Moderne badkamer ideeën

Moderne badkamer ideeën

Een badkamer is voor vele mensen een belangrijke plek in het huis. We moeten er dagelijks zijn om onze dagelijkse hygiëne te verzorgen. Daarom is het belangrijk dat we een badkamer hebben, ingericht naar de stijl die we graag zien. Zo zijn er ook verschillende stijlen voor badkamers. Zo is er de landelijke badkamer, de strakke badkamer of de moderne badkamer. In dit artikel gaan we dieper in op de moderne badkamer en kunt u inspiratie en moderne badkamer ideeën opdoen. Wanneer u niet weet hoe te beginnen aan een moderne badkamer, zal dit artikel voor verandering zorgen.

Strak en afgelijnd – moderne badkamer ideeën

Bij moderne badkamer ideeën denken we vaak aan strakke meubels en zwart of witte kleuren. Maar een moderne badkamer is meer dan dat. Zo gaat een moderne badkamer heel vaak gepaard met een inloopdouche. Dit doet je badkamer veel ruimer lijken en het past gewoon in een modern interieur. Het gebruik van glas speelt hier een belangrijke rol in. Combineer de inloopdouche met een paar, niet te veel, accessoires en de moderne badkamer is geboren!

https://www.instagram.com/p/B1Ty87BoJoQ/

Een vrijstaand bad – moderne badkamer ideeën

Een van dé blikvangers van een moderne badkamer, is absoluut een bad dat vrij staat. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een vrijstaand bad. Zo kan de vloer gewoon doorlopen, wat ook weer voor een ruim gevoel zorgt. Bovendien kan een vrijstaand bad eender waar in de badkamer geplaatst worden. Zorg voor een strak bad in het wit of zwart en werk dan af met een speciale kraan om het nog moderner te maken.

https://www.instagram.com/p/B0_eYVpF9S1/

Moderne vloer – moderne badkamer ideeën

De vloer in een moderne badkamer doet veel en daarom moet hier goed over nagedacht worden. Wanneer u tussen moderne badkamer ideeën twijfelt wat betreft de vloer, u zit altijd goed met een zwarte gietvloer die zorgt voor een unieke sfeer in uw badkamer. Een grijze betonvloer of grote keramische tegels zijn ook een aanrader voor een moderne badkamer! Wanneer u kiest voor tegels, zorg er dan voor dat de opvulling van de voegen aansluit bij de kleur van de tegels of het meubilair. Dit kan zorgen voor een nog ruimer gevoel.


Leave a Reply

Your email address will not be published.