Sleutel kwijt

Sleutels kwijt

Sleutel kwijtgeraakt

Sleutel kwijt

U staat voor een gesloten deur en u probeert uw sleutels te vinden. Na enkele minuten merkt u dat u uw sleutels niet kunt vinden. En er is verder niemand anders die een sleutel van u heeft, of wellicht dat diegene te ver weg woont en u dus niet meer binnen kan geraken. Helaas heeft u zich dan buitengesloten, en dan is het enige wat telt dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kan. Of het nu een huis, appartement of firma is, het maakt niet uit. De snelste manier om weer binnen te geraken is het contacteren van een slotenmaker. Die is namelijk de specialist op het gebied van buitengesloten personen die hun sleutels kwijt zijn geraakt. Bekijk hieronder waar u bij ons voor terecht kan.

Nu u uw sleutels bent kwijtgeraakt heeft u eigenlijk maar een paar keuzes, en als u geen reservesleutel heeft dan heeft u dus altijd wel een slotenmaker nodig. Een slotenmaker gaat eigenlijk als volgt te werk:

 • Wanneer u belt zal er gevraagd worden wat exact het probleem is en hoe snel u graag een slotenmaker zou willen ontvangen
 • Wanneer u akkoord bent dat een slotenmaker langs moet komen, zullen we u een inschatting geven van hoe lang het zal duren voordat de slotenmaker bij u is
 • De slotenmaker is nu bij u: die zal nu bekijken wat de situatie is
 • Als de deur op slot is zal de slotenmaker het slot kapot moeten maken. Als de deur niet op slot is zal de slotenmaker zonder schade de deur open kunnen maken

Heeft u een oplossing wanneer ik de sleutel kwijtgeraakt ben?

Wanneer u zich buitengesloten heeft doordat u uw sleutel kwijtgeraakt bent, dan wil u natuurlijk weer zo rap mogelijk weer naar binnen. Vooral wanneer het een koude regenachtige dag is is er natuurlijk niets lekkerders dan weer uw huis binnen geraken en lekker te genieten van de warmte. Vervelend dat u nu moet wachten. Maar wat is dan de oplossing om weer binnen te geraken wanneer u de sleutel kwijt bent?

U wil zo rap mogelijk naar binnen, dan heeft u de volgende opties:

 • Een slotenmaker laten komen, die kan u professioneel weer binnen helpen
 • Mocht u dit niet willen, dan kan u bekijken of u een raam kapot kan slaan om weer binnen te geraken (we raden dit natuurlijk niet aan)
 • Wellicht kan u bekijken of iemand anders een sleutel heeft
 • Een laatste optie is om te bekijken of u een handige buurman/buurvrouw heeft die u weer binnen kan laten geraken

Sleutel kwijt van de fiets

Wanneer u de sleutel van uw fiets kwijt bent geraakt, dan is dat zeker vervelend. U kan namelijk uw fiets niet meer gebruiken, terwijl u deze wellicht wel nodig heeft om naar school, werk of elders toe te komen. En wanneer u dus niet meer over de fiets beschikt, dan moet u een andere oplossing bedenken. Hoewel we u heel graag willen helpen bij het openmaken van een fietsslot, is het voor u ontzettend duur om dit door een slotenmaker te laten doen. Ons advies om de fiets goedkoper open te krijgen, ongeveer 30 euro, is door het kopen van een betonschaar om uw fietsslot door te knippen.

Sleutel kwijt van de auto

Wanneer u de sleutel van de auto kwijt bent heeft u wel een probleem. Wat wij voor u kunnen betekenen is dat we wel uw deur kunnen openen, maar we kunnen helaas geen autosleutels voor u maken. We kunnen u dus alleen weer binnen laten geraken, maar voor een autosleutel zal u echt bij uw garage moeten zijn.

Sleutel kwijt van de brievenbus

Bent u de sleutel kwijt van de brievenbus en wilt u weer bij uw post geraken? Dan is dat eigenlijk heel simpel voor de slotenmaker. De slotenmaker zal uw slot uitboren en deze vervolgens vervangen met een nieuw slot. Vaak zal de slotenmaker met een half uur al klaar zijn bij u en u natuurlijk achterlaten met een glimlach!

Sleutel kwijt van de voordeur

Bent u de sleutel kwijt van uw voordeur? Dan heeft u natuurlijk wel een probleem. Want het kan zijn dat u nu voor een gesloten deur staat, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u straks het huis niet meer binnen geraakt. Dus u zal hoe dan ook een oplossing nodig hebben voor dit probleem. En het probleem is eigenlijk vrij simpel om op te lossen. Wanneer u geen sleutels meer heeft, dan zal de slotenmaker het slot kapot maken, uw slot vervangen en u nieuwe sleutels overhandigen die u kan gebruiken voor het nieuwe slot. Wanneer u gewoon binnen in uw huis, appartement of firma bent, dan kan de slotenmaker uw slot eenvoudig vervangen door een nieuw slot.

Sleutel kwijt van een binnendeur

Een binnendeur die niet meer op slot kan, of een binnendeur die op slot is en u dus niet meer open kan krijgen. Allemaal heel vervelend, vooral als het een binnendeur is van een belangrijke kamer waar u vaker per dag moet zijn. Een slaapkamer, of een living of misschien wel de binnendeur naar de garage. Wanneer u de sleutel kwijt bent en de deur is open, dan kan u het slot laten vervangen. U krijgt dan een nieuw slot en nieuwe sleutels. Wanneer de deur op slot is, zit er niets anders op dan het slot kapot te maken. De deur is dan weer open, en dan kan de slotenmaker vervolgens het slot vervangen. U krijgt dan een nieuw slot en nieuwe sleutels.

Autosleutel kwijt

Een autosleutel kwijt zal u niet heel vaak gebeuren, maar wanneer dit wel het geval is dan heeft u een probleem. Bij een garage zal u soms wel tot 600 euro kwijt zijn voor een nieuwe autosleutel. Wanneer u uw autosleutel kwijt bent dan kan u bij Praesy terecht voor een nieuwe sleutel, waarbij de prijs en de kosten veel lager ligt dan bij een garage. Zo kunnen we, als u uw autosleutel kwijt bent, rap een nieuwe sleutel voor u maken (ook als u geen reservesleutel heeft). Bent u uw autosleutel kwijt dan zal u niet direct denken aan een slotenmaker, maar om een echte expert te zijn heeft de technieker zich ook verdiept in autosleutels. U bent uw autosleutel kwijt en u weet niet wat u moet doen? Dan kan u 24/24 bij ons terecht voor een nieuwe autosleutel. Voor vrijwel alle merken kunnen we een nieuwe sleutel bijmaken wanneer u deze nodig heeft. Autosleutel kwijt en een rappe depannage gezocht? Bel ons rap!

Autosleutel kwijt? Wij helpen met de volgende merken:

Merken

Mercedes
Ford
Toyota
Opel
Citroen
Peugeot
Lamborghini
Ferrari

Merken

Volkswagen
BMW
Hyundai
Suzuki
Audi
Porsche
Bugatti
Jaguar

Ik ben mijn sleutels kwijt, wat nu?

Antwoord: Uw sleutels kwijtgeraakt? Daar krijgen we vaker meldingen van. U staat voor een dichte deur, of u staat binnen en u kan het huis niet meer uit, want anders kan u niet meer binnen geraken. In beide gevallen zal de slotenmaker uw slot vervangen. Wanneer u voor een dichte deur staat zal de slotenmaker de deur eerst open moeten maken. Dit kan al vrij rap!

Hoe rap zal de slotenmaker bij mij geraken?

Antwoord: Wanneer u met spoed geholpen wil worden omdat u uw sleutel kwijt bent geraakt, dan kan u de slotenmaker bellen. Praesy is hier de perfecte partner voor. We zorgen er vaak al voor dat de slotenmaker er al met 30 minuten bij u zal geraken. De slotenmaker bekijkt de situatie, stelt een oplossing voor en voert vervolgens de werken uit. U bent binnen een mum van tijd weer geholpen.

Hoe werkt het precies wanneer ik mijn sleutel kwijt ben?

Antwoord: Wanneer u uw sleutel kwijt bent geraakt is het de vraag of u buiten staat voor een gesloten deur, of binnen. Wanneer u buiten staat zal de slotenmaker namelijk u eerst weer binnen moeten laten, en vaak kan dat zonder schade aan het slot. Wanneer de deur op slot is zal dit helaas niet lukken zonder schade. Los daarvan, uw slot zal sowieso vervangen moeten worden wanneer u geen reservesleutel heeft. En ook daar kan de slotenmaker mee helpen!

Wat is de prijs / kosten wanneer ik de huissleutel kwijt ben?

Uw huissleutel kwijt zijn is iets wat voor kan komen. We krijgen vaker meldingen van mensen die hun huissleutel kwijt zijn geraakt, en dat overkomt iedereen wel eens. Zelfs de slotenmaker. Wanneer u geholpen wil worden, omdat u geen sleutel meer heeft, dan kan de slotenmaker daar altijd bij helpen. Overdag zal u ongeveer tussen de 60-100 euro betalen, en in de avond kan dat 20 euro duurder zijn.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring