Kluis na overlijden openen

Dierbare overleden?

30 Minuten

Kluis na overlijden openen

Een kluis na overlijden openen is een van de meest gevraagde werkzaamheden die we via onze klantenservice binnen krijgen. Een dierbare die net is overleden of iemand waarvan de kluis wordt geërfd. Vaak wordt de achtergelaten kluis zonder code of sleutel gelaten en weet u niet waar u de code of sleutel kan vinden. De enige manier om de kluis dan open te krijgen is door een expert langs te laten komen om dit voor u te laten doen. Een kluis na overlijden openen doen we dan ook vaker en vaak gaat het om kleine kluizen die redelijk makkelijk open te krijgen zijn. In enkele gevallen krijgen we echt hele complexe opdrachten, maar dat is vaak bij welgestelde families waarvan de kluis is achtergelaten en dus opengemaakt dient te worden.

Kosten kluis na overlijden openen

De kosten van het openen van een kluis na overlijden kan verschillen, voornamelijk is dit afhankelijk van hoe moeilijk het is om de kluis te openen. Een kluis na overlijden openen is vaak een makkelijkere opdracht, aangezien niet heel veel mensen een grote of lastige kluis hebben. Zoals u in de tabel hieronder kan zien ziet u dan ook de prijzen die we hanteren voor het openen van een kluis na overlijden. Wanneer er speciaal materiaal nodig is om de kluis na overlijden te openen zal het duurder zijn natuurlijk, maar wanneer dit niet het geval is zal de prijs goedkoper worden.

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kluis na overlijden openmaken

Een kluis na overlijden openmaken kan in eerste instantie heel vervelend voelen, omdat u net een dierbare bent verloren en u dus nu bezig bent met het openmaken van wat de eigendom was van die dierbare. Dat begrijpen we maar al te goed, maar het is toch iets wat zal moeten gebeuren. U heeft namelijk recht op de kluis en u wilt natuurlijk ook weten wat er in die kluis zit. En zonder een code of sleutel kan u de kluis na overlijden niet open maken, waardoor u dus de kluizen expert nodig hebt om dit voor u te realiseren. Als kluizen expert onderzoeken we wat er nodig is om uw kluis open te maken en wanneer we dat weten gaan we direct aan de slag om dit te doen. Normaal gesproken zullen dit soort werken niet langer dan 1 uur duren, tenzij het een uitzonderlijk geval is waardoor er meer tijd nodig is om de kluis open te maken.

Goedkoop kluis na overlijden openen

Goedkoop kluis na overlijden openen is wat u niet zo snel zal vinden, aangezien u op zoek bent naar een echte specialist om dit te doen. Gelukkig brengen we daar verandering in. In de tabel kan u namelijk zien wat de prijzen zijn die we hanteren, gemiddelde prijzen die zeer marktconform zijn. Veel goedkoper gaat u het op de markt niet vinden, omdat een kluis niet zomaar geopend kan worden. Hier is veel ervaring voor nodig en ook een bepaalde feeling met het vak.

Afhankelijk van de complexiteit kan de prijs oplopen, maar dat kan ook zo zijn wanneer er speciaal materiaal nodig is om de kluis open te maken. Het openmaken van een kluis na overlijden kan in sommige gevallen heel gevoelig liggen en daar houden we uiteraard rekening mee bij het openen hiervan. Helaas is het niet altijd mogelijk om de kluis open te maken zonder schade, hoewel we dit natuurlijk altijd proberen. In de meeste gevallen is dit gewoon echt niet mogelijk vanwege de goede beveiliging die kluizen met zich meebrengen.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring