Kleine kluis openen

Kleine kluis

30 Minuten

Kleine kluis openen

Een kleine kluis openen klinkt gemakkelijk, aangezien de kluis klein van formaat is. Maar een kleine kluis hoeft niet te betekenen dat de beveiliging ook gemakkelijk is. Er zijn namelijk veel kleine kluizen die heel ingewikkeld zijn qua beveiliging en dus moeilijk zijn om te openen. Maar in de meeste gevallen wanneer het om een kleine kluis openen gaat dan gaat het vaak om kleine kluizen openen die een makkelijke beveiliging hebben. Wanneer dit het geval is dan kan het in sommige gevallen zonder schade. Dat is echter heel erg afhankelijk van de situatie en natuurlijk ook van het model en merk. De kluizen expert zal goed in overleg met u bepalen wat er moet gebeuren en wat er kan om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Kosten kleine kluis openen

De kosten van een kleine kluis openen zijn over het algemeen goedkoper dan een normale kluis openen. Dit scheelt echter niet heel erg veel en is voornamelijk afhankelijk van de complexiteit van de beveiliging. Wanneer het lastig is om de kleine kluis te openen dan zal het natuurlijk vanzelfsprekend zijn dat de prijs hoger zal uitvallen. Wanneer het makkelijker is om de kleine kluis te openen dan zullen de prijzen lager uitvallen. In goed overleg kan alles besproken worden met de expert op het gebied van uw kluis. Om een kostenindicatie te geven kan u altijd een foto van de kluis opsturen naar een van onze medewerkers!

Type KluisKosten (gemiddeld, incl. btw)
Makkelijke kluis€ 120 - 180
Gemiddelde kluis€ 180 - 220
Moeilijke kluisVanaf € 220

Kleine kluis openmaken

Een kleine kluis openmaken wordt gedaan door de expert op het gebied van kluizen en kan niet door iemand anders worden gedaan. We leggen u namelijk uit hoe het zit. Wanneer u zelf besluit om een kleine kluis open te maken bestaat er namelijk de kans dat de beveiliging in werking wordt gesteld in de kluis zelf en dan wordt de complexiteit eigenlijk alleen maar nog heviger voor het openen van de kluis. Het is daarom van belang om dit nooit zelf te doen en dit ook niet over te laten aan iemand die geen verstand heeft van een kleine kluis openmaken. Wanneer u dus een kleine kluis open wilt maken kan u dit overlaten aan de expert die Praesy voor u kan regelen. De expert heeft jarenlang ervaring met het openmaken van kleine kluizen.

Een kleine kluis openmaken duurt meestal niet langer dan een uur, maar dat is afhankelijk van hoe sterk de kluis beveiligd is. In de meeste gevallen zal het ongeveer 30 minuten duren om een kleine kluis te openen. Wanneer de kleine kluis openen te complex is voor de expert die aanwezig is zullen we altijd consulteren met collega’s of met de fabrikant om er achter te komen wat er nog kan worden gedaan om de kleine kluis te openen.

Goedkoop kleine kluis openen

Goedkoop kleine kluis openen? Zoals u in de tabel hierboven kunt zien hebben we de prijzen vermeldt die u zal betalen wanneer u een kleine kluis wilt laten openen. Dit zijn gemiddelde prijzen die marktconform zijn en er zal weinig tot niets afgeweken worden van deze prijzen. Wanneer de kleine kluis openen makkelijker ging dan verwacht dan zal de prijs verlaagd worden, maar er zit altijd een maximum bedrag vast aan het openen van een kleine kluis. Wist u dat u het makkelijk kan maken voor ons om een goede prijsindicatie af te geven voor het openen van een kleine kluis? Het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is een foto van uw kluis te sturen zodat we precies kunnen zien welk model en welk merk het is. Dit maakt het voor ons makkelijker om precies te weten welke type beveiliging de kleine kluis heeft en een plan op te stellen wat er gedaan moet worden om de kleine kluis te openen.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring