Goedkope Inbraakbeveiliging Roeselare

Inbraakbeveiliging Roeselare

Inbraakbeveiliging in Roeselare

Inbraakbeveiliging Roeselare

Inbraakbeveiliging Roeselare, hoe belangrijk is dat nu eigenlijk? Tegenwoordig blijkt dat erg belangrijk te zijn, er wordt steeds meer ingebroken en wanneer u niet thuis bent loopt ook uw huis in Roeselare een gevaar. Wanneer u op vakantie bent, een weekendje weg gaat of zelfs even boodschappen haalt: dit zijn allemaal mogelijkheden voor inbrekers om hun slag te slaan. Is uw woning niet goed beveiligd, dan wordt u misschien wel het slachtoffer van een leegroof. Vraag bijvoorbeeld eens rond in uw buurt, of er bij hen wel eens is ingebroken. De kans is groot dat dat zo is. Lees in dit artikel voor meer informatie over inbraakbeveiliging voor uw huis in Roeselare.

Inbraakbeveiliging Roeselare met veilige sloten

Er worden tal van sloten verkocht en elke verkoper zal zeggen dat zijn sloten van hoge kwaliteit zijn. Maar hoe weet u of dit klopt? Wanneer u sloten in uw deuren en ramen wil laten installeren, kies dan voor sloten met een SKG-logo. Deze sloten zijn getest door Stichting Kwaliteit Gevelbouw en vervolgens ook goedgekeurd. De sloten met twee of drie sterren geven aan dat de sloten over voldoende kwaliteit beschikken om te gebruiken. Dit wil zeggen dat dieven deze sloten niet snel kunnen forceren, en uw huis in Roeselare waarschijnlijk overslaan.

Inbraakbeveiliging Roeselare met alarmsysteem

Naast sloten met een SKG-keurmerk is het van belang om te kiezen voor een goed alarmsysteem. Alarmsystemen reageren op beweging, dus wanneer u uw alarm heeft ingeschakeld zal het gaan loeien en u een melding geven wanneer er beweging in uw huis is gedetecteerd. Er worden veel systemen aangeboden die voorzien zijn van de nieuwste technologieën, met slimme sensoren en een gebruikersvriendelijk bedieningspanel. Zo kunt u uw systeem moeiteloos in- en uitschakelen en houdt u inbrekers ver bij uw woning in Roeselare vandaan. Neem eens contact een bedrijf dat alarmsystemen verkoopt op, zij kunnen u helpen bij de keuze voor een passend alarmsysteem.

Inbraakbeveiliging in Roeselare

Ook met een goed alarmsysteem en sterke sloten is het van belang om alert te blijven op inbrekers. U kunt inbrekers weren door gebruik te maken van onderstaande checklist. Volg de tips op en u verkleint de kans op inbraak aanzienlijk wanneer u niet thuis bent.

 • Maak een groepsapp aan met alle omwonende bewoners, hier kunt u alle verdachte omstandigheden melden én kunnen alle buren elkaar op de hoogte houden van wanneer wie op vakantie is.
 • Inbrekers willen graag zo snel mogelijk binnen komen en ook zo snel mogelijk weer vertrekken, zorg er dus voor dat al uw waardevolle spullen uit het zicht liggen. Tablets, laptops maar ook bijvoorbeeld dure horloges of cash geld: zorg dat die dingen niet in de woonkamer voor het grijpen zijn.
 • Zorg ervoor dat u de inbrekers geen hulpmiddelen biedt: berg alle gereedschap, ladders en containers goed op zodat dit niet gebruikt kan worden om in uw woning in Roeselare te breken.
 • Plak eventueel uw brievenbus dicht, zodat de voordeur niet met een haak via de brievenbus opengemaakt kan worden.
 • Heeft u een poort? Doe deze consistent op slot en vertel dit ook aan uw huisgenoten of gezinsleden.
 • Zorg voor voldoende licht en geluid, dit houdt inbrekers op afstand. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een lichtschakelaar die het licht vanaf de middag tot de nacht aan zet. Of vraag degene die uw planten water geeft om het licht zo nu en dan eens aan te laten staan. U kunt daarnaast geluid maken door bijvoorbeeld hondengeblaf af te laten spelen of de radio aan te laten staan, dit jaagt dieven weg.
 • Verstop nooit uw huissleutels onder een bloempot voor de deur. Inbrekers houden woningen regelmatig van een afstandje in de gaten, de kans is groot dat zij zien dat u de sleutel hier neerlegt. De kans bestaat ook dat inbrekers hiernaar opzoek zullen gaan.

Inbraakbeveiliging Roeselare prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring