Goedkope Verhuisfirma Wommelgem

Verhuisfirma Wommelgem

Verhuisbedrijf Wommelgem

Verhuisfirma Wommelgem

Een verhuisfirma Wommelgem kan u de sleur uit handen nemen bij een verhuis. Het sleuren met zware dozen tijdens de verhuisdag, het in orde brengen van administratie en het in- en uit elkaar halen van meubels. Het zijn niet meteen de meest prettige zaken om te doen. Gelukkig bestaat er dan de verhuisfirma Wommelgem zoals wij, Praesy, om u van die zaken te ontlasten. Veel mensen onderschatten wat er allemaal komt kijken bij een verhuis. Ze vergeten vaak belangrijke zaken waardoor er tal van dingen mislopen. Hierdoor ontstaat stress en paniek en dit kan wegen op een relatie. Om al deze dingen te vermijden kan u ons van Praesy inschakelen. Wij luisteren met geduld naar uw wensen en nemen dan van u over wat er moet gebeuren. Bent u bijvoorbeeld minder goed in de praktische kant, maar wel goed in de administratieve kant? Dan nemen wij als verhuisfirma Wommelgem enkel de praktische kant van u over.

Wees gerust, u kan er ook voor kiezen om bij ons een heel verhuispakket af te nemen. Dit houdt dan in dat wij van Praesy alles van u overnemen, van begin tot eind. U hoeft zich dan niets meer aan te trekken van hoe u uw spullen gaat inpakken, welke verhuiswagen u moet regelen of hoe u die loodzware piano gaat buiten krijgen. Wij hebben al heel wat verhuisomstandigheden meegemaakt, zowel groot als klein en zijn op heel wat voorbereid. Des te beter u ons ook inlicht over de toestand en de omvang van uw verhuis, des te beter kunnen wij hierin plannen. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om te weten hoeveel personeel wij moeten inplannen. Geeft u ons dit allemaal tijdig door, dan maken wij als verhuisfirma Wommelgem een groot succes van uw verhuis!

Verhuisbedrijf Wommelgem

Als verhuisbedrijf Wommelgem willen wij dat uw verhuis vlot en efficiënt verloopt. Daarom vragen wij een aantal kleine zaken van u. Uiteraard moeten wij beide adressen kennen, zodat wij op beide locaties binnen kunnen. Bijkomend is het de bedoeling dat onze verhuiswagen op niet meer dan 10 meter van de woning of appartement opgesteld staat. Daarom willen wij u in alle vriendelijkheid vragen om uw wagen of ander voertuig niet voor uw woning te plaatsen. Wij staan garant voor de veiligheid van zowel u, uw spullen als ons personeel. U mag dus op beide oren slapen dat al uw spullen, hoe groot of klein dan ook, veilig naar uw nieuwe bestemming worden gebracht.

Waarom kiezen voor Praesy als verhuisbedrijf Wommelgem wanneer er zovelen zijn? We raden onze klanten altijd aan om offertes aan te vragen bij verschillende verhuisfirma’s. Ook bij ons. Wij zijn misschien niet meteen de goedkoopste, verhuizen kost nu eenmaal wat centen. Maar in ruil daarvoor, stellen wij kwaliteit, klantenservice en uw wensen echt wel voorop. Wij hechten belang aan al uw spullen en brengen deze met de hoogste zorg van punt A naar punt B. Bovendien vinden wij veiligheid erg belangrijk en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd wordt. Op deze manier is er minder kans om voor onaangename verrassingen te staan!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring