Goedkope Verhuisfirma Duffel

Verhuisfirma Duffel

Verhuisbedrijf Duffel

Verhuisfirma Duffel

Een verhuis organiseren is iets wat de meeste mensen niet zo graag doen en waar vaak enorm tegenop wordt gekeken. Er moet een heleboel geregeld worden en al maanden op voorhand moeten dingen geregeld worden. Denk maar aan eventueel huurcontract opzeggen, werkgever verwittigen, herstellingen die uitgevoerd moeten worden, tandarts en dokter kiezen in een nieuwe omgeving… Dit zijn vaak maar een aantal kleine dingen uit een hele lijst taken die moet gebeuren. En dan is er nog niet eens over het regelen en organiseren van het verhuizen zelf gesproken. Hier moet ook nog een heleboel voor geregeld worden: vastleggen van verhuiswagen en ladderlift, indien nodig. En dan komt de dag van het verhuizen zelf: sleuren met meubels, trappen op en af naar boven en beneden, dit een hele dag lang. Maar wat als er nu eens een verhuisfirma Duffel was die dat voor u kon doen?

En die verhuisfirma is er gelukkig. Wij van Praesy zijn er namelijk voor u om u te helpen met uw verhuis. Wij kunnen dankzij onze kennis en ervaring heel wat voor u betekenen en u van een heleboel zaken ontlasten. Een verhuiswagen ingeschat aan de hand van de grootte van verhuis, een ladderlift of verhuislift, indien nodig en zelfs personeel die uw inboedel gaat verhuizen. Die zaken kunnen wij allemaal voor u regelen. Zit u met vragen of heeft u toch gewoon tips nodig? Ook die kan u verkrijgen bij onze verhuisfirma Duffel, volledig gratis zonder dat u een diens bij ons afneemt. Wij willen mensen zoveel mogelijk helpen met het verhuizen en ervoor zorgen dat zij de belangrijke dag niet al te stressvol moeten beleven.

Verhuisbedrijf Duffel

De vraag die door vele mensen wordt gesteld, en perfect te begrijpen is, is wat doet een verhuisbedrijf Duffel nu juist? Wel, wij als ervaren specialist in het verhuizen doen eigenlijk alles voor u, indien gewenst. Inpakken van uw inboedel in dozen, alsook het terug uitpakken op de nieuwe locatie. Wij voorzien dan ook de nodige inpakmaterialen zoals dozen, matrasbeschermers, bordenbeschermers en zijdepapier. Verder staan wij ook in voor het monteren en demonteren van meubels en het effectieve verhuizen hiervan. Ook het plaatsen volgens uw plan in de nieuwe locatie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort hier ook het in- en uitladen van de verhuiswagen bij, zodat u hier zelf niet in mee hoeft te helpen.

Ook andere zaken zoals het afhalen en terughangen van gordijnen, lusters enz… kan door ons gedaan worden. Hebt u specialere stukken die verhuisd moeten worden zoals een zonnebank, piano of jukebox? Ook dat is geen probleem voor onze mensen van Praesy en dit wordt ook met de nodige zorg aangepakt. Ook al uw elektrische apparatuur wordt afgekoppeld en weer aangesloten in uw nieuwe woonst. Dus om kort te antwoorden op uw vraag: bijna alles wordt gedaan door het verhuisbedrijf Duffel, zodat u aan niets hoeft te denken en u zich over niets zorgen hoeft te maken op de grote dag! Bovendien gebeurt dit alles aan een correcte en eerlijke prijs waarbij kwaliteit, professionaliteit en veiligheid centraal staan!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring