Septische put ledigen Wichelen

Septische put legen Wichelen

Septische put ruimen Wichelen

Septische put ledigen Wichelen

In de regio van Wichelen is de septische put een welbekend systeem. Het kan zijn dat u er niet van op de hoogte bent, waar de septische put zich bevindt. Meestal ligt de septische put in de tuin begraven, bedekt met zand. Het is belangrijk om uw septische put jaarlijks te onderhouden. Dit doet u om te voorkomen dat uw septische put zal gaan verstoppen. Want een verstopping leidt uiteindelijk naar meer kosten en kan tot zeer veel schade zorgen. Vandaar dat u het beste kan kiezen om uw septische put jaarlijks te laten onderhouden, dit doet u met de service septische put ledigen Wichelen bij Praesy. Is uw septische put al verstopt? Geen probleem, wij van Praesy helpen u uit de nood met onze spoedservice. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Vandaar dat we ook aanraden om onze contactgegevens altijd dicht bij u in de buurt te houden, op een overzichtelijke plaats. Een verstopping dient namelijk zo snel mogelijk opgelost te worden.

Wel willen we graag dat u de volgende punten tot u neemt:

 • Zorg dat het van uw septische put is afgestemd op de grootte van uw gezin
 • Als uw huishoudelijke afvalwater is aangesloten op uw septische put, dan is het verstandig om etensresten en haren zo min mogelijk door de afvoer te laten gaan
 • Spoel geen moeilijk afbreekbare producten door, zoals washandjes, vochtige doekjes, maandverbanden of tampons
 • Laat regelmatig uw septische put onderhouden
 • Vermijd het lozen van zeep, azijn, verf, vet of olie in de afvoer

Als u verdere vragen heeft of een afspraak wilt maken om uw septische put te ledigen in Wichelen, neem dan contact met ons op.

Septische put ruimen Wichelen

Vele van onze collega’s hebben het gehoord, midden in de nacht worden zij opgebeld met de volgende scenario: De toilet of lavabo overstroomt met riolering water en het stroomt nu over de grond. Hoe snel kunnen wij aanwezig zijn?
Vaak kunnen wij zo snel mogelijk te plaatsen zijn, dit is mogelijk door onze spoedservice. Die is namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wel zou het verstandiger zijn om voor de jaarlijkse service te kiezen. Wacht daarom niet te lang en kies voor de service septische put ruimen Wichelen. Bel ons meteen.

Septische put legen Wichelen

Voorkom enorme schade aan uw huis of firma door een verstopte septische put. Wij kunnen bij u langskomen wanneer het u uitkomt. Een septische put legen Wichelen is voordelig en verstandig voor de duurzaamheid van uw septische put. Tijdens ons eerste telefoongesprek zullen we proberen om uw probleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit gaat ervoor zorgen dat we de juiste attributen meenemen, om zo efficiënt mogelijk uw probleem op te lossen. Dit doen we ook om te peilen wat de situatie is van uw septische put. Wacht niet langer totdat het te laat is en neem contact op met Praesy, we staan u graag te woord.

Septische put leegmaken Wichelen

Bij het leegmaken van uw septische put kunnen we het niet vaak genoeg zeggen dat u dit jaarlijks moet laten gebeuren. We begrijpen wel dat er soms situaties voordoen waardoor dit niet mogelijk is. Dan zouden wij u aanraden om tenminste één keer in de twee jaar gebruik te maken van de service septische put leegmaken Wichelen. Wel moeten we erbij vermelden dat dit ertoe kan leiden dat uw septische put alsnog zal gaan verstoppen. De kans is iets groter geworden namelijk. Gelukkig is het wel beter dan dat u uw septische put helemaal niet laat ledigen. Bel ons meteen voor een offerte op te vragen.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring