Sleutel zit vast in slot

Sleutel zit vast in slot (rap) verhelpen

30 Minuten

Sleutel zit vast in slot

Het zal u maar overkomen, namelijk dat u de sleutel in uw deur stopt om deze te openen en dat u deze er niet meer uit kan krijgen. U probeert van alles, zet er kracht op, maar merkt al direct dat als u nog meer kracht gaat zetten dat de sleutel kapot kan gaan. Uw sleutel zit vast in slot en dat is iets waarbij u rap hulp zal moeten verkrijgen. In de meeste gevallen komt dit door een slot dat kapot is gegaan en zal een deurslot vervangen de enige manier zijn om dit op te kunnen lossen.

Wanneer u met een sleutel zit die vast zit in het slot dan kan u bekijken of u dit eerst zelf kan oplossen door WD40 te gebruiken of door een beetje olie te gebruiken, maar wanneer u al direct merkt dat dit niet lukt dan vragen we u om niet te forceren op de sleutel, aangezien dit er voor kan zorgen dat u met een sleutel afgebroken kan zitten. Wilt u met spoed hulp verkrijgen en wilt u dat echt vandaag nog? Dan kan u 24/24 gebruik maken van onze service. Wilt u eerst een afspraak maken of wilt u een offerte aanvragen zodat u de prijs en de totale kosten kan verkrijgen? Neem dan contact met ons op!

Sleutel zit vast in slot verhelpen prijs / kosten

Type WerkKosten (vanaf, gemiddeld)
Sleutel vast in slot verhelpen€ 69

Verkeerde sleutel zit vast in slot

Een van de vele oorzaken van het vastzitten van een sleutel in een slot is dat er een verkeerde sleutel is gebruikt en dat daardoor deze verkeerde sleutel niet meer uit het slot gehaald kan worden en dat is niet plezant, want dit zorgt er voor dat u de deur niet open krijgt, maar wanneer de deur wel open is dan kan u deze er niet meer uit krijgen. Als dit bij de voordeur is dan is dit extra niet plezant, want dan zal u echt met spoed hulp moeten verkrijgen om dit eruit te laten helpen zodat u weer de voordeur kan gebruiken.

Sleutel zit vast in een cilinderslot

Vaak zal het zo zijn dat uw sleutel vast zit in een cilinderslot, dat is vaak een slot die u in uw voordeur zal hebben, maar het kan ook zo zijn dat dit in uw achterdeur of in een andere deur zit. Vaak echter zal dit gaan om een cilinderslot van uw voordeur en zullen we bekijken wat er zal moeten gebeuren om dit probleem op te lossen. In heel veel gevallen kunnen we de sleutel die vast zit eruit krijgen, maar soms zal toch echt uw cilinderslot vervangen moeten worden.

Sleutel zit vast in slot van de deur van uw auto

Zit uw sleutel vast in het slot van de deur van uw auto en krijgt u deze niet meer eruit? Kan u uw sleutel dus niet meer gebruiken om uw deur open te krijgen of om de motor te starten? De specialist van Praesy zal dan bij u moeten geraken om dit op te lossen en vaak zullen we u met spoed kunnen helpen voor dit probleem.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring