Badkamermeubel inspiratie

Badkamermeubel inspiratie

Een van de meest gebruikte meubels in de badkamer is het badkamermeubel. Niet alleen wordt het veelvuldig gebruikt voor de wastafel, maar ook biedt dit meubel een hoop opbergruimte. Het is daarom van groot belang dat u een badkamermeubel kiest dat goed bij uw wensen en eisen aansluit. Woont u bijvoorbeeld met een gezin? Dan kan een dubbele wasbak en een groter meubel zeker een slimme optie zijn. Daarbij is het ook verstandig om te kijken naar de afmetingen zoals de hoogte en de breedte van het werkblad.

Uiteraard wilt u niet alleen dat het badkamermeubel praktisch is en goed past bij de ruimte, maar dat het ook een stijlvol model is. Er zijn een tal van badkamermeubels beschikbaar in veel verschillende materialen en in meerdere kleuren. Op zoek naar wat extra inspiratie voor uw badkamermeubel? Hieronder worden een aantal prachtige voorbeelden gegeven. Bent u anders op zoek naar een goedkope klusjesman, klusjesman gent of klusjesman antwerpen om de badkamermeubels voor u te monteren? Ook dat is mogelijk!

Zwarte accenten en hout

Een materiaal dat tegenwoordig vaak wordt teruggezien in badkamers is massief eikenhout. Het gebruik van hout kan een hele landelijke, rustieke sfeer aan de ruimte geven, maar ook een meer industriële uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het badkamermeubel te combineren met een zwarte wastafel en mat zwarte kranen. Hierdoor krijgt het direct een moderne, strakke look. Combineer het bijvoorbeeld met een prachtige douchedeur met zwarte accenten om uw badkamer een geheel te maken.

https://www.instagram.com/p/B1I7VqJFxT7/

Een uniek lijnenspel

Bent u op zoek naar een unieke badkamer? Door gebruik te maken van een speciale vormgeving van het badkamermeubel kunt u een bijzonder lijnenspel creëren. Combineer het badkamermeubel met bijpassende kasten en naturel tinten. Geef de muren bijvoorbeeld een lichtbruine of grijze kleur, voor een rustige en ontspannen sfeer.

Klassieke en romantische uitstraling

Ook voor een meer klassieke stijl zijn er een tal van prachtige badkamermeubelen te vinden. Zo kunt u wit hout bijvoorbeeld combineren met pasteltinten en lichtgrijs. Het witte meubel is een perfecte basis om de rest van de badkamer een unieke stijl mee te geven. Door accessoires van riet en zachte materialen te gebruiken, krijgt de badkamer een romantische uitstraling. Voor een echte blikvanger in de ruimte kunt u kiezen voor een bijzondere stalen kraan, of een mooie wandlamp.

https://www.instagram.com/p/B0Ye_IEJpkH/

Leave a Reply

Your email address will not be published.