Heet water gebruiken

WC ontstoppen met heet water

Verstopte WC met heet water

WC ontstoppen met heet water

We zien maar al te vaak dat er mensen zijn die proberen om hun WC te ontstoppen met heet water en in sommige gevallen is dit ook zeker mogelijk. Als u te maken heeft met een hardnekkige verstopping dan kan u heet water gebruiken, maar dan zal u zelf al direct doorhebben dat dit niet de oplossing gaat zijn. Wanneer het gaat om een kleine verstopping van uw toilet dan wil heet water met dreft of andere middelen wel helpen om de WC te ontstoppen, maar wanneer het gaat om iets hardnekkigers dan zal dit niet werken. Kijk ook uit bij het gebruiken van chemische middelen, want als het verstopt is dan zal dit middel niet naar beneden zakken en zal dit op het water blijven liggen. Kijk dus goed uit voor uw ogen, handen en kleding.

Is WC ontstoppen met heet water dus mogelijk? NEE, in de meeste gevallen niet!

Verstopt toilet oplossen met heet water

We snappen maar al te goed dat u alles wil proberen om een verstopt toilet op te lossen door gebruik te maken van allerlei middelen, maar vaak zal dit niet helpen. Preventie is belangrijk, dat betekent dat u geen WC papier in het toilet zal moeten gooien en regelmatig ook uw WC zal moeten onderhouden. Een verstopt toilet ontstoppen zal met heet water dus vaak niet werken, hiervoor is ander gerief nodig. U kan proberen om dit te doen met een rubberen ontstopper. Probeer vooral geen ontstoppingsmiddel te gebruiken wanneer het gaat om een hardnekkige verstopping, want dit werkt niet en kan gevaarlijk voor u zijn.

Wanneer niets werkt kan u altijd een beroep doen op de service van Praesy. We zorgen ervoor dat de ontstoppingsdienst al rap bij u kan geraken om uw verstopte WC te ontstoppen.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring