Goedkope Verhuisfirma Kontich

Verhuisfirma Kontich

Verhuisbedrijf Kontich

Verhuisfirma Kontich

Als u na lang wikken en wegen de beslissing maakt om te gaan verhuizen, dan start er een lange periode van voorbereiden. Een goede voorbereiding en planning zorgt er immers voor dat er op een goede en praktische manier verhuisd kan worden. Tal van zaken moeten geregeld worden zoals het afsluiten van een nieuwe woonverzekering, tal van leveranciers op de hoogte brengen, spullen inpakken, meubels demonteren, familie en vrienden optrommelen voor het verhuizen en ga zo maar voort. Allemaal zaken die kunnen leiden tot een hoger stressniveau en eventuele discussies en ruzies met uw partner. Maar gelukkig hoeft het allemaal niet zo ver te komen. Tegenwoordig zijn er tal van verhuisfirma’s die dit voor u uit handen kunnen nemen en wij van Praesy zijn daar een goed voorbeeld van.

Wat kan een verhuisfirma Kontich voor u betekenen in tijden van verhuis? Eigenlijk is het antwoord daarop: heel veel tot alles. Voor sommige mensen is het moeilijk om de controle over zaken af geven en dat is perfect te begrijpen. Zeker bij iets ingrijpends als een verhuis kan dit moeilijk zijn. Daarom kan u zelf kiezen welke diensten u bij ons als verhuisfirma Kontich afneemt. Houdt u het liever op het huren van een verhuiswagen? Laat u graag uw papierwerk door ons in orde brengen? Of wilt u enkel hulp bij het (de)monteren van uw meubels? Allemaal perfect mogelijk, deze aparte diensten kunnen bij ons Praesy afgenomen worden. Zelfs gratis tips en advies kan u bij ons verkrijgen!

Verhuisbedrijf Kontich

Ziet u er toch meer tegenop om zelf te gaan verhuizen dan u had gedacht? Dat is niet abnormaal, hoe dichter een verhuis immers komt, hoe meer er gedaan moet worden en hoe sneller de stress begint toe te slaan. Hoewel het belangrijk is dat u ons zo snel mogelijk verwittigd wanneer u een volledige verhuisdienst bij ons wil afnemen, kan het ook nog op het laatste moment. Wij zullen hier dan in de mate van het mogelijke flexibel in zijn. Een volledige verhuisdienst houdt in dat wij als verhuisbedrijf Kontich alles van u overnemen wat betreft het verhuizen. Wij zorgen voor alle papierwerk, instanties die moeten verwittigd worden en zelfs voor het inpakken van al uw spullen. Ook het verhuizen op de dag zelf hoort daarbij en zelfs het in- en uit elkaar halen van uw meubels behoort tot dat pakket.

Wat moet ik doen om hiervan gebruik te maken, horen we u meteen denken. Uiteraard is het de bedoeling om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Hoe eerder wij van start kunnen gaan met de planning en voorbereiding van alles, hoe groter de kans dat uw verhuis succesvol en efficiënt zal verlopen. U dient een aantal zaken aan ons door te geven zoals de datum van verhuis, de omvang hiervan en in welke omstandigheden u woont en de omstandigheden van de nieuwe woning. Dit, zodat wij kunnen inschatten of er gebruik zal moeten gemaakt worden van een ladderlift of verhuislift. Wanneer u bijvoorbeeld op een appartement woont of gaat wonen, dan is dit nodig. Zo ziet u maar, letterlijk alles nemen wij als verhuisbedrijf Kontich van u over, zodat u op beide oren kan slapen!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring