Goedkope Verhuisfirma Edegem

Verhuisfirma Edegem

Verhuisbedrijf Edegem

Verhuisfirma Edegem

Meubels uit elkaar halen en terug in elkaar zetten. Dozen inladen met spullen en een verhuiswagen voorzien. Allemaal zaken die dienen te gebeuren wanneer er een verhuis op komst is. Mensen optrommelen om te komen helpen op de dag van verhuis. Allemaal zaken die u in de hand heeft en waarbij u zelf de beslissingen neemt. Maar sommige mensen hebben niet of geen ervaring met verhuizen en willen het lot niet tarten. Bij een verhuis komen ook zaken kijken waar u geen controle over heeft. Denk hierbij maar aan het weer, of eventuele zieken. Stel dat er op de dag van verhuis niemand of maar heel weinig volk kan komen helpen, dan ontstaat er paniek. Om dit te vermijden, kan u ook vanaf het begin gewoon beslissen om een verhuisfirma Edegem in te huren. Zo komt u niet voor ongewenste scenario’s of problemen te staan en wordt alles georganiseerd uitgevoerd.

Kan ik kiezen om enkel een verhuiswagen in te huren? Kan ik personeel inhuren om mijn verhuis te laten doen? Kan ik tips krijgen wat betreft verhuizen en de zaken die moeten gebeuren? Op die vragen is het antwoord volmondig ja. Bij een verhuisfirma Edegem zoals Praesy zijn er tal van mogelijkheden wat betreft verhuizen. Wij zijn specialist in verhuizen en kunnen dus ervaren personeel aanbieden alsook het geschikte materiaal om alles in goede banen te leiden. Kiest u ervoor om het gehele pakket te nemen met zowel verhuiswagen, eventueel verhuislift en personeel? Dat kan perfect, houdt er dan enkel wel rekening mee dat u ons tijdig contacteert!

Verhuisbedrijf Edegem

Van het inpakken van uw inboedel, over het in- en uit elkaar halen en steken van meubels tot het in orde brengen van allerlei paperassen. Alles wordt door Praesy, het verhuisbedrijf Edegem geregeld als u beslist om alles door ons te laten doen. Vaak begint de stress van het verhuizen al een paar maanden op voorhand, omdat er heel veel moet geregeld worden. Vanaf het moment dat u ons contacteert, neemt Praesy alles uit uw handen. U geeft ons enkel een aantal zaken door, zodat wij alles kunnen voorbereiden en tot in de puntjes kunnen organiseren. De zaken die u zeker tijdig aan ons dient te melden zijn de volgende:

 • Het adres van punt A en punt B, zodat wij weten van waar naar waar verhuisd moet worden.
 • De datum waarop u de verhuis wil laten doorgaan. Op die manier kunnen wij kijken of er voldoende personeel kan ingeschakeld worden voor die dag en welke vervoersmiddelen nog beschikbaar zijn.
 • In wat voor omstandigheden de verhuis moet plaatsvinden: krappe straten, hoge gebouwen en de grootte van de verhuis.
 • Moeten er speciale voorwerpen verhuisd worden zoals een piano, jukebox of een zonnebank? Dit, zodat we alles grondig en met de nodige zorg kunnen afhandelen.

Wij werken met de nodige professionaliteit, kennis en ervaring, daarom is het noodzakelijk om deze zaken tijdig te bespreken. Zo kunnen wij garant staan voor een veilige en zo efficiënt mogelijke verhuis waarbij u zich in niets zorgen hoeft te maken. Met Praesy als verhuisbedrijf Edegem, zal u in de toekomst nog graag willen samenwerken als u ooit nog eens wenst te verhuizen!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring