Kluis openen?

Kluis laten openen

Kluis openmaken

Kluis openen

Een kluis openen is niet het alledaagse werk van een slotenmaker en vaak zal deze vakman het ook niet kunnen doen voor u. Een kluis openen zal u echt over moeten laten aan een expert in kluizen doordat deze de juiste ervaring heeft en daarnaast ook nog eens het gerief heeft wat nodig zal zijn om de meeste kluizen te kunnen openen. Dat is precies waar we u bij Praesy mee kunnen helpen. Via ons kan u direct (met spoed) een kluis openen expert verkrijgen in de regio. Elke kluis is verschillend en het zal dan ook per kluis verschillen hoe een kluis openen zal worden uitgevoerd. Bij de een is het heel eenvoudig om een kluis te openen, terwijl bij de ander dit speciaal materiaal zoals een diamantboor of andere boren nodig zijn om precies te boren op de zwakke plekken van de kluis.

Een kluis openen zal u niet zelf kunnen en we raden u dan ook aan om dit niet te proberen met een slijptol, magneet of boormachine. U zal echt uw kluis moeten laten openen door een expert en daarbij kan Praesy u dag en nacht helpen. Het eerste waar de kluis openen expert naar zal moeten kijken is welk type en merk uw kluis is en welke beveiliging deze heeft. Vaak zal dit op basis van ervaring en gevoel gebeuren, maar ook heel vaak heeft de technieker dit soort kluizen geopend en weet dan ook precies wat er moet gebeuren om dit open te krijgen. Hieronder kan u precies vinden welke services we aanbieden en ziet u ook meer informatie over onze kluis openen service.

Kluis openen prijs / kosten

Wanneer u een klus uit wil laten voeren, voornamelijk door een specialist, is het voor u van belang om te weten wat de kosten ongeveer zullen zijn. De kosten voor het openen van een kluis zullen helaas niet meevallen, en dat komt gewoon om dat het zeer specialistisch werk is dat niet door velen uitgevoerd kan worden. Het openen van kluizen kan eigenlijk onderverdeeld worden in drie categorieen: makkelijk, gemiddeld en moeilijke kluizen. Hieronder hebben we een tabel met de kosten voor het openen van een kluis, met daarbij de type kluis.

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kluis openmaken

Het openmaken van een kluis is misschien wel een van de moeilijkste taken die een slotenmaker voor zijn of haar kiezen kan krijgen. Het openen van een simpele kluis is al een moeilijke klus, en dan hebben we het nog niet eens over de meest geavanceerde kluizen die er op de markt te vinden zijn. Wanneer u dus een kluis wilt laten openen door een specialist, is het zeer belangrijk om te weten of u met een betrouwbare slotenmaker te maken heeft die veel ervaring heeft met het openen van kluizen. En dat is precies waar Praesy u bij kan helpen, namelijk het vinden van de juiste specialist op het gebied van kluizen.

Vaak wilt u een kluis openen omdat u deze geerfd heeft, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de sleutel niet meer heeft, de code vergeten bent of dat de batterijen van de kluis leeg zijn. En in sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat u de kluis heeft gekocht en dus nog niet weet wat er in de kluis zit totdat u die open krijgt. Al met al zijn er allerlei redenen waarom u een kluis wilt laten openen. Voor de slotenmaker is het van belang dat die weet met wie die te maken heeft, dus de slotenmaker zal u altijd om uw identiteit vragen.

Kluis openen met schade of zonder

Wanneer u de kluis wilt hergebruiken zou het natuurlijk zonde zijn wanneer deze alleen geopend kan worden met schade. En in sommige gevallen kan de slotenmaker er voor zorgen dat er zonder al te veel schade de kluis geopend kan worden, maar in de meeste gevallen zal de kluis met schade worden geopend. U kan er dus bijna zeker van zijn dat de kluis niet meer hergebruikt kan worden wanneer u deze wilt laten openen door een specialist. Dat is natuurlijk jammer voor de kluis, maar de inhoud is misschien veel te waardevol om u zich daar zorgen over te maken.

De specialist zal u voordat die aan de werken begint laten weten of u de kluis kan hergebruiken. En u kan dan alsnog het besluit nemen om het wel of niet te doen.

Kluis openen met magneet

Het openen van een kluis met een magneet is haast niet mogelijk, en dit is dan ook onrealiseerbaar. Er zijn wel andere manieren om een kluis open te maken, maar dit zal u zelf niet kunnen. Dit zal u moeten laten uitvoeren door een specialist in kluizen die de zwakke plekken van een kluis kent. En die specialist kunnen we u leveren.

Kluis openen met slijptol

Er is soms het idee dat een kluis eenvoudig geopend kan worden door allerlei materiaal te gebruiken, maar niets is helaas minder waar. Ook het openen van een kluis met een slijptol is een fabel. Dit is vrijwel onmogelijk bij de meeste kluizen. Een kluis heeft vaak een zwakke plek, maar dit zal vaak niet met een slijptol moeten gebeuren, maar vaak door met precisie te boren op bepaalde plekken.

Ik krijg de kluis niet meer open, wat nu?

Antwoord: Wanneer u helaas een kluis niet meer open krijgt dan is dat ook permanent, tenzij u de hulp inschakelt van een specialist. Een gesloten kluis zal u niet zomaar open krijgen, want dat is namelijk het doel van een kluis. Namelijk onbekenden buiten houden. Specialisten weten echter de zwakke plekken van een kluis te vinden, want elke kluis heeft er een, en kunne de kluis dan ook weer open krijgen. Neem contact met ons op om uw kluis te laten openen.

Zal de kluis met schade of zonder schade geopend worden?

Antwoord: Dat is een zeer goede vraag. In de meeste gevallen, vrijwel 99% van de gevallen, zal de kluis met schade geopend worden. Dat wil zeggen dat u helaas geen gebruik meer kan maken van de kluis wanneer deze geopend wordt door de specialist. De specialist zal namelijk vaak moeten boren in de kluis op de zwakke plek om deze open te krijgen. En dat zal er toe leiden dat u deze niet meer kan gebruiken.

Hoe werkt het precies wanneer ik een kluis wil laten openen?

Antwoord: Wanneer u een kluis wilt laten openen is het van belang om te weten dat de kluis waarschijnlijk met schade zal moeten worden geopend. Daarnaast is het openen van een kluis een specialisme, niet iedereen zal dit zomaar kunnen doen. Het belangrijkste om te weten is dat we wat informatie van u nodig hebben om door te geven aan de specialist. Zo willen we graag het merk, type en graag ook een foto van de kluis ontvangen om u zo goed mogelijk te kunnen laten helpen.

Wat is de prijs / kosten voor het openen van een kluis

Antwoord: Een kluis openen gebeurd door een specialist, en dat zal helaas niet zo goedkoop zijn. De prijzen van het openen van een kluis beginnen al bij 180 euro. En dit is een vanaf prijs, dus afhankelijk van het merk, type en het soort kluis kan het oplopen. Het zal dus niet goedkoop zijn om een kluis te laten openen, maar het zal het zeker waard zijn aangezien u weer bij de inhoud kan.

Firma's in de regio

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring