Septische put ledigen Ichtegem

Septische put legen Ichtegem

Septische put ruimen Ichtegem

Septische put ledigen Ichtegem

Een septische put, sommigen hebben er nooit van gehoord, anderen kennen het maar al te goed. Vroeger was er geen andere mogelijkheid dan een beerput. Tegenwoordig zijn de nieuwe huizen aangesloten aan een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Als u een septische put heeft, dan wilt u dat die zo goed mogelijk doorspoelt, dit willen wij ook. Vandaar dat we u aanraden om minimaal één keer per jaar gebruik te maken van de service septische put ledigen Ichtegem. Anders heeft u een veel grotere kans op een verstopping. Wij hebben vaak genoeg ervaren wat een verstopping bij mensen doet. Denk hierbij aan overstromingen, lekkages, en stankoverlast. Dit kunnen we allemaal voorkomen door jaarlijks uw septische put te laten ledigen. Mocht u het financieel niet redden om uw septische put te ledigen? Maak dan één keer per twee jaar gebruik van de service septische put ledigen Ichtegem. Dit is wel meer een noodoplossing dan advies. Vooral omdat u dan meer risico loopt, dan dat u dit elk jaar laat doen. Heeft u inmiddels al een verstopping? Geen probleem hiervoor hebben wij onze spoedservice op de markt gebracht. Deze spoedservice kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Zo blijft u nooit te lang met een verstopping zitten. Bel daarom Praesy en plan een afspraak met ons in voor de service septische put ledigen Ichtegem.

Omdat we graag willen dat u zorgvuldig omgaat met uw septische put, geven we u graag de volgende tips mee:

 • Spoel absoluut geen washandjes, vochtige doekjes, maandverband en tampons door. Deze zijn zeer moeilijk afbreekbaar.
 • Probeer zo min mogelijk olie, vet, azijn, verf en zeep weg te spoelen, dit kan namelijk zich ophopen en voor verstoppingen veroorzaken.
 • Als het veel heeft geregend doet u er goed aan om uw septische put te bekijken en op te meten wat het waterniveau is.
 • Als u een grote gezin heeft, is het goed om te bekijken of uw septische put wel groot genoeg is.
 • Een septische put kan aangesloten zijn op het huishoudelijke afvalwater, het is dan wel belangrijk dat u geen haren of etensresten wegspoelt.
 • U kunt het beste een filter op uw afvoer plaatsen.

Septische put ruimen Ichtegem

Het ruimen van septische putten doen we met machines die zeer efficiënt zijn, daarnaast hebben onze mannen zeer veel ervaring hierin. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat er fouten gemaakt zullen worden. Een fout kan immers grote gevolgen hebben met een septische put. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze service in goede banen verloopt. Bel ons op en maak gebruik van onze service septische put ruimen Ichtegem.

Septische put legen Ichtegem

Wij van Praesy zijn oplossingsgericht en willen graag het beste voor de klant. Vandaar dat we het niet vaak genoeg kunnen zeggen, dat uw septische put jaarlijks dient geledigd te worden. We raden u aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen voor de service septische put legen Ichtigem. U zult versteld staan van de service die wij u verlenen en de prijs is nog eens voordelig ook, waar wacht u nog op? Bel Praesy!

Septische put leegmaken Ichtegem

Het kan gebeuren dat u niet precies weet wat u moet doen als er een verstopping plaatsvindt. Het is belangrijk om ons op dat moment zo snel mogelijk te contacteren. Onze spoedservice is binnen mum van tijd bij u voor de deur. Wel doet u er goed aan om onze contactgegevens op een overzichtelijke plaats te bewaren. Zo kunt u ons snel opbellen, u wilt immers het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Maakt u zich geen zorgen wij van Praesy bieden u de septische put leegmaken Ichtegem ook in de nacht aan.

Door deze tips te gebruiken en onze jaarlijkse service af te nemen, zorgt u voor een duurzame septische put. Neem contact op met Praesy als u vragen heeft hierover, we staan u graag te woord.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring