Beste fietssloten

Inhoudsopgave

Een van de populairste sloten die vandaag de dag worden gekocht zijn toch wel fietssloten en dat is ook niet zo gek. Want vrijwel iedereen heeft een fiets en de fietsen zijn tegenwoordig ook niet bepaald goedkoop. En wanneer u momenteel nog geen fiets heeft dan zal dit op korte termijn toch wel een van de aankopen zijn die u zal gaan doen, aangezien het steeds minder aantrekkelijk wordt om een auto te hebben (vooral wanneer u in een drukbevolkte omgeving woont). Wanneer u een fiets heeft of misschien wel meerdere fietsen en u denkt erover na om een fietsslot te kopen dan is het belangrijk om goed te bekijken wat u wilt bereiken met de fietsslot die u wilt kopen.

Wilt u namelijk een fietsslot dat ervoor zorgt dat uw fiets niet gestolen kan worden? Of is uw fiets niet zo duur en maakt het eigenlijk niet zo uit hoe veilig deze is, maar kijkt u liever naar de prijs? We geven u de beste fietssloten van het moment en u kan dan zelf het besluit nemen welke u wilt kopen. We zien helaas veel te vaak dat een fietsslot niet meer open gaat nadat deze te lang in de regen heeft gezeten (door het roesten). Dat is dan ook een van de kenmerken die we meenemen voor het overzicht van de beste fietssloten van dit moment.

Waarom een fietsslot kopen?

Voor iedere individu zal het anders zijn waarom u ervoor kiest om een fietsslot te kopen, maar een van de meest bekende redenen is toch wel voor het veilig stellen van uw fiets, aangezien fietsen toch wel enorm vaak gestolen worden. Het is ook eenvoudig om een fiets te stelen en daardoor is het steeds belangrijker geworden om te kiezen voor een slot voor uw fiets die veilig is en daarnaast ook nog eens functioneel. Bij heel veel fietssloten die beschikbaar zijn zal u al gauw merken dat deze rap kapot kunnen gaan door de regen of door iets te veel kracht te zetten op het slot en dat zal natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn.

De meest belangrijke reden om te kiezen voor een fietsslot is toch wel de veiligheid die het kan bieden voor uw fiets. Natuurlijk is het zo dat een fietsslot niet de meest optimale veiligheid kan bieden, maar zonder een fietsslot is het kinderspel voor een dief om uw fiets mee te nemen. We gaan dus samen met u kijken wat de meest veilige fietssloten zijn, nemen daar de prijs in mee en natuurlijk ook wat de kwaliteit is van de sloten.

Waar moet u op letten bij een fietsslot kopen?

Een van de belangrijkste redenen die u zal kiezen is toch wel dat de fietsslot ervoor zorgt dat de kans kleiner wordt dat uw fiets mee wordt genomen door een onbekende. Veiligheid staat dus voorop. Daarnaast kan u ook nog kijken naar hoe groot het slot is, wat de kwaliteit van het slot is en hoe lang een slot ongeveer mee gaat zodat u niet telkens weer een ander slot hoeft te kopen voor uw fiets. Gelukkig maken we deze keus voor u en hoeft u hier niet over na te denken, doordat we de beste fietssloten met elkaar vergelijken en u helpen bij het maken van de juiste keus. We kiezen ervoor om de 3 beste uit te kiezen zodat u niet overrompeld wordt door het aantal. Want zoals u al heeft kunnen zien zijn er talloze fietssloten waar u uit zou kunnen kiezen.

Goede fietssloten van 2018 en 2019

Hoewel 2018 en 2019 in het verleden liggen, zien we toch nog mensen die het liefst een goed fietsslot van dat jaar te willen bestellen, doordat ze vaak nog goedkoper zijn geworden en alsnog een goede kwaliteit bieden (die aan de eisen voldoet). Doordat deze fietssloten al wat ouder zijn en daardoor volgens ons wat minder belangrijk, bekijken we 2 verschillende goede fietssloten van het jaar 2018 en 2019 waar u zelf het besluit kan nemen om deze te kopen. Dit zijn gewoon prima sloten en daarmee kan u prima uw fiets beveiligen, maar elk jaar komen er natuurlijk weer een goed fietsslot op de markt en we raden u dan ook aan om het liefst naar nieuwere sloten te kijken door de innovatie die het met zich meebrengt.

3x beste fietsslot van 2020

1. Abus Fietsslot Iven Chain 8210 Kettingslot

Abus Fietsslot Iven Chain 8210 Kettingslot kopen

De Abus Fietsslot Iven Chain 8210 is een enorm stevig en zwaar slot en daar kan een dief niet zomaar even doorheen knippen. Door de hoes van de fietsslot zal uw fiets niet beschadigd raken en het biedt ook bescherming tegen de regen en andere weersomstandigheden. Door de extra lengte kan u een dubbele knoop leggen om uw fiets goed te beschermen. Een van de nadelen is wel dat u voorzichtig uw slot zal moeten openen en dichtmaken, vooral met de sleutel.

2. Vingerafdruk Fietsslot 150 cm x 12 mm

Vingerafdruk Fietsslot 150 cm x 12 mm kopen

Als u van innovatief houdt dan is dit toch wel echt een fietsslot wat u zal moeten bekijken. Dit is namelijk een fietsslot met vingerafdruk. Ja, het klinkt echt heel technologisch, maar dit is dus echt een van die snufjes. Naast een leuke innovatie is dit ook een veilig slot. Het is een fietsslot van goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik en de lengte is niet al te lang en ook niet te kort. Perfect voor iemand die helemaal into gadgets is.

3. Axa Cherto 95 Compact ART2 Kettingslot

Axa Cherto 95 Compact ART2 Kettingslot kopen

De reden waarom we voor dit slot hebben gekozen in onze beste 3 fietssloten van 2020 is toch wel vanwege de prijs en kwaliteit. Het is een solide slot, veilig en vrijwel niet kapot te krijgen. Daarnaast kan u het ook nog eens verkrijgen voor een goede prijs wat het toch wel een ideaal slot maakt voor een niet al te dure fiets. U wilt tenslotte wel een beetje op uw centjes letten en dan is dit slot perfect.


Leave a Reply

Your email address will not be published.