Kluis met cijferslot

Kluis openen met cijferslot

30 Minuten

Kluis met cijferslot openen

Een kluis met cijferslot openen wilt u natuurlijk alleen maar als u niet meer in de kluis kan geraken en dat gebeurd vaker dan u denkt. We krijgen wekelijks de aanvraag of het mogelijk is om een kluis met cijferslot te openen in de gemeentes waar we beschikbaar en bereikbaar zijn. Het openen van een kluis met een cijferslot is niet gemakkelijk. Vooral niet bij modellen die nieuwer zijn en over complexe systemen bevatten die u kunnen buitensluiten wanneer u in de kluis boort. Het is daarom van belang dat wanneer het gaat om een kluis met cijferslot openen dat dit wordt uitgevoerd door een expert. Iemand die jarenlang ervaring heeft met het openen van een kluis. Een kluis openen kan namelijk niet elke persoon, maar zal echt iemand moeten zijn met de nodige ervaring.

Kosten kluis met cijferslot openen

Een kluis met cijferslot zal de gemiddelde persoon niet in huis hebben, dat zal alleen nodig zijn wanneer u dierbare spullen hebt die u graag wilt bewaken zodat inbrekers of anderen en niet makkelijk bij kunnen geraken. Een expert in het openen van een kluis met een cijferslot vinden is niet gemakkelijk, want kluizen openen met een cijferslot kan namelijk heel erg ingewikkeld zijn. Gelukkig kan Praesy dit echter wel voor u organiseren, maar zal dit natuurlijk kosten met zich meebrengen. De prijzen van een kluis met cijferslot openen expert zal hoger zijn dan een normale klus. Dit komt door de complexiteit en de ervaring die nodig is om dit te doen. Hieronder hebben we een overzicht geplaatst van de mogelijke kosten die u tegemoet kan zien geraken. Neem echter contact op met de klantenservice, want die kan namelijk aan de hand van foto’s een meer gerichte prijs aanleveren.

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kluis openmaken met cijferslot

U kan elke slotenmaker bellen en vragen of het mogelijk is om een kluis met cijferslot open te maken, maar veel van hen zullen antwoorden dat ze dit niet kunnen of niet over de mensen beschikken die dit voor u kunnen doen. Hier zijn namelijk speciale skills voor nodig die alleen opgedaan kunnen zijn wanneer die persoon jarenlang ervaring heeft opgedaan met het openmaken van kluizen die een cijferslot hebben. Een kluis openmaken met cijferslot kan gemakkelijk zijn, maar in de meerderheid van de opdrachten die we zien merken we toch dat dit de nodige complexiteit met zich meebrengt. U moet zich ook voorstellen dat er talloze modellen en merken zijn waarvan ieder van die modellen en merken hun eigen systeem hebben wat betreft het op slot doen van de kluis met cijferslot, maar daarnaast ook nog eens een speciale inbraakbeveiliging hebben ingebouwd voor als iemand de kluis probeert te openen met een boor of een slijptol of een andere soort machine. Het is dus van belang dat diegene die hier mee bezig gaat er voor zorgt dat er niet zomaar gewerkt wordt, maar dat er nagedacht wordt over hoe de kluis opengemaakt moet worden.

Goedkoop kluis met cijferslot openen

Een kluis met cijferslot openen is in de meeste gevallen niet goedkoop en dat zal u merken. Prijzen beginnen vanaf 150 euro en kunnen oplopen tot honderden euro’s afhankelijk van de complexiteit. Bij ons gebeuren dingen anders, wij regelen namelijk een expert die de goedkoopste is op de markt. Wanneer u dus goedkoop een kluis met cijferslot wilt openmaken, dan zorgen we er altijd voor dat we dit goedkoop doen.

U zal een prijs betalen die marktconform is, zoals ook aangegeven in de tabel hierboven. Deze prijzen zijn marktconforme prijzen en in de meeste gevallen kan de expert een goede deal met u maken wanneer de expert de kluis zelf heeft gezien en weet hoe de kluis in elkaar steekt. Kortom, u krijgt dus de beschikking over een expert in het openen van een kluis met cijferslot en daarnaast betaalt u (onder normale omstandigheden) ook nog de goedkoopste prijs op de markt die beschikbaar is. Wanneer u niet zeker weet welk merk of welk type kluis u heeft, maak dan een foto van de kluis en stuur deze op naar onze medewerkers van de klantenservice. Die kunnen met een foto veel meer dan u zou verwachten!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring