Goedkope Inbraakbeveiliging Leuven

Inbraakbeveiliging Leuven

Inbraakbeveiliging in Leuven

Inbraakbeveiliging Leuven

Wist u dat er in een periode van vijf jaar tijd ongeveer een kans van 1 op 20 is dat er bij u in Leuven ingebroken wordt? Geen prettig idee, natuurlijk. Hoewel inbrekers regelmatig ‘s nachts hun slag slaan, doen zij dit nog liever wanneer u niet thuis bent. Geef hen geen kans! Maar hoe kunt u er dan het best voor zorgen dat uw huis beveiligd is tegen deze inbraakpogingen? We gaan het u vertellen, zodat u voortaan met een gerust hart de deur uit kunt en weer lekker kunt genieten op die welverdiende vakantie.

Hoe beveiligt u zich tegen inbrekers? Met inbraakbeveiliging Leuven natuurlijk!

Hoewel er geen 100 procent garantie gegeven kan worden dat inbrekers hun slag niet zullen slaan bij u thuis, kunt u wel wat stappen ondernemen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te houden. Zorg ten eerste voor goede beveiliging in en rondom uw huis en denk iets beter na wanneer u halsoverkop de deur uitgaat voor een belangrijke afspraak. Die afspraak kan vast wel even wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook tal van systemen en extra’s die u hierbij kunnen helpen. We zullen de belangrijkste hulpmiddelen en tips op een rijtje zetten.

Een goede Inbraakbeveiliging Leuven is het halve werk

Let u eigenlijk goed op bij het afsluiten van de ramen en deuren wanneer u uw huis verlaat? Of laat u soms uit gemak nog weleens iets openstaan? En zijn alle ramen en deuren eigenlijk wel sterk genoeg om een inbraak aan te kunnen? Een goed begin is het halve werk en dat begin draait vooral om het goed afsluiten van alle plekken waardoor inbrekers naar binnen zouden kunnen komen. Koop bijvoorbeeld een paar extra sloten wanneer u merkt dat een raam of deur in uw woning toch niet zo stevig is als u in eerste instantie dacht.

Even lekker op vakantie… of toch niet?

De zomerperiode is voor inbrekers de ultieme periode om inbraken te plegen. Dan zijn de meeste mensen ten slotte op vakantie naar het buitenland. De kust is veilig voor criminelen. En zij zullen zeker hun slag slaan wanneer zij bij u naar binnen kijken en waardevolle spullen op de tafel of elders in de woonkamer spotten. Verstop uw kostbare bezittingen daarom goed. Zet ook liever niet op social media dat u op vakantie bent naar het buitenland, want inbrekers bevinden zich ook online. En u mist daardoor niets, want achteraf met de vakantiefoto’s pronken is toch echt het leukst.

Laat niets aan toeval over, inbraakbeveiliging Leuven is belangrijk!

Of u nu een paar weken gaat vertoeven in een warm land of dat u slechts een paar dagen van huis bent, inbrekers liggen altijd op de loer. Zo werden er eerder op meerdere plekken in België meldingen gemaakt van stukjes plakband op de voordeuren. Dit is volgens de politie een manier van inbrekers om te controleren of mensen thuis zijn. Wanneer het plakband na een aantal dagen nog op de deur zit, is de kans groot dat er al even niemand thuis is. Het perfecte moment voor inbrekers om naar binnen te gaan en de buit binnen te halen.

Inbraakbeveiliging in Leuven

‘Liever een goede buur, dan een verre vriend’, luidt het spreekwoord. En dat is in dit geval ook zeker waar. Wanneer u goed omgaat met uw buren, willen zij u vast wel helpen om een oogje in het zeil te houden wanneer u er niet bent. Dat zou u andersom ook voor hen kunnen doen. Wellicht is het een idee om samen met meerdere buren een WhatsApp groep te starten, waarin u elkaar op de hoogte houdt van verdachte activiteiten in de straat. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en het kan zeker geen kwaad om zo voorzichtig te zijn.

Niets is beter dan een goede inbraakbeveiliging in Leuven

Naast het toepassen van bovenstaande tips, zijn er verschillende apparaten die aan de beveiliging van uw huis in Leuven kunnen bijdragen. Wat dacht u van het installeren van goede verlichting rondom uw huis? Vooral huizen die vanaf de straat niet erg opvallen, kunnen er baat bij hebben als er goede verlichting is. Een inbreker die in de schijnwerpers staat terwijl hij of zij de deur probeert open te breken, zal een stuk minder op zijn of haar gemak zijn dan wanneer het donker is. Dat zorgt ervoor dat de inbraakpoging vertraagt en dat u of de politie sneller kunnen ingrijpen.

Camerabewaking en alarmsystemen als inbraakbeveiliging

De makkelijkste manier om uw woning te beveiligen, is middels een camerasysteem. Het ophangen van een camera voor uw huis of misschien zelfs op meerdere plekken, zorgt ervoor dat inbrekers afgeschrikt worden. De kans dat zij een inbraakpoging wagen, wordt hierdoor al vele malen kleiner. Proberen zij het alsnog, dan heeft u de beelden om mee naar de politie te stappen. En dan wordt de inbreker er binnen de kortste keren bijgelapt. Fijn voor u, want dan krijgt u uw spullen gelukkig weer terug!

Inbraakbeveiliging Leuven : Prijzen / Kosten

Een camerasysteem kan best wat kosten. Maar er is tegenwoordig veel aanbod en dat resulteert in een lagere prijs voor veel camerasystemen. Het is natuurlijk een investering, maar u weet dat u er echt iets aan zult hebben. Als dit volgens u dé manier is om uw huis en kostbare bezittingen te beschermen, dan is het zeker verstandig om de aanschaf van een camerasysteem te overwegen. Met extra sensoren, die bijvoorbeeld reageren op beweging of schemering, weet u zeker dat u inbrekers te slim af zult zijn.

Inbraakbeveiliging in Leuven met een alarm / alarmsysteem

Wanneer u de beveiliging in en rondom uw huis helemaal op en top in orde wilt hebben, ontbreekt er nu alleen nog een goed werkend alarmsysteem. Zo’n systeem bestaat vaak uit meerdere apparaten en functies, waardoor inbrekers geen schijn van kans meer maken. U kunt er zelf bovendien ook nog een hoop extra’s aan toevoegen, zoals een sirene die begint te loeien wanneer iemand probeert in te breken. Of stel een geautomatiseerd Sms-bericht in dat verstuurd wordt naar uzelf en uw familie, in het geval van verdachte activiteiten.

Inbraakbeveiliging in de regio Leuven

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring