras, zij bieden een ruime keuze aan kunstgrassoorten tegen een scherpe prijs per vierkante meter.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kunstgras leggen offerte en ontdek de mogelijkheden voor een prachtig en onderhoudsarm gazon met kunstgras. Geniet van de voordelen van kunstgras en creëer het perfecte groene grasveld waar je het hele jaar door van kunt genieten.