Goedkope Verhuisfirma Heist-op-den-Berg

Verhuisfirma Heist-op-den-Berg

Verhuisbedrijf Heist-op-den-Berg

Verhuisfirma Heist-op-den-Berg

Gefeliciteerd: u kiest ervoor om met uw partner te verhuizen naar een grotere woning! Een spannende, maar ook fijne beslissing. Jullie kunnen samen uitkijken naar een nieuwe fase in jullie leven samen. Maar voor dat deze fase van start gaat, staat er helaas nog heel wat te gebeuren. Allerlei instanties moeten verwittigd worden, uw post moet doorgestuurd worden, u moet alles inpakken en dan is er ook nog de dag van de verhuis zelf. Het is geen geheim dat vele mensen wat tegen een verhuis opzien. Het kan allemaal heel chaotisch verlopen en er kunnen tal van dingen mislopen die u niet voorzien had. Maar, wanneer u beroep doet op een verhuisfirma Heist-op-den-Berg, kan u er zeker van zijn dat dit niet zal gebeuren. Zo kan u bijvoorbeeld beroep doen op ons van Praesy en uw verhuis volledig door ons laten regelen.

Wenst u enkel een verhuiswagen of een ladderlift? Heeft u hulp nodig bij het inpakken van uw spullen? Wil u iemand inhuren voor het in orde brengen van de papieren? Of wil u simpelweg alles laten doen, van papierwerk over inpakken tot het verhuizen en sleuren met dozen? Dat kan ook, voor alles wat betreft verhuizen staat Praesy als verhuisfirma Heist-op-den-Berg voor u klaar! U betaalt natuurlijk meer wanneer u een verhuisfirma inhuurt, dan wanneer u alles zelf zou doen. Maar daar tegenover staat wel dat u zich om niets zorgen hoeft te maken en dat wij met allerlei mogelijke omstandigheden en tegenvallers om kunnen. Op die manier kunnen wij u een efficiënte en praktische verhuis garanderen!

Verhuisbedrijf Heist-op-den-Berg

Als verhuisbedrijf Heist-op-den-Berg kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder zorgen uw grote dag zal beleven. Het enige wat u hoeft te doen op de dag zelf is aanwezig zijn, zodat ons team naar binnen kan. Verder zullen wij op die dag instaan voor een goed verloop van de verhuis. Er wordt voor alle materialen zorg gedragen, of het nu gaat om uw bestek, een lamp of een piano. Er wordt met grote zorg gewerkt om alles veilig en soepel te laten verlopen. Ter voorbereiding van de verhuis, vragen wij enkel om geen wagens of andere vervoersmiddelen geparkeerd te hebben staan voor uw woning. De verhuiswagen moet namelijk zo dicht mogelijk bij de woning staan. Een afstand van 10 meter is het maximum waarop onze verhuiswagen kan staan.

Indien u heeft gekozen om zelf de meubels terug te monteren, dient u op de nieuwe locatie aan te geven aan onze verhuizers waar alles moet staan. Zij zetten, indien gewenst alles op zijn plaats, zodat u alleen nog hoeft te gaan monteren. Ook niet al te veel zin in? Geen probleem, ook daar kan u onze verhuizers van Praesy voor inhuren. Zij demonteren niet alleen de meubels alvorens u gaat verhuizen, maar zorgen er dan ook voor als verhuisbedrijf Heist-op-den-Berg dat al uw meubels netjes en correct terug gemonteerd worden. Zo kan u meteen samen met uw partner gaan genieten van uw nieuwe stekje en deze mooie fase in uw leven gaan vieren!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring