Slotenmaker Hasselt

Slotenmaker in Hasselt

Goedkope slotenmaker Hasselt

Slotenmaker Hasselt

Heeft u de slotenmaker Hasselt nodig voor werken aan sloten, deuren, poorten of ramen? Bel met onze slotenservice Hasselt!

 • Wilt u naar buiten, maar weigert het deurslot medewerking?
 • Bent u buitengesloten Hasselt door verlies of diefstal van uw sleutels?
 • Is de sleutel afgebroken in het slot?
 • Wilt u slotreparatie na inbraak?
 • Zijn uw oude sloten aan vervanging toe?
 • Wilt u veiligheidssloten laten plaatsen voor een goede inbraakbeveiliging Hasselt
 • Heeft u toegangscontrole Hasselt nodig?

Wij zijn uw slotenmaker Hasselt voor alles op het gebied van deur- en raamsloten en 
woningen en bedrijven.

Het antwoord op de vraag ‘waarom goede sloten belangrijk zijn’, behoeft eigenlijk geen uitleg. Toch blijkt in de praktijk dat veel woningen onvoldoende beveiligd zijn waar het gaat om goede sloten en degelijk hang en sluitwerk. Inbrekers doet u daar een groot plezier mee. Zij hebben een neus (en gereedschap) voor woningen waar ze via makkelijk te forceren ramen en deuren snel naar binnen kunnen. Wilt u liever zorgeloos genieten van uw afwezigheid en nachtrust, dan helpen goede sloten, geplaatst door de slotenmaker Hasselt, bij het realiseren hiervan.

Slotenmaker Hasselt prijs / kosten

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Goede sloten van de slotenmaker Hasselt

Wij kunnen u alles vertellen over het belang van goede sloten, en waaraan u goede sloten herkent. Ook kunnen wij u helpen met het opstellen van een goed slotenplan. Niet elke deur en elk raam hoeft evengoed beveiligd te worden. Zo is het goed om deuren en ramen op de benedenverdieping en de deuren en ramen die via een balkon bereikbaar zijn te voorzien van veiligheidssloten, terwijl u voor binnendeuren bijvoorbeeld kunt kiezen voor een cilinderslot. Fabrikanten en keurmerken hebben de keus voor veilige sloten eenvoudiger gemaakt door goede sloten te voorzien van certificering. Wilt u ons raadplegen voor het plaatsen, vervangen of repareren van sloten door onze slotenmaker Hasselt, dan hoort een uitgebreide uitleg over de juiste slotenkeus tot onze service.

Rap binnen geraken door de slotenmaker Hasselt

Een kleine tochtvlaag kan voldoende zijn om de deur in het slot te laten vallen terwijl u nog buiten bent. Of u komt met de schrik tot ontdekking dat u van huis bent gegaan zonder sleutels. Het kan de beste overkomen. Bent u buitengesloten, dan helpen wij u zonder schade aan het slot of deur weer snel naar binnen. Houdt u bij een hulpaanvraag bij buitensluiting uw ID bij de hand? Onze slotenmaker Hasselt zal hiernaar vragen zodat we zeker zijn dat we de juiste persoon binnenlaten.

Slotenmaker in Hasselt

Naast het openen van sloten zodat u weer toegang krijgt tot het pand bij buitensluiting of verlies van de sleutels verzorgen wij het plaatsen, vervangen, onderhouden en repareren van sloten. Ook plaatsen en vervangen van hang- en sluitwerk behoort tot onze werkzaamheden. Een belangrijk deel van onze werkzaamheden bestaat uit het aanbrengen van veiligheidssloten.

Bent u uw sleutel kwijt door verlies of diefstal in Hasselt of omgeving en bent u bang voor toegangsmisbruik? Bel dan direct met onze slotenmaker Hasselt. Dit kan voor het jaar rond, 24 uur per dag. Wij zorgen er in eerste instantie voor dat u zelf snel naar binnen kunt en kunnen u snel helpen met het vervangen van sloten. Dit geldt ook wanneer u bang bent voor toegangsmisbruik bij een vertrouwensbreuk. Bijvoorbeeld omdat uw ex-medeweker nog een sleutel van uw zakelijke pand heeft. Uiteraard kan het ook bij een persoonlijke relatiebreuk nodig blijken dat sloten snel vervangen worden. Bij calamiteiten of spoed is onze slotenmaker Hasselt 24/7 bereikbaar.

Er zijn veel redenen waardoor sloten niet veilig functioneren. Bijvoorbeeld omdat ze verouderd zijn en niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Slecht onderhoud en vuil kan het mechanisme van sloten nadelig beïnvloeden. Een sleutel kan afbreken en in het slot blijven steken. En natuurlijk kunnen sloten en hang- en sluitwerk beschadigd raken door een inbraak of inbraakpoging. In al deze gevallen bieden wij als slotenmaker een passende oplossing. In veel gevallen kunnen we schade aan sloten herstellen. In andere gevallen is het raadzaam de sloten te vervangen.

Slotenmaker Hasselt openingstijden

Wanneer u een slotenmaker in Hasselt nodig heeft dan wilt u natuurlijk wanneer u kan rekenen op de slotenmaker Hasselt. U wilt de openingstijden weten. Bij Praesy hoeft u zich geen zorgen te maken om de openingstijden van de slotenmaker Hasselt. Want we zijn 24/24 bereikbaar en beschikbaar. Zowel in Hasselt als in de regio van Hasselt is de slotenmaker beschikbaar.

Spoed of offerte aanvragen bij de slotenmaker Hasselt

Dagelijks bemerken we het belang van goede sloten. De ene keer omdat het de eigenaar zelf niet meer lukt om bij het vergeten van de sleutel of verlies van de sleutel het pand in te komen, de andere keer omdat het openen van deuren en sloten een te makkelijke opgave was voor inbrekers. In alle gevallen kunnen wij u als slotenmaker in Hasselt snel van dienst zijn. Op basis van onze expertise bieden wij snelle hulp bij spoed en calamiteiten en zeker advies bij het voorkomen daarvan. Wilt u meer weten over het plaatsen van veiligheidssloten, cilindersloten, beslag en hang- en sluitwerk, deursloten en raamsloten of wilt u snel hulp ter plaatse van een slotenmaker in Hasselt? Wij zijn voor spoed 24/7 bereikbaar.

Goedkope slotenmaker Hasselt

Bent u op zoek naar een goedkope slotenmaker Hasselt? Ook dan kan u gewoon op ons rekenen. Een goedkope slotenmaker Hasselt zal u niet snel vinden, maar bij Praesy kan u daar zeker op rekenen. Betaalbare prijzen, leveren van kwaliteit en natuurlijk ook de afspraken nakomen. Dat regelen we!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring