Hoogstraten Slotenmaker nodig?

Slotenmaker Hoogstraten

100% Betrouwbaar

Slotenmaker Hoogstraten

Een goede slotenmaker in Hoogstraten vinden is niet zo eenvoudig, en al helemaal niet iemand die betrouwbaar is en daarnaast ook nog de nodige kwaliteit levert. Praesy neemt al die onzekerheid weg, en dat is ook hard nodig in een grote stad als Hoogstraten. Talloze telefoontjes ontvangen we van mensen die zeer nare ervaringen hebben bij het inhuren van een slotenmaker. En met die ervaringen gaan we nu aan de slag. De partners die met Praesy werken zijn betrouwbaar, tegen een betaalbare prijs en leveren ook nog eens de kwaliteit die u zou verwachten. We zorgen er voor dat u de juiste behandeling krijgt.

Een slotenmaker is een vakman, een specialist. Deze vakman weet alles op het gebied van sloten, deuren, ramen en poorten. Geen klus is te moeilijk voor deze vakman. Wanneer u dus denkt dat u een slotenmaker nodig heeft in Hoogstraten, dan kan u ons altijd raadplegen. Al is het alleen maar voor vragen.

Wat kan de slotenmaker voor u betekenen in Hoogstraten?

Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker dan wil u natuurlijk wel weten wat deze slotenmaker precies voor u zou kunnen betekenen in Hoogstraten en in de regio van Hoogstraten. U wil weten wat de slotenmaker kan, wat de slotenmaker niet kan en wanneer de slotenmaker beschikbaar is.

De slotenmaker kan u helpen bij:

 • Het plaatsen, vervangen of repareren van een slot, driepuntsluiting, meerpuntsluiting
 • U weer binnen laten wanneer u buitengesloten bent
  • Als u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent geraakt, sleutels vergeten bent, of uw sleutel is afgebroken in het slot
 • Het vervangen, plaatsen en repareren van een elektrisch slot of elektrische sloten
 • Bij het openmaken van een auto wanneer u zich buitengesloten heeft uit uw auto
 • Bij houtbewerking van ramen en deuren
 • Het automatiseren van deuren en poorten
 • Het openen van een kluis of meerdere kluizen
 • Het uitvoeren van inbraakbeveiliging en inbraakpreventie
 • Het opstellen van een sluitplan

De slotenmaker kan u niet helpen bij:

 • Het openen van een fietsslot: Dit zou veel te duur voor u zijn, het advies is om zelf het slot kapot te maken met een betonschaar
 • Het openen van een deur van iemand anders: We openen geen deuren waarvan u niet de eigenaar bent. We zullen u altijd om een ID vragen en dit ook fotograferen

Slotenmaker in Hoogstraten

Hoogstraten is niet alleen een stad, maar ook een provincie. Het kan dus zijn dat u bijvoorbeeld een slotenmaker nodig heeft in Mechelen of Kapellen. Praesy heeft een groot netwerk aan partners die er voor kunnen zorgen dat u in heel Hoogstraten geholpen kan worden met de problemen die u heeft en waarbij u dus een slotenmaker nodig heeft.

Voordat u om de hulp van de slotenmaker vraagt, is het belangrijk om de volgende zaken door te nemen. De volgende vragen moet u zichzelf stellen, en we horen graag wat u exact nodig heeft zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

 • Waarom heeft u een slotenmaker nodig?
 • Hoe snel heeft u een slotenmaker nodig?
 • En heeft u een budget om de slotenmaker te laten komen
  • TIP: Bekijk de prijslijst om er zeker van te zijn dat u het kan betalen!
 • Geef ons een goede omschrijving van het slot en de deur/poort/raam om een beter beeld te krijgen
 • Waar woont u? En bent u de eigenaar van deze woning?

Openingstijden

Wanneer u de slotenmaker in Hoogstraten nodig heeft is het natuurlijk wel belangrijk dat u weet of de partners van Praesy beschikbaar zijn. Gelukkig bent u bij de juiste partner terecht gekomen. Praesy heeft namelijk slotenmakers die 24/24 bereikbaar en beschikbaar zijn. Dit zijn de openingstijden:

Wat is de prijs en wat zijn de totale kosten?

Het is heel logisch dat wanneer u een slotenmaker nodig heeft in Hoogstraten, dat u wil weten wat de prijs is van een slotenmaker en hoeveel het u in totaal gaat kosten. Het kan namelijk zijn dat u geen rekening in uw budget heeft gehouden met het nodig hebben van een slotenmaker en dan kan het lastig voor u zijn om dit te betalen. Gelukkig kunnen we u altijd helpen bij het bedenken van oplossingen wat betreft de betaling. Wil u weten wat de tarieven zijn? Neem dan een kijkje op de prijslijst.

Spoed of offerte aanvragen

Als u met spoed een vakman nodig heeft dan is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. U kan ons altijd 24/24 telefonisch benaderen en we helpen u dan ook heel graag met spoed. Wanneer u echter geen spoed opdracht heeft, maar een offerte aan wil vragen dan is dit uiteraard ook mogelijk via de klantenservice. Wil u gewoon tips ontvangen of heeft u hulp nodig? Dan staan we uiteraard ook gewoon voor u klaar via ons telefoonnummer!

Buitengesloten

U komt uw huis, appartement of firma niet binnen? U bent buitengesloten? Dat is heel vervelend en dat is iets wat we dagelijks steeds maar weer tegen komen in het werkveld. Buitengesloten geraken is de meest voorkomende klus waar slotenmakers mee te maken krijgen, en dat is ook precies waar slotenmakers gespecialiseerd in zijn. Wanneer u buitengesloten bent wil u natuurlijk zo snel mogelijk weer binnen geraken. U heeft daar niet altijd een slotenmaker voor nodig. In sommige gevallen zou u het zelf op kunnen lossen, als u echt het geld niet heeft om een slotenmaker te laten komen.

Wanneer u echter genoeg budget heeft voor een slotenmaker, dan raden we u altijd aan om een slotenmaker te bellen. De slotenmaker is de expert op het gebied van buitengesloten zijn en weet dan ook de methodes hoe u weer binnen kan geraken. Vaak zonder schade aan de deur, maar soms helaas toch met schade wanneer de deur op slot is of wanneer het slot kapot is.

Wat kan u doen als u Buitengesloten bent in Hoogstraten?

Wanneer u buitengesloten bent in Hoogstraten dan kan u een aantal dingen proberen voordat u de slotenmaker belt. Niet iedereen kan een slotenmaker betalen, en dat snappen we maar al te goed. Hierbij dus een paar tips voor het zelf proberen op te maken van een deur wanneer u buitengesloten bent.

 • Wanneer u een makkelijke deur heeft zou u kunnen proberen om met een stuk plastic of een kaart tussen uw deur te gaan en proberen het slot open te krijgen. Wat u doet is eigenlijk het stuk harde plastic er tussen plaatsen en tegen het dagslot aan te drukken.
 • Probeer het anders met een bankkaart, ook dit is in sommige gevallen mogelijk
 • Als u echt geen geld heeft voor een slotenmaker, dan kan u proberen om een raampje in te slaan om toch binnen te geraken. Mocht u dit doen, dan kan u het beste het raam van de achterdeur proberen in te tikken
 • Werkt dit allemaal niet voor u? Dan kan u ons bellen en proberen we u zo goed mogelijk te helpen!

Sleutel kwijt

Ach, wat vervelend zeg. U bent uw sleutels kwijtgeraakt, of in ieder geval de belangrijkste sleutel: de huissleutel. En dan staat u daar voor een dichte deur, vooral als er niemand anders is die ook een sleutel heeft. Neem even het moment om te bedenken of iemand anders een sleutel heeft, en als dat niet het geval is.. Dan kan u helaas niet meer eenvoudig binnen geraken. Wanneer u uw sleutel kwijt bent of in het ergste geval al uw sleutels, dan rest er niets anders dan de slotenmaker bellen. De slotenmaker heeft altijd een manier om u weer binnen te laten. Er bestaan eigenlijk twee soorten opdrachten, wanneer u uw sleutels kwijt bent geraakt.

Dit is wat we in de praktijk zien:

 • U bent uw sleutels kwijtgeraakt, en u heeft de deur niet op slot gedaan
 • U bent uw sleutels kwijtgeraakt, en u heeft de deur op slot gedaan
 • U bent uw sleutels kwijtgeraakt, en uw slot is kapot (deze variant bespreken we verderop)

Ik heb mijn deur niet op slot gedaan

Wanneer u uw deur niet op slot heeft gedaan, dan mag u eigenlijk van geluk spreken. In 99% van de gevallen, eigenlijk bijna alle, kunnen we uw deur openen zonder schade aan te richten aan het slot. Dit betekent dus dat u geen torenhoge kosten heeft, maar eigenlijk betaalbaar weer binnen gelaten kan worden in uw huis, appartement of firma. Vaak zijn we dan na maximaal 20 minuten bij u weg, en laten we u hopelijk achter met een enorme glimlach.

De kosten: 60-90 euro (overdag)

Ik heb mijn deur op slot gedaan

Oei, wanneer u uw deur op slot heeft gedaan dan betekent dit dat u helaas niet meer eenvoudig binnen in uw huis geraakt. En er rest niets anders op dan schade aan het slot toe te brengen. Uw slot is dan niet meer bruikbaar en deze zal dan ook vervangen moeten worden, en dan krijgt u dus ook nieuwe sleutels. Wat we doen is dat we dit slot, afhankelijk van welk type slot het is, er uit gaan boren met ons materiaal. Dit kan even wat tijd kosten, want sommige sloten zijn goed beveiligd. U kan er dan voor kiezen welk type slot u daarvoor terug wil. Dat laten we allemaal aan u over. U kan voor een veiligheidsslot of een normaal slot kiezen, we laten het u allemaal zien.

De kosten: 90-130 euro (overdag, en voor een normaal slot)

Sleutel afgebroken

Het komt heel vaak voor in de praktijk, vooral wanneer uw slot niet meer goed functioneert of wanneer het koud is. U steekt de sleutel in het slot om de deur dicht te doen of de deur te openen. Vaak krijgt u de sleutel er niet makkelijk in of uit, en doordat u te veel kracht op het openen of het dichtmaken van de deur zet, breekt de sleutel af. Zoals u kan lezen betekent dit vaak dat er iets mis is met uw slot, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Wanneer u uw sleutel heeft afgebroken, betekent dit eigenlijk het volgende. 

Dit is wat we in de praktijk zien:

 • Uw sleutel is afgebroken en uw deur is op slot
 • Uw sleutel is afgebroken en u heeft de deur niet op slot gedaan
 • Uw sleutel is afgebroken, en er blijkt iets mis te zijn met uw slot (deze variant bespreken we verderop)

Ik heb mijn sleutel afgebroken en mijn deur is op slot

Dit is eigenlijk de meest vervelende vorm die u kan ervaren. Uw sleutel is namelijk afgebroken in het slot, en de deur is nog steeds op slot. Dit betekent eigenlijk dat we geen andere keus hebben dan uw slot te forceren, tenzij u een reservesleutel heeft. Wanneer u een reservesleutel heeft kunnen we het stukje dat in het slot zit eruit halen, en u kan dan vervolgens de deur weer openen.

Tip: Laat uw slot wel nakijken, want een afgebroken sleutel kan als oorzaak hebben dat uw slot niet goed meer functioneert

Kosten zonder slot te forceren: 60-90 euro (overdag)

Kosten met slot te forceren: 90-130 euro (overdag, en bij een normaal slot)

Ik heb mijn sleutel afgebroken en de deur is niet op slot

Wanneer dit het geval is, dat uw sleutel is afgebroken en de deur niet op slot is, dan heeft u geluk als u nog een reservesleutel heeft. De slotenmaker, partner van Praesy, kan dan vervolgens het stukje uit het slot halen. Zo kan u dan weer gebruik maken van uw reservesleutel. Heeft u een extra sleutel nodig? Dan kunnen we een sleutel bijmaken.

Kosten: 60-90 euro (overdag)

Inbraakbeveiliging

Wanneer u de statistieken van inbraken bekijkt dan kan u zien dat er ongeveer 144 inbraken per dag plaatsvinden. 144 inbraken per dag, dat zijn er ongeveer 53000 per jaar. En Hoogstraten is een van de steden die op kop staat wat betreft inbraken, en daarom is het dus steeds belangrijker om aan uw inbraakbeveiliging te werken. Maar wat is inbraakbeveiliging precies, en wat kan u doen om er voor te zorgen dat het zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt voor inbrekers? Hoe kan u zicht houden op uw woning of firma? Hieronder delen we tips wat u zou kunnen doen om een goede inbraakbeveiliging te hebben in een stad als Hoogstraten.

 • Zorg voor een stevige deur, en ook een goed slot. Een goed slot is beveiligd en heeft het liefst een anti-kerntrekbeslag met een SKG 3 sterren cilinder.
 • Zorg voor sensors in en rondom het huis. Sensors met licht, maar ook sensors met camerabewaking
 • Zorg voor camera’s in uw huis met sensors die bewegingen kunnen detecteren
 • Zorg er voor dat als u in het donker (vaak in de avond) weg gaat, dat u de lichten aan laat staan in huis. Dit schrikt inbrekers vaak af
 • Zorg er voor dat u een buurt whatsapp groep heeft die de buurt in de gaten houden

Het belangrijkste wat u kan doen echter is er voor te zorgen dat uw huis goed beveiligd is. En daar kan de slotenmaker in Hoogstraten bij helpen. Wil u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Kluis openen

Wanneer u een kluis heeft die geopend moet worden, dan bent u niet bij alle slotenmakers aan het juiste adres. Het openen van een kluis kan namelijk niet iedereen. Het betreft echt een heel specialistisch deeltje van het slotenmaker zijn en dit is echt alleen wat de ware experts kunnen op het gebied van het openen van sloten. Een kluis is ingewikkeld, en de kans dat u een kluis kan openen zonder schade is eigenlijk vrijwel nihil. In de meeste gevallen zal de kluis met schade geopend moeten worden.

Het openen van een kluis wordt ons vaak gevraagd door mensen die een kluis hebben geerfd, of wanneer er een kluis gevonden is in een woning of firma die overgenomen is. Daarnaast krijgen we ook vaak als reden dat de kluis is gekocht bij het opkopen van veel spullen. Helaas kunnen we bij dit soort opdrachten niet achterhalen van wie de kluis is, maar proberen we wel bij verdachte situaties om er zeker van te zijn dat de kluis van de persoon in kwestie is.

 • Het openen van een kluis is geen eenvoudige klus, dit kan soms uren duren (afhankelijk van de beveiliging)
 • Het openen van een kluis zal vaak met schade gebeuren, helaas
 • Het openen van een kluis is specialistisch werk, en dat gebeurd door een speciale vakman die zich verdiept heeft in de beveiliging van kluizen
 • Heeft u dus iemand nodig die uw kluis open kan maken? Dan kan u ons altijd bellen!

Slot kapot

Wat we ook heel vaak tegen komen, vooral wanneer het koud is en vooral bij meerpuntsluitingen en driepuntsluitingen, is dat het slot kapot kan gaan. Een slot dat kapot is, betekent eigenlijk dat u niet heel veel meer kan. En des te vervelender wanneer u buiten staat en dus niet meer binnen geraakt in uw woning of in uw firma. Wanneer uw slot kapot is is het belangrijk dat het slot vervangen wordt. Een slot is vrij algemeen, er zijn talloze sloten en het is dan ook belangrijk om te weten welk slot u heeft. Voornamelijk als u er zeker van wil zijn dat u een veilig slot heeft. Wanneer uw slot kapot is zal deze vervangen moeten worden en daar kan de slotenmaker in Hoogstraten u bij helpen.

Slot kapot? Vervangen maar!

Wanneer uw slot kapot is zal deze vervangen moeten worden, en dat werkt eigenlijk als volgt.

 • Bel Praesy via 0465233305
 • Slot kapot? Bent u buitengesloten, of staat u binnen? Laat het ons weten!
 • Geef aan wat er precies kapot is of wat er precies gebeurd wanneer u uw sleutel in het slot steekt en draait
 • Geef aan of u een slotenmaker met spoed nodig heeft of dat u een afspraak wil maken
 • Geef ons het adres en we sturen iemand uw kant op!

Sloten vervangen

Uw slot of meerdere sloten vervangen kan meerdere redenen hebben. En de meest bekende reden bij ons is dat u bang bent en uw huis of uw firma beter wil beveiligen. Daarnaast krijgen we ook oproepen van mensen die graag hun sloten willen vervangen omdat ze hun sleutel zijn kwijtgeraakt en ze bang zijn dat iemand anders de sleutel heeft. Wat de reden ook is dat u uw slot of sloten wil vervangen, we helpen u maar al te graag wanneer dat nodig is. Het vervangen van sloten kan snel gebeuren, afhankelijk van welk slot u precies wil laten vervangen.

Cilinderslot vervangen

Het vervangen van een cilinderslot is vrij eenvoudig en zal niet heel lang duren. Het enige wat we moeten weten is wat de maat van het slot is en welk type slot u graag zou willen. De slotenmaker heeft altijd een voorraad aan cilindersloten mee, dus de slotenmaker kan u dan ook direct helpen bij het vervangen van een cilinderslot.

Driepuntsluiting of meerpuntsluiting vervangen

Wanneer u een driepuntsluiting of meerpuntsluitng wil vervangen, dan zal dit wat lastiger zijn. De slotenmaker zal langs moeten komen om te bekijken wat de situatie is en wat voor een sluiting het is. In sommige gevallen kan de slotenmaker de sluiting direct vervangen, doordat de slotenmaker het nodige op voorraad is. Het is in sommige gevallen nodig om terug te geraken, omdat het toch een andere type of andere maat sluiting is dan in voorraad.

Auto openen / Autodeur openmaken

Een veel voorkomend iets, waar u vaak niet stil bij staat, is dat u buitengesloten kan geraken uit uw auto. In oude auto’s zit vaak geen beveiliging dat u niet buitengesloten kan geraken, en dat zorgt er voor dat u buitengesloten kan raken. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u uw sleutel kwijt bent geraakt, of dat deze is afgebroken in het slot. In veel gevallen zal de slotenmaker u gewoon kunnen helpen bij het openen van de auto zonder schade aan het slot. In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem.

Het openen van een auto is ook weer een heel specialistisch vak, waarbij we gelukkig een partner hebben die dit voor u kan doen. Of het nu een oude auto is of een nieuwe, we kunnen er altijd voor zorgen dat u binnen kan geraken. Wat kunnen we voor u betekenen in dit geval?

Wat kunnen we wel doen:

 • Uw autodeur openen zonder schade
 • Uw auto openen, of dit nu een nieuwe of een oude auto is
 • In sommige gevallen kunnen we de sleutels in de auto pakken als die binnen zijn gebleven

Wat kunnen we niet doen:

 • We kunnen geen autosleutels bijmaken, dit zal bij een garage moeten gebeuren

Sleutel bijmaken

U wil extra sleutels, of u wil een extra sleutel om verschillende redenen? Wanneer u een normaal slot zonder beveiliging heeft kan u eenvoudig sleutels laten bijmaken. Wanneer u een veiligheidsslot heeft, heeft u de beveiligingskaart nodig om extra sleutels bij te laten maken. Zonder deze kaart is het helaas niet mogelijk om sleutels bij te maken. U zal dan het slot moeten vervangen, indien u niet meer over deze kaart beschikt. Het bijmaken van sleutels kunnen we altijd direct. Wanneer u ons belt, kunnen we direct de sleutels leveren.

We krijgen vaak de vraag van mensen of we ook autosleutels bij kunnen maken. Helaas valt dit niet onder wat we kunnen doen, dat zal echt bij een garage moeten gebeuren. We maken alle soorten sleutels, behalve autosleutels.

Wat doen we wel:

 • Huissleutels, tuinhuissleutels, garagesleutels en andere sleutels maken of bijmaken

Wat doen we niet:

 • Autosleutels bijmaken

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring