Slotenmaker Roeselare

Slotenmaker in Roeselare

Goedkope slotenmaker Roeselare

Slotenmaker Roeselare

Bent u op zoek naar een goedkope en vakkundige slotenmaker Roeselare en omgeving? Ons team van slotenmaker Roeselare staat 24/7 klaar om u te helpen bij alle problemen waar een slot of sleutel in het spel is. De slotenmaker Roeselare trekt er ook bij nacht en ontij op uit in het geval van calamiteiten of urgente sleutel gerelateerde problemen. U hoeft dus niet meer verder te zoeken.

De slotenmaker Roeselare is een expert op het gebied van veiligheid
. De slotenmaker Roeselare dupliceert niet alleen sleutels, maar kunnen u ook van dienst zijn bij:

 • Het aanschaffen van diverse sloten en sleutels
 • Het openen van uw voordeur bij buitengesloten Roeselare zijn
 • Het openen van sloten, ook van auto’s, als u uw sleutels heeft verloren
 • Reiniging en reparatie van sloten
 • Afgebroken sleutels uit sloten verwijderen
 • Het geven van advies over veiligheidssloten en het plaatsen ervan
 • Inbraakpreventie door middel van een slotenplan en goede inbraakbeveiliging Roeselare
 • Installatie, reparatie en onderhoud van toegangscontrole Roeselare

Wij staan u met plezier met raad en daad terzijde, en dat voor een betaalbare prijs. Wij zijn niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste op ons gebied!

Voor sloten in goede handen bij de slotenmaker Roeselare

Een slot heeft net als alle andere objecten die intensief worden gebruikt regelmatig onderhoud nodig. Door het sleutelgat kunnen vuildeeltjes en stof het slot binnendringen en zich daar ophopen. Na verloop van tijd kan het slot steeds stroever gaan draaien wat het lastig maakt de deur te openen. Bovendien kan een stroef slot ook ervoor zorgen dat een sleutel afbreekt. En het is dan helemaal vervelend als er een stukje van de sleutel in het slot blijft steken. Door regelmatig uw sloten door ons te laten onderhouden voorkomt u een afgebroken sleutel. Wij kijken uw sloten na, reinigen ze en repareren waar nodig.

Er zijn talloze manieren om uw huis te vergrendelen. Het gebruikelijkste in een cilinderslot. U kunt ook voor een veiligheidscilinderslot kiezen. Deze sloten zijn extra lastig te openen voor inbrekers en zijn gemaakt van gehard staal waardoor ze niet ingeboord of gebroken kunnen worden. Door de codering en het materiaal bieden ze een betere bescherming tegen een eventuele inbraak. Of kies voor een meerpuntsslot. Zoals de naam al zegt sluit een meerpuntsslot niet op één, maar op twee of drie punten de deur af. En dat door één simpele draaibeweging met een sleutel. Deze meerpuntssoten zijn de beste manier om u te behoeden tegen een inbraak. De slotenmaker Roeselare weet niet alleen alles over veiligheidssloten, maar we weten ook als geen ander hoe deze te monteren. En dat doet de slotenmaker Roeselare graag voor u zodat we zeker weten dat de sloten optimaal hun werk doen.

Slotenmaker in Roeselare

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U heeft de voordeur op een kier gelaten omdat u even snel iets uit de achterbak van uw auto moet pakken. Plots is daar een windvlaag die de deur achter u dichtslaat. En natuurlijk liggen uw sleutels nog binnen. Natuurlijk is er niemand meer in huis die u weer naar binnen kan laten, en ook de buren die een reservesleutel hebben zijn niet meer thuis. Een dergelijke situatie is vast heel herkenbaar. Gelukkig hoeft u nu niet meer buiten te wachten totdat er iemand thuiskomt die wel de sleutel heeft. De slotenmaker Roeselare is binnen afzienbare tijd ter plekke en heeft in een oogwenk de deur voor u geopend, ook als het midden in de nacht gebeurt.

Niet alleen uw voordeur maar ook uw ramen, garages en dakkapellen kunt u goed afsluiten. Dieven kiezen niet altijd de voordeur om zichzelf binnen te laten. Daarom is het verstandig ook voor goede vergrendeling van andere openingen in uw huis te zorgen. De slotenmaker in Roeselare samen met u een slotenplan opstellen waarbij we inventariseren waar er sloten moeten worden bijgeplaatst, welke bestaande sloten moeten worden gerepareerd of vervangen, en kunnen het voor een vriendelijke prijs voor u installeren. Zo sluiten de slotenmaker in Roeselare alles goed voor u af.

Slotenmaker Roeselare openingstijden

De eerste vraag die u natuurlijk heeft is of de slotenmaker Roeselare nog beschikbaar en bereikbaar is voor de werken die u nodig heeft. Het kan namelijk zo zijn dat u wellicht in de nacht een probleem met een voordeur heeft en daardoor niet binnen geraakt. U wilt dan de slotenmaker Roeselare openingstijden weten. Bij Praesy hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. We kennen namelijk een 24/24 beschikbaarheid en bereikbaarheid voor de Roeselaarse slotenmaker.

Spoed of offerte aanvragen bij de slotenmaker Roeselare

Wilt u met spoed of zonder spoed een slotenmaker in Roeselare voor werken aan een deur, raam, poort of een andere ingang? Of wilt u gewoon een offerte aanvragen bij de slotenmaker in Roeselare? Allebei is mogelijk bij Praesy. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goedkope slotenmaker Roeselare

Wanneer u een budget heeft en op zoek bent naar een goedkope slotenmaker Roeselare dan kan u altijd aankloppen bij Praesy. We weten maar al te goed hoe het is om met onverwachte kosten komen te zitten en begrijpen dan ook dat het niet altijd mogelijk is om een betaling te doen. Wanneer u een goedkope slotenmaker Roeselare nodig heeft dan kan u altijd op ons rekenen. Praesy zorgt er voor dat u altijd achteraf kan betalen, wanneer betaling direct niet mogelijk is. Zo kan u ook profiteren van de goedkope slotenmaker Roeselare, zonder dat u direct het geld daar voor heeft.

Elektronisch vergrendelen door de slotenmaker Roeselare

Tegenwoordig zijn er ook hele betrouwbare elektronische sloten op de markt. Een slot met een elektronische cilinder heeft geen sleutel meer nodig om geopend te worden. Dat heeft als voordeel dat u deze ook niet meer kunt verliezen. Een elektronisch slot kunt u bedienen met een afstandsbediening, een codeklavier of een smartphone. Het voordeel is dat u zelf kunt toekennen wie recht heeft om het slot te openen maar ook binnen welke tijden. Zo kunt u bijvoorbeeld de schoonmaker alleen op woensdagochtend binnen laten, of sommige personen alleen voor een bepaalde periode het recht geven om uw huis te betreden. Deze sloten zijn niet alleen heel handig, maar ook heel veilig. Een slimme keuze dus.

Slotenmaker Roeselare prijs / kosten

Naast het feit dat u graag met spoed of zonder spoed geholpen wilt worden, is het natuurlijk ook belangrijk voor u om te weten wat de prijs of de kosten zijn voor de werkzaamheden. Een slotenmaker kan namelijk honderden euro’s vragen voor het openen van een deur. Bij Praesy brengen we daar verandering in. We brengen transparantie over de prijs en de kosten. Daarnaast zal u voor het openen van een deur nooit meer dan 100 euro betalen bij ons. Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen die betaald worden voor het openen van een deur door de slotenmaker Roeselare.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring