Kluis zonder code of sleutel

Code of sleutel kwijt?

30 Minuten

Kluis zonder code of sleutel openen

Het overkomt iedereen wel eens, een sleutel kwijt zijn of een code vergeten. Wanneer u een sleutel kwijt bent of een code vergeten bent dan zitten daar natuurlijk wel consequenties aan verbonden, vooral als het gaat om een kluis. Een kluis zonder code of sleutel openen kan, maar daar bestaat geen truc of tip voor. Er is ook in de meeste gevallen geen speciale code of speciale sleutel die gebruikt kan worden om de kluis zonder code of sleutel te openen. Een kluis zonder code of sleutel openen zal echt moeten gebeuren door te boren of door andere manieren om de kluis open te krijgen. Dit zal moeten gebeuren door de expert in kluizen, aangezien de beveiliging van een kluis in de meeste gevallen zeer complex is. Niet alleen dat is belangrijk, maar het kan zelfs zo zijn dat wanneer u verkeerde handelingen verricht er een blokkade wordt opgewerpt waardoor het nog moeilijker wordt om de kluis zonder code of sleutel te openen!

Kosten kluis zonder code of sleutel openen

De kosten van een kluis zonder code of sleutel openen kan sterk verschillen, afhankelijk van aan de ene kant de tijd die gespendeerd wordt door de expert, maar aan de andere kant ook de moeilijkheid. Zo kan er veel en duur materiaal nodig zijn om de kluis zonder code of sleutel te laten openen. Sommige kluizen zijn namelijk zo goed beveiligd, dat het niet mogelijk is om die snel open te krijgen of dat er speciaal materiaal nodig is om ze open te krijgen.

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kluis zonder code of sleutel openmaken

Een kluis zonder code of sleutel openmaken, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En dat klopt ook, tenminste: U zal de kluis niet zelf kunnen openmaken. Wanneer u geen code of geen sleutel heeft, dan kan u dit helaas niet meer open krijgen. Gelukkig is er nog altijd een oplossing door de kluizen expert langs te laten komen. De kluizen expert is namelijk de specialist op het gebied van alle kluizen en weet dus precies wat er voor nodig is om de kluis open te maken. Een kluis zonder code of sleutel openmaken zal dan ook in de meeste gevallen wel met schade gebeuren, want er zal geboord moeten worden of een andere manier moeten worden bedacht om de kluis open te krijgen. Het openmaken van uw kluis wanneer u geen code of sleutel meer heeft zal op specialistische wijze gebeuren door een jarenlange ervaren expert op het gebied van kluizen. De expert zal altijd in overleg met u de kluis openen en zal goed moeten onderzoeken hoe de kluis in elkaar steekt en wat er moet gebeuren om deze open te maken.

Goedkoop kluis zonder code of sleutel openen

Goedkoop een kluis zonder code of sleutel openen? Dat kan natuurlijk alleen bij Praesy. Door onze jarenlange ervaring en natuurlijk ook door de specialisten die we hebben is het mogelijk om prijzen te bieden die u bijna nergens anders zal krijgen. Geen kluis is te groot of te complex voor de specialisten. Wanneer u dus goedkoop een kluis zonder code of sleutel wilt laten openmaken dan helpen we u daar graag mee.

Wanneer u ons belt is het van belang dat we eigenlijk drie dingen ontvangen, namelijk: een foto, het model en het merk. Aan de hand van deze drie dingen kan onze specialist zich voorbereiden op de klus. De expert weet dan direct welk materiaal er nodig is om de kluis open te maken en ongeveer hoe complex het is. Aan de hand hiervan is het mogelijk om dus op voorhand een kostenindicatie te krijgen, al kan er natuurlijk in de echte prijs nog een verschil zitten (zowel voordelig als nadelig).

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring