Kluis openen?

Staat u voor een dichte kluis? Wilt u graag de kluis weer openen? Of heeft u gewoon tips nodig? Dan helpen we u graag!

Dichte kluis?

30 Minuten

Vaak kan de slotenmaker al met 30 minuten bij u zijn wanneer u een kluis wilt laten openen. Natuurlijk kan het ook op afspraak. Alles is mogelijk bij Praesy!

Kluis openen

Kluis openmaken

Het openmaken van een kluis is misschien wel een van de moeilijkste taken die een slotenmaker voor zijn of haar kiezen kan krijgen. Het openen van een simpele kluis is al een moeilijke klus, en dan hebben we het nog niet eens over de meest geavanceerde kluizen die er op de markt te vinden zijn. Wanneer u dus een kluis wilt laten openen door een specialist, is het zeer belangrijk om te weten of u met een betrouwbare slotenmaker te maken heeft die veel ervaring heeft met het openen van kluizen. En dat is precies waar Praesy u bij kan helpen, namelijk het vinden van de juiste specialist op het gebied van kluizen.

Vaak wilt u een kluis openen omdat u deze geerfd heeft, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de sleutel niet meer heeft, de code vergeten bent of dat de batterijen van de kluis leeg zijn. En in sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat u de kluis heeft gekocht en dus nog niet weet wat er in de kluis zit totdat u die open krijgt. Al met al zijn er allerlei redenen waarom u een kluis wilt laten openen. Voor de slotenmaker is het van belang dat die weet met wie die te maken heeft, dus de slotenmaker zal u altijd om uw identiteit vragen.

Kluis openen met schade of zonder?

Wanneer u de kluis wilt hergebruiken zou het natuurlijk zonde zijn wanneer deze alleen geopend kan worden met schade. En in sommige gevallen kan de slotenmaker er voor zorgen dat er zonder al te veel schade de kluis geopend kan worden, maar in de meeste gevallen zal de kluis met schade worden geopend. U kan er dus bijna zeker van zijn dat de kluis niet meer hergebruikt kan worden wanneer u deze wilt laten openen door een specialist. Dat is natuurlijk jammer voor de kluis, maar de inhoud is misschien veel te waardevol om u zich daar zorgen over te maken.

De specialist zal u voordat die aan de werken begint laten weten of u de kluis kan hergebruiken. En u kan dan alsnog het besluit nemen om het wel of niet te doen.

Kosten kluis openen

Wanneer u een klus uit wil laten voeren, voornamelijk door een specialist, is het voor u van belang om te weten wat de kosten ongeveer zullen zijn. De kosten voor het openen van een kluis zullen helaas niet meevallen, en dat komt gewoon om dat het zeer specialistisch werk is dat niet door velen uitgevoerd kan worden. Het openen van kluizen kan eigenlijk onderverdeeld worden in drie categorieen: makkelijk, gemiddeld en moeilijke kluizen. Hieronder hebben we een tabel met de kosten voor het openen van een kluis, met daarbij de type kluis.

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kluis openen met magneet

Het openen van een kluis met een magneet is haast niet mogelijk, en dit is dan ook onrealiseerbaar. Er zijn wel andere manieren om een kluis open te maken, maar dit zal u zelf niet kunnen. Dit zal u moeten laten uitvoeren door een specialist in kluizen die de zwakke plekken van een kluis kent. En die specialist kunnen we u leveren.

Kluis openen met lege batterij

Een van de vervelendste ervaringen met kluizen is het hebben van een kluis met een batterij, waarbij de batterij leeg is geraakt. Wanneer dit het geval is kan u helaas de kluis niet meer openen, omdat de batterij vervangen zal moeten worden. In sommige gevallen is er een handleiding beschikbaar voor de kluis wat u kan doen wanneer de batterij leeg is, maar in de meeste gevallen zal de kluis geopend moeten worden door een specialist.

Kluis openen met slijptol

Er is soms het idee dat een kluis eenvoudig geopend kan worden door allerlei materiaal te gebruiken, maar niets is helaas minder waar. Ook het openen van een kluis met een slijptol is een fabel. Dit is vrijwel onmogelijk bij de meeste kluizen. Een kluis heeft vaak een zwakke plek, maar dit zal vaak niet met een slijptol moeten gebeuren, maar vaak door met precisie te boren op bepaalde plekken.

Kluis openen zonder code of sleutel (code vergeten)

Het is een welbekend probleem, namelijk dat u de sleutel van uw kwijt bent of u opeens geen code meer hebt doordat u deze bent vergeten of dat u het papiertje kwijt bent waar de code op stond. Een hele vervelende ervaring, maar we zijn allemaal menselijk en dit kan gebeuren. Zodra dit gebeurd zal u de kluis moeten laten openen door een specialist op het gebied van kluizen en daar kunnen we u zeker bij helpen.

Kluis openen na het overlijden

Wanneer u een overlijden heeft van een van uw naasten en u hebt een kluis geerfd, dan wilt u uiteraard dat die kluis open kan. Praesy kan u helpen bij het vinden van de juiste partner bij het openen van een kluis na het overlijden. We zorgen er voor dat uw kluis professioneel geopend wordt. We ontvangen graag het merk, de type en ook nog een foto als het kan van de kluis om het goed te laten voorbereiden door de specialist.

Elektronische kluis openen

Een elektronische kluis openen is helaas niet zo makkelijk en dit zal u over moeten laten aan een specialist wanneer u dit soort kluizen niet meer open krijgen. Een elektronische kluis heeft zwakke plekken die een specialist in kluizen maar al te goed weet. Heeft u dus een specialist nodig om uw elektrische kluis te laten openen? Neem dan direct contact met ons op.

Kleine kluis openen

Heeft u een kleine kluis in huis die niet meer open gaat? Dan kunnen we u helpen bij het open krijgen van de kleine kluis. Wanneer de kluis geopend is door de specialist is het vrijwel zeker dat u de kluis niet meer kan gebruiken en zal u een nieuwe moeten aanschaffen. Het openen van een kleine kluis is vaak geen lastig werk, maar zal wel precisie en tijd vergen. Dit zal ongeveer een uur duren om deze open te krijgen.

Brandkluis openen

Een brandkluis openen is geen eenvoudige taak, en dat is ook logisch aangezien een brandkluis bedoeld is om bescherming te bieden tegen onder andere brand. Het zal voor de specialist in kluizen een leuke klus zijn, aangezien dit de uitdagende dingen zijn om te doen. Maar ook een brandkluis kan de slotenmaker die gespecialiseerd is in kluizen gewoon voor u openen.

Brandwerende kluis openen

Een brandwerende kluis is een beschermde kluis die tegen een stootje kan, voornamelijk tegen brand en andere soorten calamiteiten. Wanneer u een brandwerende kluis niet meer open krijgt is het natuurlijk weer van belang dat u deze open kan krijgen, maar helaas gaat dat niet zomaar. U heeft hier een specialist voor nodig, die jarenlang gespecialiseerd is in het openen van kluizen. En die regelen we voor u!

Kluis met cijferslot openen

Wanneer u een kluis met cijferslot heeft kan het wel eens voor komen dat u deze niet meer kan openen. En dat is natuurlijk vervelend, vooral wanneer u er belangrijke spullen in bewaard heeft die u nodig heeft. Dat kan gaan om juwelen, sieraden, geld, goud, notaris stukken, etc. Praesy helpt u bij het vinden van de juiste partner om deze kluis voor u te openen.

Meest gestelde vragen

Ik krijg de kluis niet meer open, wat nu?

Antwoord: Wanneer u helaas een kluis niet meer open krijgt dan is dat ook permanent, tenzij u de hulp inschakelt van een specialist. Een gesloten kluis zal u niet zomaar open krijgen, want dat is namelijk het doel van een kluis. Namelijk onbekenden buiten houden. Specialisten weten echter de zwakke plekken van een kluis te vinden, want elke kluis heeft er een, en kunne de kluis dan ook weer open krijgen. Neem contact met ons op om uw kluis te laten openen.

Zal de kluis met schade of zonder schade geopend worden?

Antwoord: Dat is een zeer goede vraag. In de meeste gevallen, vrijwel 99% van de gevallen, zal de kluis met schade geopend worden. Dat wil zeggen dat u helaas geen gebruik meer kan maken van de kluis wanneer deze geopend wordt door de specialist. De specialist zal namelijk vaak moeten boren in de kluis op de zwakke plek om deze open te krijgen. En dat zal er toe leiden dat u deze niet meer kan gebruiken.

Hoe werkt het precies wanneer ik een kluis wil laten openen?

Antwoord: Wanneer u een kluis wilt laten openen is het van belang om te weten dat de kluis waarschijnlijk met schade zal moeten worden geopend. Daarnaast is het openen van een kluis een specialisme, niet iedereen zal dit zomaar kunnen doen. Het belangrijkste om te weten is dat we wat informatie van u nodig hebben om door te geven aan de specialist. Zo willen we graag het merk, type en graag ook een foto van de kluis ontvangen om u zo goed mogelijk te kunnen laten helpen.

Wat is de prijs / kosten voor het openen van een kluis

Antwoord: Een kluis openen gebeurd door een specialist, en dat zal helaas niet zo goedkoop zijn. De prijzen van het openen van een kluis beginnen al bij 180 euro. En dit is een vanaf prijs, dus afhankelijk van het merk, type en het soort kluis kan het oplopen. Het zal dus niet goedkoop zijn om een kluis te laten openen, maar het zal het zeker waard zijn aangezien u weer bij de inhoud kan.

Reviews & Feedback

Naam
Email
Uw ervaring
Beoordeling
Review Content