Sleutel afgebroken?

Buitengesloten?

30 Minuten

Sleutel afgebroken

Het kan zijn dat u het al eerder mee heeft gemaakt, namelijk dat u uw sleutel heeft afgebroken in een slot. Dan weet u hoe vervelend het is wanneer u dit overkomt, voornamelijk wanneer dit betekent dat u buitengesloten bent of wanneer u niet meer bij een kamer, ruimte of een brievenbus kan geraken door een dichte deur. In de meeste gevallen wil u dan ook met spoed geholpen worden, want wees eens eerlijk: wie wil er nu meer dan 30 minuten wachten voor een gesloten deur? Bij een dichte brievenbus of een dichte kamer/ruimte waar u nooit geraakt of bijna niet geraakt is het natuurlijk een ander verhaal. Dan kan u eens rustig een offerte aanvragen en eens rustig bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Maar wanneer u met spoed geholpen wilt worden, dan wilt u ook dat u kan vertrouwen op de slotenmaker. En dat is tegenwoordig precies het probleem waar heel veel mensen tegenaan lopen. De slotenmaker komt te laat, de slotenmaker komt zijn of haar afspraken niet na, de slotenmaker vraagt grote bedragen, de slotenmaker doet zijn werk niet goed en levert geen kwaliteit. Allemaal echte situaties die we dagelijks te horen krijgen via de telefoon wanneer we een van onze klanten spreken.

Wanneer u ons belt zijn al die problemen verleden tijd. Praesy helpt u namelijk bij het verkrijgen van een lokale slotenmaker, een die u kan vertrouwen. Een die u helpt bij het maken van de juiste besluiten inzake uw inbraakbeveiliging. Een die geen immense bedragen vraagt voor het vervangen van een eenvoudig slotje in uw voordeur.

Wanneer u uw sleutel afgebroken heeft, dan betekent dat eigenlijk het volgende:

 • Wanneer u uw sleutel afgebroken heeft kan het zijn dat u een reservesleutel heeft, maar dat er een stukje van de afgebroken sleutel is achtergebleven in het slot. De oplossing: we halen het stukje uit uw slot en u kan dan uw reservesleutel gebruiken. We kunnen vaak ter plekke een nieuwe sleutel voor u bijmaken
 • Wanneer u uw sleutel afgebroken heeft in het slot kan het zijn dat u geen reservesleutel heeft. Dit betekent dat we uw slot uit moeten boren en een nieuwe moeten plaatsen. Uw deur zal verder geen schade ondervinden, maar u zal wel een nieuw slot krijgen met vaak 3 nieuwe sleutels.

Wat kunnen we dus voor u betekenen?

Wat we voor u kunnen betekenen is eigenlijk heel simpel. We zorgen er voor dat een lokale betrouwbare slotenmaker bij u geraakt en dat deze slotenmaker het probleem oplost en dat het ook nog eens betaalbaar is. In het kort krijgt u dus het volgende..

 • U krijgt een lokale slotenmaker, die betrouwbaar is!
 • U krijgt een slotenmaker die het probleem oplost
 • U krijgt een slotenmaker die kwaliteit levert
 • U krijgt een slotenmaker die goedkoop is, en dus betaalbaar

Geen gekwats, geen oplichting, geen rare fratsen meer. Genoeg is genoeg. Deze slotenmakers maken een einde aan wat er momenteel gaande is in de markt. En dat doen ze met behulp van Praesy. Door uw hulp, door deze slotenmakers juist op te roepen, helpt u mee aan het beter maken van de markt. U wordt niet meer opgelicht en u wordt geholpen door de mensen die echt een passie voor dit vak hebben. Bent u dus op zoek naar een slotenmaker die u helpt bij een afgebroken sleutel? Neem dan direct contact op!

Sleutel afgebroken in een fiets

U steekt de sleutel van de fiets in het fietsslot, probeert te draaien aan de sleutel, het gaat allemaal wat moeizaam. Uw sleutel breekt opeens af. Heel vervelend wanneer dit gebeurd, vooral als u weet dat u geen reservesleutel heeft van de fiets. U kan een slotenmaker bellen, maar dat is niet ons advies. Dat is veel te duur voor u. U kan beter een betonschaar bij de Brico of een andere winkel halen en het fietsslot zelf doorknippen. Een betonschaar kost ongeveer 30 euro.

Sleutel afgebroken in een auto

Wanneer u uw sleutel afbreekt in de auto, dan kan het zijn dat dit u overkomt in het slot van de deur of in het contact zelf. Wanneer dit in de deur van uw auto overkomt, dan heeft u de mogelijkheid om uw auto te laten openmaken door de slotenmaker. De slotenmaker kan alle auto’s, elk type, elk merk open krijgen. Dat is geen enkel probleem. Wanneer u echter geen reservesleutel heeft, dan kunnen we u eigenlijk al niet meer verder helpen. We kunnen sleutels bijmaken, alleen geen autosleutels. Daar heeft u dus echt een autogarage of een autodealer voor nodig om dat voor elkaar te krijgen.

Sleutel afgebroken in een brievenbus

Heeft u uw sleutel afgebroken in een brievenbus en heeft u geen reservesleutel meer. Of krijgt u helaas het afgebroken stukje niet meer uit uw brievenbus? Wanneer u geen reservesleutel meer heeft en wanneer u ook nog eens uw laatste sleutel heeft afgebroken dan rest er niets anders om het slot uit te boren en dit vervolgens te vervangen met een nieuw slot. U ontvangt dan ook nieuwe sleutels voor dit nieuwe slot. Wanneer u echter alleen uw sleutel heeft afgebroken, het stukje achter is gebleven maar u bezit nog wel een reservesleutel, dan komen we graag langs om dat achtergebleven stukje uit uw brievenbus slot te halen.

Sleutel afgebroken in een voordeur

Een voordeur bestaat uit verschillende soorten en maten, en datzelfde geldt natuurlijk ook voor het slot dat in uw voordeur zit. U kunt beschikken over een normaal cilinderslot, wellicht zelfs een veiligheidsslot of misschien wel over betere sloten zoals een driepuntsluiting of een meerpuntsluiting. Allemaal mogelijk binnen de wereld van de sloten. Wanneer u uw sleutel heeft afgebroken in uw voordeur is het belangrijk om het achtergebleven stukje uit uw slot te halen. Wanneer u dan een reservesleutel heeft kunt u gewoon weer binnen geraken. Wanneer u echter geen reservesleutel heeft dan moeten we helaas uw slot uitboren en deze vervangen. Alleen schade aan het slot, niet aan uw deur!

Sleutel afgebroken in een binnendeur

Wanneer u uw sleutel afgebroken heeft in een binnendeur dan heeft het vaak geen haast om dit probleem op te lossen, tenzij het een belangrijke kamer of ruimte is waar u vaak moet zijn. Een afgebroken sleutel in een binnendeur kan verschillend zijn. Vaak zijn het oudere deuren en sloten die we tegenkomen. In sommige gevallen zijn het nieuwere deuren en sloten. Het komt er eigenlijk op neer dat een binnendeur die op slot is en waarvan de sleutel is afgebroken open zal moeten worden gemaakt. Als u een reservesleutel heeft dan kan u nog binnen geraken, anders moeten we het slot kapot maken.

Mijn sleutel is afgebroken, wat nu?

Antwoord: Oei, is uw sleutel afgebroken in het slot? Kan u niet meer binnen geraken? En heeft u geen reservesleutel meer? De enige oplossing is om de slotenmaker te bellen of om een handige buurman even vragen of die het voor u kan oplossen. Wanneer uw sleutel afgebroken is en u geen reservesleutel meer heeft zal het slot uitgeboord moeten worden en worden vervangen. Als u wel een reservesleutel heeft, dan zal alleen het achtergebleven stukje sleutel uit het slot worden gehaald, en dan kan u weer gewoon gebruik maken van de reservesleutel.

Hoe rap zal de slotenmaker bij mij geraken?

Antwoord: Normaal gesproken werken we met lokale slotenmakers die rap bij u kunnen zijn, vaak al binnen 30 minuten (dit is zeer afhankelijk van het verkeerd, maar ook of de slotenmaker momenteel al bezig is met een opdracht). Er zal goed gecommuniceerd worden met u wanneer u de slotenmaker kan verwachten. Wanneer er een vertraging is zal u dit ook te horen krijgen van onze klantenservice.

Hoe werkt het precies wanneer mijn sleutel is afgebroken?

Antwoord: Wanneer uw sleutel is afgebroken in het slot, dan zijn er eigenlijk twee opties: 1. U heeft geen reservesleutel, dan zal u een nieuw slot moeten krijgen (en als u buiten staat zal het huidige slot moeten worden uitgeboord). 2. Wanneer u wel een reservesleutel heeft, maar er een stukje van de sleutel is achtergebleven in het slot zal deze eerst verwijderd moeten worden. Zodra dit is gedaan kan u weer gebruik maken van het slot.

Wat is de prijs / kosten wanneer de sleutel is afgebroken?

Wanneer u een afgebroken sleutel heeft is het afhankelijk van een van de twee opties wat de kosten zullen zijn. Het uitboren van een slot en het vervangen van een slot zal ongeveer tussen de 59-90 euro kosten. Het eruit halen van een achtergebleven stukje sleutel in het slot zal niet meer dan 59 euro kosten.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring