Design badkamers voorbeelden

Design badkamers voorbeelden

De badkamer is een ruimte in uw woning waar veel tijd in wordt doorgebracht. ’s Ochtends is het vaak dringen voor de wastafel en ook in de avonden wordt de badkamer veelvuldig gebruikt. Daarom is het fijn als deze plek niet alleen praktisch is ingericht, maar ook aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Hierdoor besteed u graag tijd in de badkamer en wordt het een plek van ontspanning.

Wilt u binnenkort uw badkamer gaan verbouwen? Bent u op zoek naar inspiratie voor de stijl? Wat dacht u bijvoorbeeld van een klassieke stijl, een landelijke badkamer of een meer industriële look? Hieronder worden een aantal prachtige design badkamers besproken om ideeën op te doen voor uw toekomstige badkamer. Heeft u hulp nodig bij het verbouwen van uw badkamer? Dan kan u wellicht de goedkope loodgieter nodig hebben. Heeft u andere problemen, bijvoorbeeld een verstopping? De goedkope ontstoppingsdienst kan u daarmee helpen.

Een moderne, industriële look

Een type badkamer die steeds vaker is terug te vinden in showrooms, is de moderne badkamer. Dit type design badkamer kenmerkt zich door een strakke afwerking en niet te veel poespas. Ook worden hier veelvuldig stoere materialen gebruikt zoals staal en massief eikenhout. Echte blikvangers, zoals een prachtige wandlamp, krijgen in dit type badkamer de ruimte. Wat dacht u bijvoorbeeld van een badkamermeubel met een metalen onderstel: perfect voor een stoerdere uitstraling aan uw badkamer.

Rosé goud in de badkamer

Een andere trend op het gebied van design badkamers is het gebruik van rosé goud. Het gebruik van dit materiaal geeft een stijlvolle en romantische sfeer aan de ruimte. Het is een rustige basis en geeft een luxueus gevoel aan de kamer. Rosé goud is perfect te combineren met marmer, en strakke zwarte meubels. Door gebruik te maken van stijlvolle en moderne accessoires, maakt u uw badkamer de echte blikvanger van uw woning.

Natuurlijke materialen

Om helemaal tot rust te komen, kunt u ook kiezen voor een rustieke, natuurlijke badkamer. Door gebruik te maken van materialen zoals hout voor de kasten en steen voor de wasbakken wordt er een warme, huiselijke sfeer gecreëerd. In dit type badkamer kan er gebruik worden gemaakt van veel lichte kleuren zoals wit, zacht blauw en mooie tinten grijs. Hierdoor krijgt de ruimte een naturel uitstraling, waar u zich dompelt in een wellness ruimte om helemaal te ontspannen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.