Slotenmaker Ieper

Slotenmaker in Ieper

Goedkope slotenmaker Ieper

Slotenmaker Ieper

Alles wat de moeite waard is, wordt bewaard achter slot en grendel, net zoals uw persoonlijke bezittingen. Ook u en uw dierbaren slapen veilig achter een goed afgesloten voordeur. De slotenmaker Ieper begrijpt hoe belangrijk uw bezittingen, uw firma en uw gezin voor u zijn. Daarom helpt de slotenmaker Ieper u graag om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen en ervoor te zorgen dat inbrekers geen vrij spel hebben.


Een slotenmaker Ieper is uiteraard gespecialiseerd in allerlei soorten sloten, grendels en beslag. Maar wist u dat uw slotenmaker Ieper ook een expert is op het gebied van toegangscontrole Ieper en inbraakpreventie? Door onze jarenlange expertise op het gebied van veiligheid kan de slotenmaker Ieper u adviseren hoe optimaal uw huis te beveiligen en daartoe een sleutelplan op te stellen.
Ook staat de slotenmaker in Ieper 24 uur per dag voor u klaar om te helpen bij calamiteiten en spoedgevallen, zoals wanneer u zichzelf heeft buitengesloten Ieper, als u uw sleutels verloren heeft en het huis of auto niet meer in kunt, of bij een vertrouwensbreuk. Mocht er zich op zaterdagavond een acuut sleutelprobleem voordoen dan is dat voor de slotenmaker Ieper geen enkel probleem. Ook in het weekend en op feestdagen trekt ons team van Praesy met vakmensen erop uit om u te helpen.

 • De slotenmaker Ieper zorgt dus voor een goede inbraakbeveiliging Ieper. Waaronder een slotenplan behoort tot de mogelijkheden.

Geholpen worden door de slotenmaker Ieper voor uw sloten

Sloten gaan vrij lang mee, en door regelmatig onderhoud en reiniging van het slotmechaniek kunt u jarenlang plezier hebben van uw slot. Maar op den duur gaan sloten slijten waardoor de kans bestaat dat een sleutel in het slot afbreekt. Dan is het tijd om uw sloten te vervangen.
Maar er is nog een reden waarom het raadzaam is om een ouder slot te vervangen voor een nieuw veiligheidsslot. Helaas leren inbrekers metertijd om de sloten die veelvuldig worden gebruikt snel open te breken. Uw slot wat een aantal jaar geleden nog prima voldeed aan de veiligheidseisen is nu verouderd.

Ook daarom doet u er goed aan om regelmatig de oudere sloten te vervangen voor nieuwe sloten die aan de veiligheidseisen van politie en verzekeringsmaatschappijen voldoen. Zo houdt u de inbrekers buiten de deur.

Sloten met spoed vervangen bij een vertrouwensbreuk
Aan alle goede dingen komt een eind, ook aan relaties. En dat gaat niet altijd even gemoedelijk. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een werknemer op staande voet heeft moeten ontslaan, en dat deze werknemer nog wel in het bezit is van een sleutel. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verhinderen dat deze persoon nog toegang heeft tot het bedrijfspand. Wij kunnen dan met spoed de sloten vervangen zodat de ex-werknemer geen kwaad kan met de sleutel die hij in zijn bezit heeft, en het pand niet meer kan betreden. Daarmee is de veiligheid van uw bedrijf gegarandeerd en hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken.

Slotenmaker in Ieper

Als u in Ieper of omgeving woont en vragen heeft over inbraakpreventie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u graag uw huis optimaal te beveiligen.

De nieuwe veiligheidssloten houden inbrekers langer buiten de deur. Ze zijn beter bestand tegen populaire methodes om een slot open te breken zoals het kerntrekken waarbij de cilinderkern uit ket slot wordt getrokken of uitboren waarbij de cilinder wordt uitgeboord. De goede veiligheidssloten zijn voorzien van een keurmerk van bijvoorbeeld de SKG of de VDS. Het aantal sterren geeft aan hoeveel beveiliging het slot biedt tegen een inbraak. Hoe meer sterren, hoe veiliger. U kunt ook alleen de cilinder vervangen door een veiligheidscilinder Die vaak zijn uitgevoerd in gehard staal zodat uitboren niet meer mogelijk is en worden geleverd met een eigendomscertificaat, wat overhandigd moet worden bij het bijbestellen van een sleutel. Er zijn ook sloten die weliswaar door 1 sleutel bediend worden, maar zichzelf op 2 of 3 punten in de deur vastgrijpen. Deze meerpuntssloten zijn de optimale beveiliging van uw huis.

Slotenmaker Ieper openingstijden

Zoals u wellicht heeft kunnen zien hoeft u zich totaal geen zorgen te maken over de openingstijden van de slotenmaker Ieper. Bij Praesy kan u namelijk 24/24 over een slotenmaker in Ieper beschikken. Of u nu een slotenmaker in de ochtend, middag, avond of in de nacht nodig heeft. Er is altijd iemand beschikbaar en bereikbaar voor u. De slotenmaker Ieper openingstijden zijn dus 24/24, 7 op 7. U kan daarnaast ook een beroep doen op de diensten op feestdagen en natuurlijk ook gewoon in het weekend. Zowel de zaterdag als de zondag.

Goedkope slotenmaker Ieper

Wanneer u op zoek gaat naar een slotenmaker Ieper dan weet u dat u moet letten op een aantal dingen. U moet natuurlijk te maken hebben met een betrouwbare lokale slotenmaker in Ieper. Daarnaast moet het natuurlijk een slotenmaker van Ieper zijn die betaalbaar is. En dat laatste is helaas niet zo eenvoudig om te vinden. Voor het openen van een deur worden soms honderden euro’s gevraagd, terwijl dit natuurlijk niet eerlijk is. Gelukkig biedt Praesy een goedkope slotenmaker Ieper aan en zorgen we er voor dat de eerlijkheid en transparantie terug komt bij de slotenmakers van Ieper.

U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de betrouwbaarheid, kwaliteit en de prijs. Want met de goedkope slotenmaker Ieper krijgt u altijd iemand die betaalbaar is voor de werken die uitgevoerd moeten worden. We zorgen er voor dat u niet voor een verrassing komt te staan en wanneer dit wel het geval is dan zorgen we er voor dat u achteraf kan betalen zodat het makkelijker voor u wordt om toch de werken te kunnen laten uitvoeren door de slotenmaker Ieper.

Extra veilig door de slotenmaker Ieper

In deze tijd is het vaak niet genoeg alleen een goed slot op uw voor- en achterdeur te hebben. Inbrekers weten vaak juist binnen te komen via ramen of dakkapellen die makkelijk kunnen worden geforceerd. Ook voor uw ramen, schuifpuien en dakkappellen kunt u veiligheidssloten verkrijgen. Daarmee sluit u zoveel mogelijk de toegang af voor een eventuele insluiper. Ook kunt u nog extra sloten en vergrendelingen op risicovolle ramen en deuren aanbrengen. Wij geven u graag advies over welke sloten u nodig heeft voor uw woning en kunnen deze ook vakkundig voor u installeren. Dan weet u zeker dat het slot op de juiste wijze is gemonteerd en met effectiefst functioneert tegen een inbraakpoging.

Slotenmaker Ieper prijs / kosten

Naast dat u natuurlijk geholpen wilt wordt met de problemen die u heeft of werken die u heeft, wilt u natuurlijk ook weten wat de slotenmaker Ieper qua prijs en of kosten vraagt voor de werken die u nodig heeft. Dat is natuurlijk ook belangrijk, want voor de meeste werken heeft u geen apart budget genomen. Want u heeft niet gedacht dat u de diensten van de slotenmaker Ieper nodig zou hebben. Gelukkig bestaat Praesy. Als Praesy willen we de kosten voor de slotenmaker Ieper inzichtelijk maken. Transparantie staat bij ons voorop. Hieronder vindt u de prijs voor het openen van een deur.

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring