Septische put ledigen Kuurne

Septische put legen Kuurne

Septische put ruimen Kuurne

Septische put ledigen Kuurne

Graag willen we de mensen in Kuurne en omgeving raad geven over hun septische put. We merken namelijk steeds vaker dat er veel gebruik wordt gemaakt van onze spoedservice. In principe is dit ons werk en kan je niet alle noodsituaties voorkomen. Toch valt het ons op dat er vaak allerlei onnodige problemen ontstaan. De problemen hebben allemaal één ding met elkaar gemeen. Namelijk dat het onze klanten zijn die geen gebruik maken van onze service septische put ledigen Kuurne. Dit is een service waar onze klanten eigenlijk jaarlijks gebruik van moeten maken. Je kunt het als een jaarlijkse onderhoud van uw auto beschouwen. Dit zult u hopelijk ook jaarlijks laten doen. Dit zou ook vanzelfsprekend moeten zijn voor het onderhoud van uw septische put. Wanneer u dit namelijk niet doet, loopt u een veel grotere risico tot verstopping. Dit kan dan leiden tot overstromingen, lekkages en stankoverlast. U kunt zich waarschijnlijk niet voorstellen wat voor financiële gevolgen dit met zich mee kan brengen. Heeft u er wel eens over nagedacht wat de schade gaat zijn wanneer uw huis overstroomt? Als u zich dit goed voorstelt, dan zult u waarschijnlijk begrijpen hoe noodzakelijk het is om uw septische put minimaal één keer per jaar te laten ledigen.

Heeft u al last van een verstopping? Maakt u zich dan niet al teveel zorgen. Wij kunnen u namelijk een spoedservice bieden. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, geweldig toch? Bel daarom zo spoedig mogelijk Praesy en maak een afspraak.

Omdat we u graag behoeden van een verstopping, geven we u de volgende tips mee:

 • Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk voorkomt dat er teveel vet, olie, verf en azijn in de afvoer komt.
 • Stem de inhoud van uw septische put af op de grootte van uw gezin. Dit gaat de kans op overstromingen tegen.
 • Bekijk periodiek de hoeveelheid water in uw septische put of laat het inspecteren door ons.
 • Washandjes, maandverbanden, vochtige doekjes en tampons zijn enorm slecht voor uw septische put. Zorg er daarom voor dat u deze producten niet door uw afvoer wegspoelt.

Wanneer uw huishoudelijke afvalwater is aangesloten op uw septische put, dan kunt u beter geen haren en etensresten afvoeren of wegspoelen door uw leiding.

Septische put ruimen Kuurne

Mochten de bovenstaande tips al te laat zijn voor u. Dan is het zeer belangrijk dat u zo snel mogelijk uw septische put laat ruimen. Dit hoeft u absoluut niet zelf doen. Laat het door ons doen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Sommige bedrijven werken niet in de nacht. Wanneer u juist dan een verstopping heeft, is dit zeer frustrerend. U wilt namelijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Bij Praesy hoeft u zich geen zorgen te maken. Bel daarom ons direct op en maak een afspraak voor de service septische put ruimen Kuurne.

Septische put legen Kuurne

U kunt uw septische put legen Kuurne met alle vertrouwen overlaten naar Praesy. Wij bieden een 24/7 service aan. Zo kunt u dag en nacht gebruik maken van al onze diensten. Dit geldt ook voor het ledigen van een septische put in Kuurne. Het septische put legen Kuurne service kan voorkomen dat u problemen krijgt in uw huis of bedrijf. Een septische put die vol of verstopt raakt, kan enorme schade en onnodige kosten veroorzaken.

Septische put leegmaken Kuurne

Soms gebeuren er dingen waar we weinig aan kunnen doen, denk bijvoorbeeld aan een hevige regenbui. Na deze regenbui dient u eigenlijk zo snel mogelijk uw septische put na te kijken. Wanneer u ontdekt dat het waterniveau te hoog is, neem dan direct contact op met Praesy. Na het leegmaken van de septische put bekijken we of de leidingen goed doorspoelen. Is dit niet het geval, dan zullen we ook dat oplossen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak voor de service septische put leegmaken Kuurne.

Wanneer uw budget het echt niet toelaat om gebruik te maken van de service septische put ledigen Kuurne? Dan is het beter om tenminste één keer per twee jaar gebruik te maken van onze service. Dit is niet ons advies, maar kan wel dienen als een noodoplossing. U loopt namelijk groter risico wanneer u het niet jaarlijks doet. Probeer dus altijd geld te sparen voor onze service.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring