Slotenmaker Genk

Genk

Goedkope slotenmaker Genk

Slotenmaker Genk

Bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare slotenmaker Genk? Dan heeft u gevonden wat u zocht. Wij bieden u 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen de beste service met een glimlach voor een vriendelijke prijs. Dus heeft u een acuut sleutelprobleem? De slotenmaker Genk staat altijd voor u klaar.

De slotenmaker Genk kan meer dan alleen het kopiëren van sleutels. U kunt een beroep op ons doen voor alle gevallen waarbij raam- en deursleutels een rol spelen, en u kunt ook bij ons terecht voor al uw hang en sluitwerk.

Wij kunnen u helpen bij:

 • De aanschaf van alle typen sloten en sleutels
 • Advies, aanschaf en plaatsing van veiligheidssloten
 • Het aanleggen en repareren van toegangscontrole Genk
 • Het opstellen van een inbraakbeveiliging Genk voor uw woning of bedrijfspand
 • Situaties waarbij u zichzelf heeft buitengesloten Genk
 • Verlies van uw sleutels
 • Schoonmaken en repareren van sloten
 • Een afgebroken sleutel in een slot

Slotenmaker Genk prijs / kosten

Type WerkKosten (gemiddeld)
Deur openen€ 69

Uw sloten in handen van de slotenmaker Genk

Ook een slot heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd kunnen sloten en sleutels gaan slijten. Vuil en stof kunnen zich gaan ophopen in het slot, waardoor stroever gaat om het slot te openen. Een stroef lopend slot kan zelfs de oorzaak zijn dat sleutels zelfs kunnen afbreken en in het slot blijven steken, wat een onplezierige situatie oplevert. Wij kunnen uw oude slot voor u schoonmaken en zo nodig repareren of vervangen voor een nieuw slot. U kunt ook onze hulp inroepen voor het plaatsen van veiligheidsbeslag, extra steeksloten en grendels of een gecertificeerd veiligheidsslot.

De meest voorkomende sloten zijn cilindersloten. Een slot doet dienst als middel om ongewenste binnen sluipers buten te houden. Maar als inbraakpreventie scoren cilindersloten niet erg hoog. De gemiddelde inbreker heeft een gewoon cilinderslot zo opengemaakt. Inbraakpreventie heeft als doel de inbreker zoveel mogelijk te vertragen. Veiligheidssloten zijn een betere optie. Een inbreker heeft meer moeite een veiligheidsslot open te krijgen. Hij is er langer mee bezig, zodat de kans bestaat dat hij betrapt wordt of het opgeeft en onverrichter zake vertrekt. Wij kunnen u helpen de juiste sloten voor uw deuren en ramen te kiezen en uw oude sloten te vervangen.

Slotenplan door de slotenmaker in Genk

Een ongewenste insluiper komt helaas niet alleen via de voordeur naar binnen. Vaak bieden ramen die niet waren afgesloten de ideale weg naar binnen. De optimale inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand vraagt daarom om een gedegen slotenplan. Samen met u kijkt de slotenmaker Genk naar de hele woning of het bedrijfspand, en bekijken welke ramen en deuren nog moeten worden voorzien van een slot, welke bestaande sloten vervangen of gerepareerd moeten worden en of het hang- en sluitwerk nog optimaal is. Goede preventie in de vorm van een gedegen slotenplan kan u behoorlijk wat kosten besparen die u zou moeten maken bij een inbraak.

Slotenmaker in Genk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat u zichzelf heeft buitengesloten omdat een windvlaag de deur achter u dichtsmeet, of dat u per ongeluk de sleutels nog binnen op tafel heeft laten liggen terwijl u de deur al heeft dichtgetrokken. Geen paniek! De slotenmaker Genk zorgt ervoor dat u snel weer uw huis kunt betreden zonder schade aan de deur of het slot. Ook als u in een onverhoopt moment uw sleutels heeft verloren kan de slotenmaker Genk ervoor zorgen dat u weer naar binnen kunt. U kunt de slotenmaker in Genk elk moment van de dag bellen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u een nacht in de kou zou moeten door brengen. De slotenmaker Genk vraagt overigens in deze situaties wel of u zichzelf kunt legitimeren, zodat er geen misbruik van onze slotenservice Genk kan worden gemaakt.

Er kunnen ook minder onschuldige situaties zijn waarbij de slotenmaker Genk u van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld na een inbraak. De kans is groot dat uw slot en het hang- en sluitwerk is geforceerd. De slotenmaker in Genk kan dan snel een nieuw slot plaatsen en het hang- en sluitwerk waar nodig repareren of vervangen.

Ook bij een vertrouwensbreuk kan de slotenmaker Genk snel ter plaatse zijn om het slot te vervangen. Bijvoorbeeld in het geval van een ontslagen werknemer die u niet meer vertrouwt, of een relatie die is beëindigt. Door het slot te vervangen kunt u er zeker van zijn dat ongewenste personen die nog steeds in het bezit zijn van een sleutel niet meer de woning of het pand kunnen betreden.

Slotenmaker Genk openingstijden

Wanneer u de diensten van de slotenmaker Genk nodig heeft dan verwacht u natuurlijk dat u altijd kan rekenen op deze diensten van de slotenmaker. Of u nu een slotenmaker in Genk nodig heeft in de ochtend, middag, avond of in de nacht. U wilt alleen dat het probleem wordt opgelost en het liefst graag ook nog eens met spoed. Want in de meeste gevallen zullen uw werken spoed behoeven. Terwijl de meeste slotenservice Genk eigenlijk alleen in kantooruren beschikbaar en actief zijn, doen wij het als lokale slotenmaker in Genk graag anders. We geloven als slotenmaker Genk namelijk in het feit dat we altijd beschikbaar en bereikbaar moeten zijn voor onze klanten en dat is precies waarom we 24/24 klaar voor u staan. Feestdagen, weekend en alle andere dagen, wij staan gewoon voor u klaar en dat ook nog eens op elk moment van de dag.

Spoed of offerte aanvragen bij de slotenmaker Genk

Naast dat u altijd terecht wilt kunnen bij de slotenmaker Genk, is het natuurlijk ook belangrijk dat u met spoed kan worden geholpen of dat u gewoon een offerte aan kan vragen. Want in sommige gevallen zal u met spoed hulp nodig hebben, maar in andere gevallen wilt u gewoon een offerte aanvragen bij de slotenmaker in Genk om prijzen te vergelijken. Bij ons kan u altijd met spoed een beroep doen op de slotenservice Genk en als u geen spoed nodig heeft kan u altijd een offerte aanvragen. Neem nu contact met ons op voor hulp.

Goedkope slotenmaker Genk

Wanneer u een goedkope slotenmaker Genk zoekt dan bent u ook bij Praesy aan het juiste adres. Als slotenservice in Genk snappen we maar al te goed dat u op zoek bent naar een goedkope slotenmaker Genk, want u heeft namelijk geen rekening gehouden in uw budget dat u een slotenmaker in Genk nodig zou hebben. En dat is vervelend, want wellicht dat u dat budget wou gebruiken voor een aankoop of een vakantie. U wilt dan zo min mogelijk besteden aan de diensten van de slotenmaker Genk om er voor te zorgen dat u nog geld over blijft houden voor andere belangrijke zaken. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope slotenmaker Genk dan bent u bij ons juist. We zorgen er voor dat we rekening houden met uw budget en daarnaast ook nog eens de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten als slotenmaker in Genk.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring